Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
válasz intelMMX #1810 üzenetére
Igen nekem is lejött késöbb, hogy az egy másik tabletre vonatkozik, sajna a concord fóruma nehezen áttekinthető és a srác aláírásában nincs utalás, hogy többfajta tabletra vonatkoznak a linkek. Nyilván aki naprakész concorde tablet termékportfólióból annak egyértelmű.
NE HASZNÁLJATOK A ROKEE ROMOT TABONE-ra. Sajna már nem tudom módosítani a hozzászólásomat.
Amúgy a módosított tabone rom kb ugyanolyan mint a módosítatlan, csak jó benne az időzóna és kapsz egy kéretlen renault reklámot boot közben, ja a multkori custom 4.1-es romban meg egy manga csajt tolt be az alkotó.
Na az még furibb volt. Gondoljatok bele az asszony meg kölkök mit mondanak magukban, ha meglátják véletlenül?
Asszem megöregedtem
Én már csak sima android feliratra vágyok boot közben, de az is elég ha valami mozgó csík jelzi, hogy bootol azt bakfity.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest