- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DigitXT #1542 üzenetére
Mivel "low cost" alaplapom van. Semmit sem tud szabályozni, csak PWM van. Jelenleg 7V-ra van levéve a fesze egy zenerrel. 7V-nál már 65°C-on vannak a magok egy jó idő után terhelés közben. Üresjáratban meg sok a 7V.
Csinálok majd egy kapcsolót kb. 5-6V és 8-9V állásokkal. -
bteebi
veterán
válasz
DigitXT #1464 üzenetére
Annyira szerintem nem hangosak (bár a SilentPC-n biztos nagyon lehúznák
), csak hát 2 is van belőlük: 2 db 92 mm-es CM vagy Coolink (de inkább Coolink - majd megnézem
) 1500 RPM-e hűtő, amik 1000-en járnak. Viszont (a helyhiány miatt egyelőre így van) alig 30 centire vannak a fülemtől, fejmagasságban, és nincsenek "árnyékolva" se - értsd: a ház tőlem balra, a ventik a ház jobb oldalában vannak, és így a bal fülemmel tök jól hallhatóak (meg persze a jobbal is
). Amúgy igen, tervez(t)em már a cseréjüket, szeretnék venni 2 db 92-es Noctua-t (sőt, valszeg majd egy 120-asat is fogok venni, jól jöhet az a ház szellőzéséhez). Csak hát nemrég vettem alaplapotprocitvideokártyát és RAM-ot és TX2-t is, összesen volt vagy 145k, meg egy bringát is vettem pénteken (34k használtan - egyetemre járáshoz jó
), és elvben ezen a héten vagy a jövő héten megjön az 1 terás Samsung vinyóm is, szóval eléggé le vagyok (leszek) égve
. Ha majd lesz némi cash, akkor veszek normális hűtőventiket is. Azok most eléggé low priority-k voltak, mert annyira tényleg nem hangos a gép, ráadásul a vinyók hűtése fontos számomra, mert sok van belőlük, tele fontos cuccokkal
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged