- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3212 üzenetére
Még ekkora feszültséggel is kevesebbnek kéne lennie, nekem 1,35-tel egy 65nm-es proci ment 45 fokkal. Mondjuk az nem túl jó, hogy csak 2 pöcök van beakasztva. Ha ráérsz, akkor szedd le óvatosan, és nézd meg, hogy mekkora felület érintkezik a procival (a paszta alakján lehet látni). Többit miért nem tudod beakasztani?
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3210 üzenetére
Egy kicsit javulna a hőmérséklet, de nem sokat, és ahhoz átalakítót is venned kell. Egyébként kicsit magasnak tűnik a hőmérséklet, pasztázás rendben van, jól felfekszik?
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3208 üzenetére
1-2 fok lesz max. a különbség. Most mennyit forog a venti, és milyenek a hőmérsékletek?
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3206 üzenetére
A CM max. légszállításban jobb, de hangban és minőségben viszont rosszabb.
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3203 üzenetére
A tx bordája nem annyira érzékeny a légszállításra, így ezek is megfelelnek a célnak. Kivéve ha túlfeszelt quadot akarsz hűteni.
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3062 üzenetére
Azt a leírásban is meg tudod nézni. A cm-nek volt valami olcsó hátsó lefogatós hűtője is, van olyan, aki azzal oldotta meg. Azt megvette, és arról áttete a blackpate-et. De a cm-nél mintha külön is lehetne kapni backplate-et, például: [link]
-
elfelejtette
veterán
válasz
killer1203 #3062 üzenetére
Mikor sógor E8400-as procijára rápróbáltuk a TX3-at, akkor úgy oldottuk meg, hogy leszedtük a 775-ös felfogatóról a müanyag pöcköket, és úgy hozzá tudtuk csavarozni a Zalman CNPS-8000 hátlapi merevítöjéhez.
-
sgergi
veterán
válasz
killer1203 #3059 üzenetére
Itt a topikban is volt olyan, aki megcsinálta, de az ő képei sajnos már törlődtek. De lehet van más is, csak most nem találtam rá.
Egyébként mire kéne a kép? -
lsc
nagyúr
válasz
killer1203 #2649 üzenetére
Én lecseréltem egy scyhte kama pwm-re, nem lett sokkal jobb, a lap ezt is 1800-on pörgeti, egy ugyanilyet házventiként meg 580-on, úgyhogy gigáék kinyalhatják. Visszasírom az abitot, az a hűtő 3 pines ventijét is szépen szabályozta .
-
Gerisz
addikt
válasz
killer1203 #2649 üzenetére
Jó lesz rá az a venti!
Nekem is olyan volt rajta. Nem jobb mint a gyári!
A 120-as halkabb is lenne, nem csak több levegőt szállít, valahogy biztos oda lehet aplikálni de nem lesz valami esztétikus, meg miért fújjon el mellette alul felül oldalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Nintendo Switch 2
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Asus Rog Strix G16
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest