Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
es mi az elfogadott? az elso voltmod publikacioban megadott meresi pont? ezt aztan egyszeruen el lehet intezni..
erdekes, hogy egybol a csalas szot kell emlegetni.. en egy szoval sem mondtam, hogy csaltal volna.. annyit jegyeztem meg, hogy eleg sok mhz-et szamit, ha fut meg 10-15 program.. en nem tudom, hogy ezt hogy lehet csalassal adolasnak erteni.. de ez mar valszeg az en rigolyam..
mod: az #1930-ban leir dolgot mar tobben is alatasztottak, igy ezn em vita targya.. szamomra sosem volt.. a tobbseg akar 1 megas pivel is merhetne a stabilitast, de attol meg egy processzor nem lesz stabil.. szoval vitatkozhatunk meg orakig arrol, hogy mi stabil, meg mi nem..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest