- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
DemonDani #1584 üzenetére
biztos hogy jobban le fogja hűteni ambar ne várj senkitől pontos adatokat hogy mennyire...
a hangigen sokan nem szeretik ha zörög ezerrel a gép a fülük mellett de hát ha úgy hűt a legjobban akkor mit tegyen az ember hát feltolja a ventiket nekem pl 5db 8cm rendszerhűtőm van elképzelheted
-
Joci??
senior tag
válasz
remington2 #1548 üzenetére
Elég fura nekem pl nagyon halk sőt én inkább feltekerném a sebességét ha lehetne de hát nem!
-
Joci??
senior tag
válasz
cellpeti #1479 üzenetére
hohoo! nem a mikuklaus...
nah de bőven elég rá!!! nekem 6700-am van feltólva 3.2Ghz-re de voltmár 3.5Ghz-en is feszemeléssel és 60fok fölé nem engedte 65fok a határ a procinak amit még elvisel, afölött hoszútávon már károsodik!
A legjobb páros lesz azzal a procival AJÁNLOM a hűtőt!
-
Joci??
senior tag
válasz
forceberg #1462 üzenetére
no pagagyi! ezekszerint mégis csak jóljönne egy nagyobb teljesítményű venti rá! persze nem csak azt szeretném hogy zugjón rajta azért elvárom hogy levegőt is szállitson a lamellákon keresztű! én mondjuk levettem a burkolatott (műanyag) és nyertem 2-3fokot!
nálam a 6700-es lapon is forrófejű azaz 40-45fokon jár most 3,2Ghz-en megy 1,387V-on és furamodon úgyanezt az értéket tartja! 3450Mhz.en 1,5V-on 63fok fölké nem ment primemal terhelve 20percig!
65fok fölé ne engedd azt már nem szeretik ott szeretnek húzamosabb idő után kippuccani!
65fokra beáll az úgy jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest