Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Kicsit leült a fórum.
Született egy teszt, belinkelem:http://mobilarena.hu/teszt/concorde_tab_speed_a_cel_szentesiti_az_eszkozt/bevezeto_tartozekok.html
-
Rodzser Mór
senior tag
Szeretném megérteni, hogy egy ilyen cég, mint a ConCorde - ami nem mondható ismeretlennek - mégis hogyan tesztelte a készüléket és nyílvánította forgalomba bocsáthatónak a Speedet, ha ilyen sarkalatos problémák vannak a géppel? Nekem úgy tűnik, hogy igencsak felületesen tesztelték. Legalábbis a töltés/merülés részt mintha átugrották volna a tesztelés és hibák javítása kézikönyvben. Elég szomorú. Főleg mert vártam 2 hónapot erre a tabletre, eddig hiába. Persze még vehetek Kínából a korábban kiszemelt tabletek valamelyikét, de bíztam ebben a Speedben. Kíváncsi vagyok, kijavítják-e a hibákat. Ha nem, akkor nem fogom megvenni.
-
Rodzser Mór
senior tag
Én is így vagyok vele. Ez a német tesztelés kicsit felületesnek tűnik, kezdve a kijelzőhibáktól és az akku merülés/töltés problémákig.
Kíváncsi vagyok, mi várható a továbbiakban. Nekem az is furcsa, hogy ez a tablet más néven december- január óta Kínában kapható. Feltétlezem, hogy már akkor (vagy inkább még hamarabb) rácsapott a Concorde a témára, és nem márciusban. Így már akkor pár készülék tesztelésénél ki kellett volna derülnie ezeknek a hibáknak. Most a panaszokból ítélve, nem igazán tettek ellene. -
Rodzser Mór
senior tag
A ConCorde honlapján ott van baloldalt a partnereknél a Tesco és az Euronics is. Jó lenne, ha ők is forgalmaznák mihamarabb (hozzám ezek vannak közel).
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi a választ! A többi infónak is örülök.
Felesleges kinai progi van rajta? Meg a Google Play jól muzsikál?
Mennyi idő kell az akksi feltöltéséhez? Persze függ attól, hogy milyen szintig volt merítve.Az a kihasasodó képernyő zavarja az olvashatóságot vagy az érintésérzékenységet? És hány mm-t dudorodik ki?
-
Rodzser Mór
senior tag
Akkor én is kérdeznék

Kézben tartva, mennyire csúszik vagy nem csúszik a készülék? Mennyire komfortos kézben tartani (nekem ebook olvasásra kell)?
Fényerőt mennyire lehet levenni? (nem volt még dolgom androidos kütyüvel) Sötétben fontos, hogy jól le tudjam sötétíteni, hogy ne bántsa a szemem.
Csak féhér hátlappal kapható? Mennyire sérülékeny a hátsó burkolat? -
Rodzser Mór
senior tag
Kint van a ConCorde főoldalán, hogy a Speed "április 2-tól a boltokban".
-
Rodzser Mór
senior tag
Mivel ez a Speed topikja, így a Speed a nyerő

Remélem, kézhezvétel után is ez lesz a sorrend
Már itt sorakoznak az ebookjaim, hogy tudjam őket olvasni. Ez az 1280x800-as IPS a legjobb választás hozzá a jelen kínálatból. Az ára, meg remélem, hogy nem emelkedik, mert a forint most gyengélkedik. -
Rodzser Mór
senior tag
Nem tudom, hogy mi ez a biztosító téma. Szerintem a szállítás dolgait biztosítja, azaz ha szállítás közben történik valami meghibásodás. Magát a termék garanciáját nem szabad, hogy befolyásolja, mert arra a törvényben előírt gyártói garancia vonatkozik.
Egyszerűbb, ha megkérdezed az Extreme Digital-t, hogy mit jelent ez rád nézve. -
Rodzser Mór
senior tag
Találtam egy hasonmást.
Ployer Momo7 Talent
http://www.androidmall.co.uk/ployer-momo7-talent-dual-core-rk3066-7-inch-hd-ips-android-4-1-tablet-pc-16gb.html -
Rodzser Mór
senior tag
Na szép.
"Árukészlet: Érkezése folyamatban. Várható érkezés: 2013.4.5"Nagy kínok között még kibírom. De ezt az időt már ne tolják ki.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Legyen igazad! Bár a cikkekből nem derül ki számomra, hogy nem matt.
1 hét múlva már elérhető lesz a tablet a hírek szerint. Kíváncsi vagyok, hogy tartják-e a határidőt.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ugyanmár! Így keresztbe a közepén az a széles gumi sokkal jobb

Amíg 15"-os laptophoz 2000 Ft-ért is kapni táskát, elgondolkodtató, hogy egy negyed akkora tablethez többe kelrül.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Hol olvastál erről?
Nekem sok-sok ebook olvasásra fog kelleni a tablet. így aztán ha tükröződik, az igen csak zavaró.
-
Rodzser Mór
senior tag
Míg el nem felejtem: tudja valaki, hogy matt kijelzője van-e ennek a tabletnek?
-
Rodzser Mór
senior tag
Aki előrendeli, az hamarabb kapja meg, mint ahogy a boltban megvásárolható?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem én írtam, hogy kapni hozzá külön akksit. Így nem tudom a választ.
-
Rodzser Mór
senior tag
Ez bíztató, hogy lehet hozzá kapni akksit. Remélem így lesz.
De az is lehet, hogy mire megadja magát a gyári akkumulátor, addigra már sokkal modernebb kütyüt akar magának az ember. Hány ciklust bírhat ki az akksi? Általában hálózatra dugva használom a laptopot is. Nem tuzdom mennyi ciklust bírhat pl 20%-ig merítve. -
Rodzser Mór
senior tag
Tokra gondolsz? Nem tudom még. Majd varratok 0 ft-ért egyik családtagommal. De ha valami olyan tartóra gondolsz, amiben majdnem függőlegesen áll a tablet, azt még nem tudom. Vagy összekapcsolom a tokkal ezt a funkciót, hogy hátul legyen kitámasztó lába.
Vagy lehet venni 7"-os tabletekhez vagy univerzális cuccot. -
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Engem meggyőzött. Ilyet fogok venni. Kár, hogy még 1 hónapot kell rá várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Te hol láttad?

, hanem mert nem tűnik praktikusnak. Ha sokat nyitja ki az ember, kérdés, hogy elkopik, eltörik-e a pöcök. Ha ki lehet operálni belőle ezt az ajtót, akkor megérné a praktikusság javulása végett.