Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz DigitXT #1464 üzenetére

Annyira szerintem nem hangosak (bár a SilentPC-n biztos nagyon lehúznák :DDD ), csak hát 2 is van belőlük: 2 db 92 mm-es CM vagy Coolink (de inkább Coolink - majd megnézem :D ) 1500 RPM-e hűtő, amik 1000-en járnak. Viszont (a helyhiány miatt egyelőre így van) alig 30 centire vannak a fülemtől, fejmagasságban, és nincsenek "árnyékolva" se - értsd: a ház tőlem balra, a ventik a ház jobb oldalában vannak, és így a bal fülemmel tök jól hallhatóak (meg persze a jobbal is :) ). Amúgy igen, tervez(t)em már a cseréjüket, szeretnék venni 2 db 92-es Noctua-t (sőt, valszeg majd egy 120-asat is fogok venni, jól jöhet az a ház szellőzéséhez). Csak hát nemrég vettem alaplapotprocitvideokártyát és RAM-ot és TX2-t is, összesen volt vagy 145k, meg egy bringát is vettem pénteken (34k használtan - egyetemre járáshoz jó ;) ), és elvben ezen a héten vagy a jövő héten megjön az 1 terás Samsung vinyóm is, szóval eléggé le vagyok (leszek) égve :B. Ha majd lesz némi cash, akkor veszek normális hűtőventiket is. Azok most eléggé low priority-k voltak, mert annyira tényleg nem hangos a gép, ráadásul a vinyók hűtése fontos számomra, mert sok van belőlük, tele fontos cuccokkal :D.

Új hozzászólás Aktív témák