Új hozzászólás Aktív témák
-
intelMMX
senior tag
Nova3?
http://www.youtube.com/watch?v=f-WtYt_dS-E -
intelMMX
senior tag
Ennél jobb nevet ki se találhattak volna. Még az asztal a legjobb név. Linuxnál is asztal (Azt hiszem)
rakétaindító állvány...android ezt választotta...nem kötekszünk.Szerintem jó abból a gyári.
-
koxi18
csendes tag
akkor nálad valószínűleg valami rendszer hiba volt, mert nálam mentek simán ezek a gamek igaz hogy 4.0.4 en... amúgy mi a véleményetek a launcherekről tabra?
-
intelMMX
senior tag
válasz
ArmanD. #1192 üzenetére
Ezeket kitudnád próbálni, mert nem tudom hogy ez most globális hogy ennyi minden nem megy, vagy csak nekem volt ez?
Drift Mania Championship Lite, Truck Parking 3D, GT Racing Motor Academy Free, valamelyik Temple Run (Ezek nem mentek elgyáltalán) meg esetleg a nova-t vagy a brother in arms-t mert ezek meg kifagytak nekem fél perc után.
Az Asphalt 7 játszhatóan ment, mert a 6 nálam borzalmasan tudott akadni? -
ArmanD.
őstag
válasz
intelMMX #1191 üzenetére
Nekem Asphalt 7 szépen megy, NFS nem indult el mikor felraktam vmiért töltőképernyő kifagyott, Real racinget meg még nem próbáltam, de lehet itt az idő.
Ami játék nálam fent van és szépen megy, Sector strike, Cute the rope, Benji BananaNinja Chicken, Angry Birds Star wars, Gold Miner, Pou stb. -
intelMMX
senior tag
Szerintem most nem is ez a lényeg, hogy mennyi idő alatt fejezik be.
Nem azért írtam ide hogy belém kössetek. Nyilván csak szeretném már használni, mert kétszer annyi időt töltött már ott mint nálam és még mindig ott van. Simán bele fog nyúlni a 3. hétbe.U.I: NFS MW-t vagy Real Racing 2-t esetleg sok hasonló játékot próbált valaki JB-n ezzel? Ügyfélszolgálat szerint mennie kellene, de nálam elég sok játék nem ment. Pl a Bad Piggies se, ami szerintem nem valami hűde hajde
-
intelMMX
senior tag
Azért 3hét kicsit sok, meg nem hinném hogy olyan hű de sok lenne bent hogy ne végezzenek velük. Ha csak a 8 óra munkaidő felét nem semmittevéssel töltik el, mást nem tudok elképzelni. 3 hét alatt egy autót is átlehet vizsgálni és szervizelni, és amúgy sem hiszem hogy mindenki felküldi csak úgy brahiból.
Nekem erre is sokáig tartott a pénzt összeszedni, mert a pénz nem fán terem. A rendes munkát meg mindenhol el lehet várni ártól függetlenül. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
intelMMX #1186 üzenetére
Alap esetben szerintem ami olyan hiba, azt inkább javítják, egy kijelzőt még mindig jobban megéri cserélni, mint ha az egész készüléket swappolni kellene.
A 10 perces művelethez és személy szerint annyit tennék hozzá, hogy ha egy 20 ezer forintos "tömegterméket" vásárolsz, akkor nem biztos, hogy prémium garanciát kellene elvárnod. Nem arra gondolok, hogy minőségi problémák vannak a javítással, hanem inkább arra, hogy valószínűleg folyamatosan van bent több gép is a szervizben és ha beviszik a tied, akkor nem dobnak félre mindent, hogy valóban 10 perc legyen a szervizben töltött idő.
Bekerül a szervizbe, megy a polcra és ha a te sorszámod jön, mert a korábban érkezett készülékek már készen vannak, akkor elvégzik a tieden is a 10 perces műveletet.
Ha veszel 200 ezerért egy Dell notebookot, ott a szerviz kimegy hozzád személyesen és a helyszínen javítják meg a készüléked, mondhatni prioritásban részesítenek. Azonban te egy tized ennyibe kerülő készüléket vettél, amihez úgymond prémium szolgáltatás nem jár sehol sem. -
koxi18
csendes tag
nekem teljesen mindegy milyen rendszer van rajta csak működjön... nagyon remélem hogy cserélik... egy kijelzőt elég macerás lenne nekik külön cserélni sztem
-
intelMMX
senior tag
koxi18: Szerintem cserélik. Így külön az alkatrészekkel nem foglalkoznak.
Nálam is 5 napot volt eddig és már két hete van a szervizbe, mert nem képesek megcsinálni gyorsan egy 10 perces munkát...ja és a 4.1.1 miatt szívok. A 4.0.4 sokkal jobb errezolee.szabo: Ja hát úgy a legtisztább, aztán akkor nem is kell rá heteket, de még órákat se várni + ott kipróbálhatod.
-
koxi18
csendes tag
media markt ban vásároltam 15 nap alatt megjárja a szervizet, még garanciás... az összes hibáját elmondom holnap leadom kíváncsi vagyok mit csinálnak vele... képernyőt cserélnek vajon benne vagy ezt javítják
-
zolee.szabo
csendes tag
válasz
Walkmanfon #1168 üzenetére
A leggyorsabb megoldást választottam, magam vittem el a szervízbe. Lecserélték a 4.0-ásra az op.rendszert, és még ott a helyszínen rátöltöttem a temple run 2-t, működött, ennyi. Kislányom örülni fog, egy sétát nekem megért.
-
intelMMX
senior tag
Szerintem valami kontakt hiba van ott. Azok a fehér pöttyök olyankor reagálnak? Mert ha nem akkor még Pixel hibás is. Ezzel az a baj, hogy szervizük csak Pesten van. Nekem is fent van már lassan 2 hete a tabom és volt nálam vagy 5 napot. Ebbe az a pláne, hogy lehet semmi gond se volt a szofttal, mert factory reset után nem vártam meg azt a 10percet
-
koxi18
csendes tag
nem ejtettem le, se nem ütöttem meg itt ott a képernyőn fehér apró pöttyök is vannak a zöld csík mellett valamit amikor az ágyra olyan 2-3 centiről leelytem vibrál az egész kijelző...
-
intelMMX
senior tag
-
koxi18
csendes tag
srácok a tabomon jobb oldalt megjelent függőlegesen egy zöld csík a képernyőn... bármit csinálok ott marad mitől van ez?
concorde tab one
-
HavocS
senior tag
Erre nektek is azt írja, hogy nem kompatibilis a tabbal?
-
tom2396
csendes tag
Sziasztok!
Van egy concorde tab one 16gb-s táblagépem és szeretném megkérdezni hogy,hogy lehet beállítani a háttérképet teljesre? Mert amikor rámegyek a képre és hogy kép beállítása akkor elő jön valami és nem húzza szét a teljes képre csak kinagyítva teszi ki és nem a teljes képettudom hogy 800x480 kell neki de azt is ugyan úgy csinálja)
Előre is köszönöm!!! -
intelMMX
senior tag
válasz
Walkmanfon #1171 üzenetére
Nem hiszem, mert ICS vel mindenkinek ment. Valaki mondott itt olyat is, hogy neki JB-vel is mentek.
A Grand X et nem ismerem. -
Walkmanfon
aktív tag
Az addig oké hogy nem egy felsőkategóriás tablet .... szerintem itt a gond széria hiba lesz mind a grand X in nél...
-
intelMMX
senior tag
Nekem szerintem jövő héten jön meg a szervizből. Majd megírom mi a helyzet.
A gép maga biztosan képes rá, hisz többeknek futott minden rajta -
Walkmanfon
aktív tag
válasz
zolee.szabo #1167 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek mit mondanak.
-
zolee.szabo
csendes tag
válasz
Walkmanfon #1161 üzenetére
Benéztem egy vidéki edigital üzletbe, azt mondták, futniuk kellene azoknak a játékoknak, amik most nem mennek, tanàcsoltàk hogy vitessem szervizbe. Ezt fogom tenni, nehogy már nekem kelljen otthon bűvészkedni. Ha meghaladnà a hardver képessègeit ezeknek a jàtékoknak a futtatása, akkor senkinek nem menne rajta. Valami más bibi lesz, majd beszámolok az eredményről.
-
Bger8
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Candy Crush névre hallgató játék futó e nálatok? Nagyon játszana velem az egyik rokonom, de a nyitó képernyő utána kilép neki. Nálatok is ez a helyzet? A játék követelményei szerint futnia kellene:
Own a processor build on ARMv7 architecture
Supports OpenGL ES 2.0
Support a 320x480 resolution or higher
Run on Android OS 2.2 or higher.A segítséget előre is köszönöm!
BG
-
FaKing
csendes tag
Üdv !
Nemrég írtam h bedöglött a masinám sikerült gyári állapotra visszaállítani , gondoltam akkor már felteszem a JB-t . Neki is álltam a dolgoknak de már a leg elején elakadtam a concord fórumáról keztem lépésről lépésre haladni . Leszedtem mindent de mikor a LiveSuit-ot felismertetnni a rendszerrel semmi nem történt . elvileg ez lenne a menet : 1; kikapcsolt készülék
2; hang le gomb nyomva tartása és
3; usb kábel csatlakozása és
4; power gomb nyomogatása, míg fel nem ismeri a PC és telepíti a drivert (ekkor el lehet engedni a hangerő gombot) . De akár hogy nyomom a gombokat semmi . Most akkor a letöltött LiveSuit-ot elindítom és utána hangerő le nyom usb be power nyom és elvileg kész ?
Valaki aki csinálta leírhatná mit rontottam el .
Köszönöm előre is . -
intelMMX
senior tag
Szerintem meg kellene várni, mire elkészülnek a 4.2-vel. Azt tudom hogy már dolgoznak rajta.
Valaki tudja esetleg hogy a szervizbe milyen rendszert tesznek rá a tabra?
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz
zolee.szabo #1160 üzenetére
Chainfire 3D vel próbálkozni de szerintem nincs értelme mert intelmmx-nek is elb@szta a chainfire és most szervízbe van.
-
zolee.szabo
csendes tag
válasz
Walkmanfon #1154 üzenetére
Bekapcsoltam, nem segített. Tanácstalan vagyok.
-
zolee.szabo
csendes tag
válasz
Köszi a tippet,kipróbálom.
-
intelMMX
senior tag
válasz
Ez lehet az oka amiért sok játéknál szimplán kidob a tálcára?
(GTAIII-nál nem dobott ki és a Shadowgun is szépen ment)
Igazából nekem autós játékokra kell mint pl:
Real Racing 2
GT Racing : Motor Academy / Free+
Pár NFS
Meg hasonlók.Ha valaki próbálta már ezen a tabon a Real Racinget vagy a NFS Shift/Hot Pursuit/Most Wantedet akkor az kérem ossza meg velem tapasztalatait.
-
Walkmanfon
aktív tag
válasz
zolee.szabo #1152 üzenetére
Beállítások / Fejlesztői lehetőségek/ Gpu megjelenítés be van kapcsolva?
-
ArmanD.
őstag
válasz
zolee.szabo #1152 üzenetére
Rootold
-
zolee.szabo
csendes tag
válasz
Walkmanfon #1145 üzenetére
Esetleg megosztanád, hogy van-e valami extra beállítás, amit el kellene végeznem, hogy a kislányomén is fussanak ezek a játékok? Azt hiszem, JB van rajta, februári vásárlás.
-
lmisi
senior tag
Nálam inkább az segített, hogy teljesen kikapcsoltam a szinkronizálást, semmi címtár, gmail, naptár, feladat.
Még a play-t is kinyomnám, menjen csak kézzel indítva az update..., de még azt nem sikerült.
Fejlesztői lehetőségek között max 2 folyamat a háttérben, gondolkozok az 1-en. Valamint lépjen ki ténylegesen, ha elhagytamm az alkalmazást.
0 db. élő háttérkép és 0 widget. -
DJGABI
addikt
Ha tényleg teljesen le van merülve, akkor egy picit hagyd csak simán a töltőn, ne próbáld bekapcsolni, had kerüljön bele egy kis szufla.
Végső esetben meg lehet próbálni újratelepíteni az egész rendszert: [link](#1147) Edi77 apex, nova, stb.. de gyorsabb egyikkel se lesz
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Valami használható launcher létezik erre a tab-ra?
-
FaKing
csendes tag
Üdv!
Tabimmal lenne 1 nag gond.
A gyerekek teljesen lemeríterrék és én úgy kikapcsolt állapotában rátettem töltőre. De mikor bekapcsolnám megjelenik a concorde felírat , utána az android , és ennyi a felírat villog de hagyhatom én akár fél órára is úgy nem megy tovább . Reset gombra se reagál . Utána is ugyen ezeket produkálja ..
Valami ötlet , tipp ? -
Walkmanfon
aktív tag
válasz
zolee.szabo #1140 üzenetére
Nem csináltam vele semmit gyári Ics en szépen futnak a játékok : Fruit ninja , fruit ninja puss in boots, Subway Surfers, Temple run 1-2 , pou
, angrybirds összes része, én még shadowgunoztam is rajta . A kishúgomnak is 16 gb os van. Azóta lefrissítettem és úgy is futnak már 3 napja JB van rajta.
-
HavocS
senior tag
válasz
zolee.szabo #1141 üzenetére
A hardverrel nincs gond, de az említett 2 játék nem fut sokaknál. (Ma én is belefutottam a play-en egy mezei zenelejátszóba amire azt írta, nem kompatibilis). Sajnos ez ilyen.
-
zolee.szabo
csendes tag
válasz
Walkmanfon #1135 üzenetére
Kislányomnak a fruitninja el sem indult rajta, mi lehet a gond? (Tab One 16GB)
-
koxi18
csendes tag
srácok concorde tab one ra lehet kötni külön webkamot? ha igen hogy?
-
bajaki
őstag
válasz
Hill Climb Racing
-
DJGABI
addikt
válasz
-
Walkmanfon
aktív tag
3 éves kistestvérem kapott egy ilyet (tudom röhejes de igaz) és lenne pár kérdésem :
- Szoftveresen könnyen elb@szódik?
- 4.0.4 van rajta JB re hogy frissítsem ( nem találtam gyári update programot)
-Costum romok terén hogy áll
- Valami leírás van Root+cwm (vagy xparts ) de gondolom cwm kellesz
-Tudnátok valami könnyen kezelhető játékot rá ? ( Eddig a fruitninja puss in boots , subway surfers meg a pou ami rajta van)
-
burasu4
senior tag
Nekem a forgatás is megy tökéletesen.Igaz kb 1-2 mp. De akadásmentes. Filmet nekem lejátsza tökéletesen!
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Tegnap este egy filmet akartam nézni a Tabon,de csak szürke, fekete csíkok voltak semmire nem reagált,csak egy reset segített. Tapasztaltatok ilyet ? Nagy gáz lehet ?
Más ?rohadtul idegesít a sensor, vagy csak az enyém béna de mindig akkor fordul amikor nem kellene a legrosszabb pillanatban. Ti mit használtok a forgatásra ? Vagy csak automata ?
köszi
-
kasu0707
csendes tag
Tervezem egy ilyen tablet vásárlását, nem vagyok kezdő android user,de nem is én fogom használni a cél alap skype használat hang, illetve hang és video. Illetve böngészés. Milyen "típushibákra" számíthatok?
-
DJGABI
addikt
Képernyővédő fólia, Ghoo Tab 7000S [link] (mivel tökugyanaz a 2 tabi) szerk: most nézem, lement az ára, eddig vmi 2k volt...
Mattról nem is álmodozok inkább
Előző tabletomon egyébként az volt, oké h nem csillog annyira a kijelző, de az érintések érzékelését eléggé lerontotta. Vigyázok én a tabletre, de azért fő a biztonság, inkább fóliát cserélek mint kijelzőt...
-
bandigyerek
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy belefutott-e bárki olyanba, hogy a Tab este le lett téve (nem kikapcsolva), és reggelre a kütyü csinált egy Factory Reset-et unalmában.
Mitől lehetett? -
bajaki
őstag
válasz
anonimus25 #1125 üzenetére
egyetértek DJGABI-val, vegyél inkább valami olcsóbb 2 magos csodát
-
DJGABI
addikt
válasz
anonimus25 #1125 üzenetére
-
anonimus25
aktív tag
szaisztok ezzel a tabbal kapcsolatban van valakinek véleménye?
http://tablet-pc.arukereso.hu/concorde/tab-one-16gb-p131862911/termek-leiras.html#properties
-
koxi18
csendes tag
lassan többet van szervízben mint nálam... 3. jára nemfogom visszavinni ha mégis a pénzt fogom visszakérni... ilyen selejtet hogy árulhatnak....
-
intelMMX
senior tag
Na a Chainfire rossz ötlet volt. Nem tölt be miatta a rendszer és persze a LiveSuit is 0X162 hibával leállítja a firmware telepítést. Szerencsére van gari és ingyenesen megcsinálják. Persze most 2-3héten át nem lesz mivel szórakoznom
De azért tényleg zavar hogy nem tudtam én magam feltenni. Remélem utána már minden megy ami eddig nem akart pedig kellene neki!
Rajtam kívül kinek nem ment a Temple Run?Amúgy még mindig azt mondom, hogy hardveresen ez nagyon jó, illetve szoftveresen is jó lenne ha megmondanák a ConCorde-nál, hogy mit kell csinálni 0X162 ellen.
-
koxi18
csendes tag
SZIASZTOK SRÁCOK EGY KIS SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM!!
Nemrég visszakaptam a tabom szervízből (concorde one) és szétszorva a képernyőn hajszál fehér pötyök vannak kb 4-5 db... olyan mintha ott nem lenne folyadék kristály a kijelzőben... és amikor hátulról hozzáérek olyan a képernyőnek az egyik pontján mintha nagyon erősen nyomnám... (vibrál azon a ponton) mi lehet vele?? -
intelMMX
senior tag
Közben megvan a hiba forrása.
Ugyebár a gyárilag rootoltság csak 4.0.3-ra igaz.
4.1.1et rootolni kell -
intelMMX
senior tag
Kb 1 hete vettem én is egy ilyen kis táblagépet. Teljesen meg vagyok vele elégedve csak a játékok nem tetszenek neki (Teljesen random szóval van hogy a kis gagyi játékot nem viszi, de a GTAIII és a Shadowgun megy....Android 4.1.1 JB van rajta gyárilag)
Az lenne a kérdésem, hogy tudna-e valaki segíteni a Chainfire 3D indításában, mert szeretnék játszani az NFS Shift és Real Racing 2 vel (amik mennek, csak nincs textúra)?Amúgy tényleg se fagyás, se wifi eldobás nem volt nekem, még a fólia is tökéletesen van nekem rálőve.
Az OTG kábel a botkormányt is kezelteMeg aki megtudná nekem mondani hogy pár játékot miért nem visz el azt megköszönném
-
KoviUbi12
csendes tag
Mivel totál láma vagyok az androidhoz meg a tabletekhez, így a megvétel után nem igazán használtam még, néha-néha elővettem, próbáltam ismerkedni vele, de közben meg egyébként rengeteg kérdésem lett volna a hozzáértőkhöz.
De mivel láttam, hogy sok ugatás volt azokkal a "problémás" fórumozokkal, akik előbb kérdeztek, aztán olvastak utána (vagy sem), így hogy én ne tartozzak ezek közé szépen végigrágtam magam ezen a csirióbirió oldalnyi fórumon (meg a másikon is, és nemcsak a Tab One-én). Az én "szabadidőm" mellett mindez kb. 3 hónapig tartott. Nem mondom, hogy fölöslegesen eltöltött idő volt, mert sok hasznos infót olvastam, és most már végre magabiztosabban használom a tabletet. De így csak a megvétel után 2-3 hónappal kezdhettem el igazán használni a tabletet, ami egy kicsit nonszensz, pláne ha utólag kiderült volna, hogy esetleg valami gyári hibája van, amire emiatt csak jóval később jöttem volna rá. Akkor már cseszhettem volna azt a 3 napos visszavihetős garanciát is, meg rághattam volna a kefét!
A support jó, csak az adminok nagyon nem szeretik ismételni magukat. Meg is értem: én sem! Épp ezért kellett volna a leggyakoribb esetekről, hibákról, kérdésekről egy FAQ-t csinálni, és valami LOGIKUS helyre "kiszögezni". És nem egy másik típusú tablet (pl. 7015-ös) topikjában kelljen ilyenek után turkálgatnom! Minden egyes típushoz típusfüggő és típusfüggetlen FAQ-t kellett volna csinálni mindegyik típus topikjában!
De egyébként le a kalappal előttük...
Tetszik a tablet is, legalább is amire nekem kellett, arra tudom használni. (így pár hónap után végre...)De aki most tervez tabletet venni, és totál láma e téren (plusz az androidban), az jobb ha nekikészül, hogy a készülék használata előtt előbb kilóméternyi szövegeken kell majd átrágnia magát, mire végre képbe kerül, és addigra már nem esik kétségbe, hogy valamit félrenyomott, elállított, vagy nem müxik.
-
burasu4
senior tag
válasz
hodostamas #1112 üzenetére
Köszönöm szépen; esetleg autós jàtékot tudtok ajánlani?
-
burasu4
senior tag
Milyen játékot ajánlotok? Ami szépen elmegy rajta? Autós?
Mindenféle érdekel.
köszi előre is. -
bajaki
őstag
válasz
burasu4 #1105 üzenetére
Szia!
Bemész a főmenübe - ahol az alkalmazások is vannak - majd ott átváltasz a widgetek/modulok fülre és kiválasztod az a widgetet amit ki szeretnél rakni a kezdőképernyőre. Ezek után hosszan nyomva tartod rajta az ujjad és kirakja az általad választott képernyőre.
Remélem tudtam segíteni.
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen Tabot. Lenne egy kérdésem: hogyan lehet kitenni widgeteket a főképernyőre? Nem parancsikont...
köszönöm előre is a segítséget. -
DJGABI
addikt
válasz
PapírVilla #1103 üzenetére
microUSB, szóval elvileg jónak kéne lennie. de kérdezd meg másik topicban is.
Fóliára valakinek öltele? A Ghoo-félére sokallom a 2k+postát... vett már valaki ebay-ről, melyik jó rá? [link] Talán? Hosszra kicsit kisebb, szélre stimmel.
-
PapírVilla
tag
Sziasztok!
Ezzel a billentyűzetes tokkal működik?
[link]
(Bocs, ha volt már szó róla...) -
hodostamas
addikt
válasz
Ronyman #1100 üzenetére
Van rá Custom rom, mely egész fürge.
Concorde oldalán minden le van írva tabhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest