Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pamacs93

csendes tag

válasz BigBlackDog #19 üzenetére

Jaj, igen, gondoltam, hogy van link gomb, csak valahogy akkor éjjel nem találtam. Csak valamennyi ideig lehet szerkeszteni? Mert ezt most tudom, de annál nem látom:)
    Köszönöm a válaszokat:)
    Hát nem tudom, nekem az USB hub kicsit overkillnek tűnik, ehelyett a logitech billentyűzet helyett pedig én valami kicsit és hordozhatót szeretnék. Egyébként tök véletlenül másnap elmentem az előtt a bolt előtt, ahol linkelted, de nem mentem be megnézni :D Szerintem én akkor is adnék egy próbát ezeknek a bluetoothos billentyűzeteknek, pl ebbe nagyon beleszerettem (láttam olyat is, ahol csak egyet is lehet rendelni, csak most nem találom). Persze ha megrendelem Kínából, aztán nem működne vele, elég szívás lenne...

Salex1:
    Igen, megnéztem az ebayeseket is, de egyébként nem olcsóbbak, kb ugyanannyi, csak ott 3 dollár szállítási költséget ír, itt meg ingyeneset. Van valami extra ok, amiért jobb ott rendelni?

Egyébként ezek nem rossz tokok, de nekem a tok ideálomnak egyik sem felel meg, lehet, hogy az lesz, hogy varrok magamnak, az ilyen kézbedugós tartókat szeretem, legalábbis a kindlemet is mindig úgy használom, valami ilyesmi lenne a tökéletes. :)

Én nem rendeltem még meg, gondoltam megvárom, amíg lesz róla valami rendes teszt. Lehet, hogy tényleg fog drágulni? A wayteq 700dc-t pedig csak most láttam, ti néztétek? Elég jó konkurencia lesz neki, de azért szerintem én maradok ennél. Bár a wayteq kicsit jobban néz ki...

Ez az ajándék aksi pedig szerintem csak ilyen városi legenda lesz... Valaki elkezdte valahol, hogy milyen jó lenne, aztán máshol meg más már biztos azt írta, hogy lesz és kész. De ne legyen igazam :)
    Már csak ebből is gondolom, szintén az edigitalon a hozzászólásoktól: "Írtam a ConCorde Kft-nek a pótaksival kapcsolatban, de nem erősítették meg, röviden csak annyit mondtak, hogy nem kommentelnek idegen fórumokon... "

Új hozzászólás Aktív témák