- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Nyomtató topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Hátha valakinek még hasznos lehet. Volt ma időm tesztelni a Nepton 280L-t. Jó hogy 12-es ventivel is fel lehet szerelni, így a Haf 932 adv-be nem kell gányolni.
A teljesítményével elégedett vagyok LinX alatt ~10 fokot ver az Ashurára.A pumpájáról: Le kell szabályozni mindenképpen. Saját vezérléssel alaplapról, egészen 6500 rpm körülig elmegy, így hangos sípoló motor hangja van, illetve 1-2 fordulattartományban zörög. Vezérlővel 4200-es fordulatra leszabályoztam, így teljesen halk, semmi búgás, sípolás, feltöltése is tökéletes. 2 fok különbség van a két fordulat között. Szerintem annyit nem ér, mert számomra elviselhetetlen ott a hangja.
Hozzá adott venti: Felejtős. Leszabályozva búgó hangja van, amúgy meg hangos. Ha nem lenne 900rpm körül a bugó, mély motor hangja, nem lenne vele gond.
Összességében elégedett vagyok vele. Kompakt ellenére, elég jó a teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A teljesítményével elégedett vagyok LinX alatt ~10 fokot ver az Ashurára.