Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Üdvözletem!
Van egy Silencio 650 Pure házikóm. Ablakot vágtam az oldalára, ami nekem nagyon tetszik, viszont ha esetleg megválnék tőle, az új tulajdonosnak lehet hogy pont nem kéne.
Kérdések tehát a következők:
Itt ez az oldallap, ami szuper, de
- Használható a Pure változathoz is? (ha jól tudom majdnem ugyanolyan a sima és a pure, de látom pl a lábak másmilyenek... ha az acél váz ugyanaz, akkor juhé)
- Melyik oldallap melyik?
Nekem úgy lenne logikus, hogy szemből nézve jobb/bal, de volt már, hogy nekem eltérő eredmény jött ki logikai úton, mint másnak 
A segítséget előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem úgy lenne logikus, hogy szemből nézve jobb/bal, de volt már, hogy nekem eltérő eredmény jött ki logikai úton, mint másnak