Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pamacs93
csendes tag
Sziasztok!
Ezt már én is a speedemről írom
Eddig elég jónak tűnik, minden szuper, úgyhogy azt emelném ki, ami mégsem az.
Az háza nekem kicsit nyikereg, de azért használat közben nem zavaró (engem zavarni szokott az ilyesmi!)
A kijelző kicsit kihasasodik a keretből, ha oldalról megnézem, ha megnyomom, beljebb megy. Úgy tűnik, 4 sarkán pattan bele a hátuljába.
A fólia (a 2ből az alsó, a rendes) nekem kicsit bubisan van felrakva, de szerencsére csak a szélén.
A gyorsulásmérő nekem kicsit rángatózik, mocorog. Jó lenne, ha valaki, aki már szintén megvette, megnézné, hogy ez csak egyéni probléma, vagy mindegyik ilyen! (Ez utóbbira tippelnék.) Aki direkt ilyesmi játékokhoz veszi, annak fontos lehet, csak a játékoknál észrevehető (pl labirintus, autós játékok).
Légyszi, valaki nézze meg nekem! Az accelerometer sensor nevű cuccal pl ha lerakod egy asztalra, meg kéne állnia a kis pöttynek a kör közepén, de ehelyett ez ott is mocorog.
A hátulja egész kicsit kellemesen melegszik jobb oldalt.No de egyébként nagyon kellemes a fogása, szép a képe, a hang se vészesen rossz, az akksitól nem kell csodákat várni, de azért egész rendes (már amennyire fél nap használat után meg lehet ítélni...), ez a kis takarólapka meg, amit mindenki leszólt, nekem kifejezetten tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Mazda topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest