-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
A termék nekem is nagyon tetszik és a CM minőség nagyon ott van, szerintem.
Anno volt egy ST-em, igazán ütős ház volt, de időközben eladtam, mITX-re váltás miatt.
Nagyon bejövős ez a termék, ha lenne belőle rövidebb darab, akkor nagyon megfontolnám, pontosan a jövőbeni (esetleges) bővítés lehetőségét szem előtt tartandó.CM Hungary:
Gondolom, rövidebb darab nem várható belőle? A moddolás részemről csak kókányolás lenne
Tiszta sor, a radiknak kell a hely.Az az igazság, hogy az Elite110 egy picit kicsi (a mostani tápot és vga-t nem akarom cserélni), ez viszont a cooler kivételével mindent tudna fogadni és azért a cooler csere nem lenne azért olyan eget rengető ...
Van olyan magyarországi hely (iroda, képviselet, stb...) ahol ezekből a darabokból meg lehet nézni egy-egy kiállított példányt?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest