Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #9646 üzenetére
Gondolom 2 magra gondolt..(az első képen csak 1 látszott) Attól függ, hogy dob el. Ha pici kell neki (pl. ahogy írtad 25 perc ok)s 1 mag hibázik..akkor beállítással lehete kisérletezni, ha így érted. (persze ha lusta az ember-én az vok-), lehet több feszt adni.
Recon: [parasztosan..] és [profin]
Hozzátenném: Mivel NINCS 2 u.úgy legyártott alkatzrész, nincs 2 tök 1forma lap,proci stb..Ezért Nincs recept, csak halvány támpontok. Próbáltam rájönni, hónapok alatt se sikerült.Azért is linkeltem egy régi hsz-omat, tökölni kell vele. A cikk jó, ha többször elolvastam értettem is kb, de nem biztos, h mindíg u.úgy alkalmazható. Procik:IP35-ben a 2xxx le se szarta, ill. ha módosítottam szarbb lett.A nagyobb procik már profitáltak belőle.
Persze lehet, hogy Neked elsőre is tök 1xü lesz, az én szellemi képességeim..hogy is mondjam,..korlátozottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest