Új hozzászólás Aktív témák
-
GsiSzi
újonc
Sziasztok!
Gondoltam kicsit tuningoljuk...
A procim egy e6600 2.4ghz egy Asus P5b-premium lapban, kipróbáltam mit tud gyári hűtővel, akkor 2,7 ig jutottam vele, de elég meleg lett a helyzet
a procim most 3.07 ketyeg ( fsb 340 ) de már egy cooler master hyper 212 evo alatt. A problémám az lenne ha akarok adni még egy kis órajelet a processzornak a gép újraindul de semmi csak fekete képernyő. Csinálta már ezt akkor a memóriát vettem vissza amit arányosan emelt a proci fsb-jével, ez most ddr2-850. Ez alapból 800mhz volt ( ddr2-800 kingston 2x1Gb ). De most ha visszaveszem ismét kisebbre nem segít, csak megint fekete képernyőt kapok.
A feszültségeket kellene babrálnom kicsit? vagy a memória időzítésével? most minden ilyen érték Auto-n van a biosban. Amit szeretnék elérni az a 3,5 Ghz, vagy esetleg többet is
Esetleg tudnátok adni egy kis segítséget milyen irányban induljak el az értékekkel kapcsolatban? és miket állítsak át?
Köszi előre is a Helpet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- RugKing 4 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 16GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a procim most 3.07 ketyeg ( fsb 340 ) de már egy cooler master hyper 212 evo alatt. A problémám az lenne ha akarok adni még egy kis órajelet a processzornak a gép újraindul de semmi csak fekete képernyő. Csinálta már ezt akkor a memóriát vettem vissza amit arányosan emelt a proci fsb-jével, ez most ddr2-850. Ez alapból 800mhz volt ( ddr2-800 kingston 2x1Gb ). De most ha visszaveszem ismét kisebbre nem segít, csak megint fekete képernyőt kapok.