Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pamacs93
csendes tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Jaj, igen, gondoltam, hogy van link gomb, csak valahogy akkor éjjel nem találtam. Csak valamennyi ideig lehet szerkeszteni? Mert ezt most tudom, de annál nem látom

Köszönöm a válaszokat
Hát nem tudom, nekem az USB hub kicsit overkillnek tűnik, ehelyett a logitech billentyűzet helyett pedig én valami kicsit és hordozhatót szeretnék. Egyébként tök véletlenül másnap elmentem az előtt a bolt előtt, ahol linkelted, de nem mentem be megnézni
Szerintem én akkor is adnék egy próbát ezeknek a bluetoothos billentyűzeteknek, pl ebbe nagyon beleszerettem (láttam olyat is, ahol csak egyet is lehet rendelni, csak most nem találom). Persze ha megrendelem Kínából, aztán nem működne vele, elég szívás lenne...Salex1:
Igen, megnéztem az ebayeseket is, de egyébként nem olcsóbbak, kb ugyanannyi, csak ott 3 dollár szállítási költséget ír, itt meg ingyeneset. Van valami extra ok, amiért jobb ott rendelni?Egyébként ezek nem rossz tokok, de nekem a tok ideálomnak egyik sem felel meg, lehet, hogy az lesz, hogy varrok magamnak, az ilyen kézbedugós tartókat szeretem, legalábbis a kindlemet is mindig úgy használom, valami ilyesmi lenne a tökéletes.

Én nem rendeltem még meg, gondoltam megvárom, amíg lesz róla valami rendes teszt. Lehet, hogy tényleg fog drágulni? A wayteq 700dc-t pedig csak most láttam, ti néztétek? Elég jó konkurencia lesz neki, de azért szerintem én maradok ennél. Bár a wayteq kicsit jobban néz ki...
Ez az ajándék aksi pedig szerintem csak ilyen városi legenda lesz... Valaki elkezdte valahol, hogy milyen jó lenne, aztán máshol meg más már biztos azt írta, hogy lesz és kész. De ne legyen igazam

Már csak ebből is gondolom, szintén az edigitalon a hozzászólásoktól: "Írtam a ConCorde Kft-nek a pótaksival kapcsolatban, de nem erősítették meg, röviden csak annyit mondtak, hogy nem kommentelnek idegen fórumokon... "
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem én akkor is adnék egy próbát ezeknek a bluetoothos billentyűzeteknek, pl