- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
sirdond #2776 üzenetére
a zalman mindegyik ventijéhez ad 5voltos folytást, ha csak az kell vedd a legolcsóbbat.
a plus jelölés pedig a 80 ill. 92mm-es ventiknél 4db szilikon pin-t takar a csavarok helyett. a 120mm-esnél nincs plus, mert ott alapból ad hozzá.
pár hsz-el ezelött linkeltem képet, ott láthatod.Más: illetve kapcsolódik...rá merjem tenni az 5voltos folytást? tetszeni fog az a lapnak? vagy nincs rá hatással...
-
lsc
nagyúr
válasz
sirdond #2776 üzenetére
Nekem sima f-2 volt, az sem rossz, viszont az is 3 tűs, tehát az előtét ellenállás kell, akkor nálam 1700 körül ment állandóan, az még tűrhető . Ha ilyet veszel akkor nem is kell cserélni a ventit, csak a hozzá kapott előtétet beraknod, az is jó . Én kicseréltem pwm-es ventire, azt már szabályozta a lap, de alapon is magas fordulaton ment, easy tune-val sikerült megoldani a pwm-es vezérlését .
-
lsc
nagyúr
válasz
sirdond #2773 üzenetére
Zalman zm-f2, a fotón látszik az az előtét . Vagy egy pwm-es venti 92 mm-es, vagy amit írtak előttem .
-
sgergi
veterán
válasz
sirdond #2769 üzenetére
Biztos nem, volt már kolléga, aki easytune-ban 1000 körülre tudta csökkenti. Nekem is ilyen lapom van, még régebbi bios van rajta, amin van voltage, és az olyan 1300 körül járatja. Easytune-hoz is kell, hogy legyen beállítva valami a ventivezérléshez, csak nem tudom, hogy mi, így próbáld ki mindegyikkel, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest