- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- ASRock lapok általában
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouch! jól pofára estem a CoreTemppel - a 0.96-os verzió, ami fent volt, rosszul detektálta az E2180 M0-s stepping adatait, és mindenre 15 fokkal többet írt ki
tehát idle-ben 25 és 30 fok között vagyok, terhelés alatt 2GHz-en 40-45, 3GHz-en 50-55. Ez már így nagyon barátságos, de ettől még ugyanannyi a különbség a stock cooler és a HyperTX2 között...
-
mycso
veterán
Van ház elején befele egy 12-es venti 5volton, az oldalán befele egy 8-as venti 5 volton, és a hátulján kifele egy 9-es venti 5 volton, tehát nálam a ház szellőzése meg van oldva.
A második kérdésedre szerintem nem a válasz.
Legalábbis én még ilyennel nem találkoztam...max az ellenkezőjével, hogy egy idő után elkezd romlani a paszta hővezető képessége (persze nem napok alatt) -
mycso: hmmm, érdekes fordulat. felraktam az Easy Tune 5-öt, a hőmérője kereken 21 fokkal kevesebbet mutat, mint a CoreTemp
beállítottam olyat rajta, hogy:
- 30 fok alatt 0%-os RPM (coretemp 51)
- 55 fok felett 100%-os RPM (coretemp 76)az eredmény: idle-ben ugyanúgy 23 (44) fokos, load alatt pedig 40 (61) fok, 1070-es RPM mellett (előbb ugye 1 fokkal volt kevesebb 1400 RPM-mel). ez azt jelenti, hogy a ventillátor olyan hű, de sokat nem számít. fúrok egy intake lyukat, asszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- ASRock lapok általában
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged