Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Akciókamerák
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
vagamo
őstag
Az ORTHOS megy kb 1 órája a proci 71 fokos a gyári hűtővel, nem lesz baja a procinak? Meddig bírja? cpu= 3.3 GHz
-
vagamo
őstag
Miért nem tudom átálítani 1:1 -re ezek a beállítások [link]
mikor újrainítom csak sípol! Vissza kell állítanom 3:2 -re! ??? -
vagamo
őstag
Mikor 1:1 -re állítom az újraindítás után elkez sipolni nem indul a gép, csak miután visszaállítom 2:3 -ra ? Megoldás???
-
vagamo
őstag
válasz
laragirl83 #4769 üzenetére
Köszönöm!
Ezt a hőmérsékletet (47-55 fok) nyugalmi állapotban kell mutatnia? Melyik tesztprogramot használjam a rendszer stabilitásának figyelésében? orthos_exe_20060420 futattam és a cpu hőmérséklete hamar elérte a 70 fokot 2,8GHz beállításnál! A hűtésem egyenlőre a gyári léghűtés, de remélem hamarosan a vízhűtést is beüzemelhetem! -
vagamo
őstag
válasz
masterful87 #4756 üzenetére
Gondolkodok rajta
!
-
vagamo
őstag
Köszi a gyor reakciókat, sokat is olvastam utána, de nem merem felhasználók javaslatai és észrevételei nélkül elkezdeni! Szinte az elején megakadtam, cpu órajel növelésénél, a régi gépemnél csak simán az órajelet kellet növelni, de itt azt elfelejthetem!
! Hasznos linkek és jól jönnének ahl ASUS lapok szerepelnek amikben van Extreme Tweaker menü!
-
vagamo
őstag
Kérlek segítsetek! Kezdő tuningos szeretnék lenni! Megismerni az alapokat és kihozni a konfigomból a lehető legtöbbet! Hol kezdje?
KöszI!
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo II: Classic és Resurrected
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Akciókamerák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest