- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
whirus
tag
Üdv mindenkinek!
Én nem raktam semmilyen drivert a gépre, csak az asus cd-ről a c&q-t. A biosba beállítottam, hogy a c&q be legyen kapcsolva, meg beállítottam, h a prociventi 35 C alatt ne forogjon, 35és40 között 1100-at, és 40-től full gáz. Újraindítottam a gépet. Energiagazdálkodás a vezérlőpultban minimumon. Most épp töredezettségmentesítek. Így a proci terhelés alatt elérte a 35 C-ot, elindult a venti 1155-öt megy, és maradt a proci 35 C-on.
Ha nincs terhelés, akkor úgy 30 C, venti áll, és 1100 Mhz-en megy. Mivel a Biosba engedélyeztem a túlhajtást ezért 1800 helyett 2000-et megy a proci fullon.
Sajnos a hanghatást még nem tudom tesztelni, mert van egy másik nagy venti a ház hátulján, és az nem abba a dugóba van rakva az alaplapon, amit még a biosba szabályozni tudnék. Kár. Mondjuk így az előlapon szabályzom 3 fokozatban, de nincs rajta kikapcs, pedig filnézés alatt, biztos király halk lenne. Sebaj, így is jó.
Sajnálom azt az 1-2 embert aki szív a c&q-el, mert király dolog sztem, főleg ha majd a másik ventit is szabályzom. A procinak így is jobb ha nem dolgozik folyton fullon. Ja és a 2db rammal sem volt semmi.....
Üdvözlet mindenkinek!!!!!
ui.: először picit ijesztő volt, h megy a gép és áll a procin a venti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Konteó topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest