- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
-
Achill3uS
nagyúr
én azt mondom csak tényleg elég melegedő procikon érdemes megcsinálni v ha valaki az utolsó mhz-et is ki akarja hajtani, mert sokszor nagyon jók a kupakok és max 1-2 fokot számít a dolog.. kis info [link] és itt van az XS polir galéria, nézz bele, páran raktak képet menet közbenről is [link]
amugy semmi extra, veszel 600-as, 1500-as 2000-res és 2500-as vizes csiszolopapirt (ez igy kb 600ft), pár csepp viz a papirra, és a procit szépen elkezded sikálniha ugy érzed nagyon kezd száraz lenni, öntesz még rá.. a 600-assal kell a legtöbbet dolgozni, a többi utána már gyorsan megvan, érezni fogod mikor kell váltani, és nembaj ha mocskos lesz a proci, majd ha kész vagy lemosod, megszáritod, megtörlöd és mehet vissza a lapba..
[Szerkesztve] -
hemo
tag
Bocs, hogy megint zavarok, de erre tud valaki valami magyarázatot?
Elmesélem, hogy tegnap felraktam a 0803-as bioszt, hát most vagy én vagyok nagyon béna, vagy a biosz vagy az alaplap szar!
CpuZ ver: 1.83 nem mutatja a fesz változást, 1.072-ön áll állandóan. Bármit állitok ott figyel..
Az everest 3.30.888 meg ha a tuningba lépek azt mondja, hogy 6-os *-ón vagyok és kisebb az órajelem mint a gyári 1600Mhz a 2122 helyett, feszre azt irja, hogy 1.163V- mikor még a közelébe sem vagyok annak.
A biosz feszmérőjével tudtam csak mérni, és minden káoszos
állitok felfele a ramon előtte 2.15V volt például, újrainditom belelépek bios, és azt mondja, hogy pl 2.2 volt helyett mikor felfele mentem lett 1.89, és már nem is indul a monitor,
tehát valahogy minden állitásra más akarna csinálni, és egész máshogy változik...
Ezt változik az órajel változtatásokra is...
Mi lehet a baj? Rossz a 0803-as biosz? A régivel nem próbáltam...
Szerintetek???
Vagy rosszak ezek a programok?
Miért nem jelez a cpuZ?
Van ezeknél valami jobb program? -
westlake
félisten
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Jövedelem
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - CSAK TÁPRÓL MŰKÖDIK
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest