Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Személy szerint nekem nagyon megtetszett a SPEED, a töltési mizériával képes vagyok együtt élni. Eddig egy dolog zavar, mégpedig, hogy direkt azért vettem olyan tabot amiben van BT, mert a telóm csak így tudja osztani a netet, viszont valamiért a programból kihagyták az internetelérés BT-n keresztül funkciót és így erre alkalmatlan. Remélem a szoftverfrissítésben ez is benne lesz.
A HDMI-t még nem tudtam tesztelni, mert nincs kábelem, de a napokban veszek egyet és erről is formálok véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest