Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• whirus

tag

Üdv mindenkinek!

Én nem raktam semmilyen drivert a gépre, csak az asus cd-ről a c&q-t. A biosba beállítottam, hogy a c&q be legyen kapcsolva, meg beállítottam, h a prociventi 35 C alatt ne forogjon, 35és40 között 1100-at, és 40-től full gáz. Újraindítottam a gépet. Energiagazdálkodás a vezérlőpultban minimumon. Most épp töredezettségmentesítek. Így a proci terhelés alatt elérte a 35 C-ot, elindult a venti 1155-öt megy, és maradt a proci 35 C-on.
    Ha nincs terhelés, akkor úgy 30 C, venti áll, és 1100 Mhz-en megy. Mivel a Biosba engedélyeztem a túlhajtást ezért 1800 helyett 2000-et megy a proci fullon.

Sajnos a hanghatást még nem tudom tesztelni, mert van egy másik nagy venti a ház hátulján, és az nem abba a dugóba van rakva az alaplapon, amit még a biosba szabályozni tudnék. Kár. Mondjuk így az előlapon szabályzom 3 fokozatban, de nincs rajta kikapcs, pedig filnézés alatt, biztos király halk lenne. Sebaj, így is jó.

Sajnálom azt az 1-2 embert aki szív a c&q-el, mert király dolog sztem, főleg ha majd a másik ventit is szabályzom. A procinak így is jobb ha nem dolgozik folyton fullon. Ja és a 2db rammal sem volt semmi.....

Üdvözlet mindenkinek!!!!!

ui.: először picit ijesztő volt, h megy a gép és áll a procin a venti... :D

Új hozzászólás Aktív témák