- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
-
gyuszmó
őstag
Amit az E.ben árulnak az nem is pont a One-ra van?
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Használtok billentyűs tokot?
Tapasztalatok az imént szólón kívül ?
köszi -
Prof
addikt
Tud valaki egy jó tokot a Concorde one-hoz, ami nem túl drága? (9k-ért láttam már tűrhetőt, de annyi volt a tab maga)
A gyári billentyűzetes nem jó nekem, mert nagy USB csatis és kicsúszik oldalt a tablet belőle.Fikszen kéne fognia a tabletet és valami vastagabb anyagból legyen.
Valamint kilehessen úgy hajtani hogy álítva mint egy monitort nézzem. -
bajaki
őstag
Bocsi, hogy ismét megkérdezem, de biztos átfutottatok az előzőn:
élő hátterek mennyire fogják vissza? nem laggolós olyankor a menü?
-
lexter00
őstag
válasz
lordjancso #292 üzenetére
Akkor nem kell hozzá a total commander,leszeded a myphone exprolert a tabletre és a pcre is leszeded a pc verziót és összeszinkronizálod őket.
tabletre való myphone pc-re való myphoneDe van több alternatíva is pl az Airdroid annak nem kell a gépre külön klienst telepiteni hanem az a böngészőt használja de nekem az nem jött be mert nem mindegyik böngészőt szereti meg macerásabb mint a myphone.
-
lexter00
őstag
válasz
lordjancso #289 üzenetére
Persze!Leszeded a marketből a total commandert + a ftp plugint és a pcédből ftp szervergépet csinálsz (pár perces munka nem nagy dolog)és már látod is a pcén lévő cuccokat .
Ha csak kiváltani akarod az adatkábelt akkor a myphone exprolert ajánlom zsír cucc,én csak ezt használom utálok kábelezni.
-
bajaki
őstag
válasz
lordjancso #289 üzenetére
Ezen már én is gondolkoztam, jó lenne rá valami megoldás...
Más:
Élő háttérképeket mennyire bírja a tab? Nem fektetik ki a gépet? -
lordjancso
senior tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy az megoldható-e valahogy, hogy wifi-n keresztül böngésszem (és futtassam) a pc-n lévő megosztott fájljaimat?
-
Prof
addikt
Nem tért vissza, majd holnap felhívom őket, de még végigakarom olvasni a concorde fórumának a One-os topicját.
Ma kipróbáltam a videólejátszást, az tökéletes, gyors mint a villám a 32gigás SD-t is kezeli szépen, külső USB3-as HDD-t is. (nem volt eddig szempont a hdmi, de hogy ezek a kis gépek ennyire jók erre nem gondoltam volna)A reset amúgy pontosan mit csinál?
-
Prof
addikt
Vettem a taboz tokot az edigitalban, de nagy usb csati van billentyűzetén.
Ezt meg, hogy gondolták, az OTG kábelt meghajlítva lehet csak használni -
lobedoc
tag
Nekem van egy ilyen készülékem ami eladó 19-ért, 2-3 hetes. Pm-ben írjon akit érdekel.
-
bajaki
őstag
Na megrendeltem.
Azért huncutok, mert újra felemelték a tab árát 23900-re.
Na mindegy...ki van ez találva azért, hogy nekik is megérje.
-
Prof
addikt
Nektek fóliásan jött a Concorde tab? Nekem kicsit gyanús hogy egy már gariba visszavit készüléket kaptam, az usb csatlakozójánál elég kopott a fém és nincs rajta fólia.
-
lexter00
őstag
Passz nekem nincs sms szolgáltatásom,én felhívtam a bankot és mondtam neki hogy regisztráltam a mastercardot és kellene a kód amit a számlaszámomra küldött a közlemény rovatba.Ennyi és már mondta is.
(mert te a számládon kb 2-3 nap múlva fogod látni de ott ők azonnal látják nem tudom miért van ez így) -
lexter00
őstag
Leszedet az appot ott regisztrálod a kártyádat de a véglegesitéshez kell egy 4 számjegyű kód amit a bankod küld ki,ha kapsz sms-t a bankodtól akkor nincs baj de ha nincs ilyen szolgáltatásod akkor hívd fel a bankot és kérd le a kódot mert kb 2-3 munkanap míg a számlán látszódni fog.Sokan itt bukták el a kedvezményt.
Az Extreme oldalán a rendelésnél a mastercardos fizetést kell választani.
-
lexter00
őstag
Na hajrá mindenki,újraindul a mastercardos akció az Extreme Digitálnál ma 14 órától és az első 500 vásárló kapja meg a kedvezmény szóval hajrá aki lemaradt róla [link]
-
Pierre75
senior tag
"Nem konvertálgatok ha nem muszáj,mert macera."
Én elszórakozgattam a Calibre-val, saját borító, kisebb méret stb miatt. Rtf 10/8 jó nagyátlagban, pdf-nél 10/3 (van néha értelme pdf-ből rtf-be és onnan epub-ba)."Szerencsére Androidra van jópár program minden formátumhoz"
Hiába, ha pl. a pdf oldaltördelése miatt szétszórja a szöveget. Nem egy ilyet találtam a Repligo és a Mantano esetében is."telefonomon egy csomó olvasnivalót tudtam magammal vinni - ami megvolt rendes könyvként is - ha utaztam"
Én egy éve kezdtem azokkal amik ott vannak a polcon is, de tervben volt az újraolvasásuk. (A hazai könyvkiadó ebook ellenes hozzáállása miatt elég sok könyv van amit csak papír alapon tudok beszerezni, pedig a sokszor elfuserált barkácsmunkák helyett én fizetnék ezért.)"mert volt olvasóprogram Symbianra"
C7-en ebookreader-t használok 1.5 óta nincs a tördeléssel se baj.Mantano Ebook Reader Premium
Ezt nézted meg? A 2.2.8 elég sokat fagyott, a fejlesztője a 2.2.9-ben már javított rajta. Gyorsabb és kényelmesebb a használata 50 oldal felett, mint a Repli. -
lexter00
őstag
Ti milyen launchert használtok rajta?A gyári nagyon béndzsa
-
lmisi
senior tag
Nekem 1 hónap után a legnagyobb kínom és ez nem TabOne specifikus,
hanem gugli baromság az állandó alsó státuszsor
Ez a legnagyobb idétlenkedés, amit a gugli kitalált, az előlapi 1-3 gombok száműzése mellett.
Könyörgöm miért nem lehet legalább 1 kapacitiv gombot a káván hagyni!!!
Amivel vezérelhetném azt a nyüves státuszsort (Mutat/elrejt). TabOne alatt szerintem emiatt a sor miatt nem indul el egy csomó játék.
Fektetett nézetben egy 7 colos szuper keskennyé válik emiatt.
A gépelés is szörnyű emiatt fektetve. Állandóan az idóta sávra bökök, vicces de a telefonon 2-3x gyorsabban gépelek ezért.
Kellene valamilyen petíció a gugli felé, rakja rendbe végre. -
DJGABI
addikt
Ja, találtam: nem nézek filmet
Elég jól beköltöztem, most nem nagyon akarok factory resetet. Amúgy azt figyeltem meg böngészőből indított YT videónál alig csúszik, appból picit jobban, ha beletekerek, akkor nagyon durván feltűnő.
Egyébként szép dolog Concorde részéről h próbáltak javítgatni a rendszeren, de pl az alsó sávon a hangerő gombok gyakorlatilag feleslegesek, mikor ott vannak oldalt fizikailag is. A YouTube app is érdekesen működik... Alapból fullscreen indítja a videót, ha vissza akarod állítani álló módba (leírás, kommentek, etc) átállítja ugyan, de a videót ugyanúgy fektetve játssza tovább...
-
csibe1
addikt
válasz
Pierre75 #247 üzenetére
A Repligo tényleg gondolkozik,majd kipróbálom a Mantano Ebook Reader-t.
Az FBReader tippet köszi,majd kipróbálom.Amúgy fel sem tűnt volna ha nincs kicserélve a kártya.
A CoolReadernek viszont nagyon tetszik a háttere,olyan mintha egy régi kódexet olvasnál.
Nem konvertálgatok ha nem muszáj,mert macera.A pdf-et nem igazán lehet normálisan másra átalakítani.
Szerencsére Androidra van jópár program minden formátumhoz,és a legtöbb nem csak egyfélét nyit meg.
Régebben még próbálkoztam rtf vagy doc konvertálással prc-be,de nem mindig sikerült jól.
Jópár éve kezdtem el a prc-t gyűjteni,mert volt olvasóprogram Symbianra is,és a telefonomon egy csomó olvasnivalót tudtam magammal vinni - ami megvolt rendes könyvként is - ha utaztam.
A Mobipocket Reader elég sok oprendszerre elérhető,Androidra viszont valamiért nem adták ki.Megnéztem a Mantano Ebook Reader-t BlueStack emulátoron,de maradok inkább a Repligonál.
-
DJGABI
addikt
Szuper... A héten már másodszorra nem ébred fel a bekapcsoló gombra, csak reset. Lehet, hogy valami app miatt lesz(?).
(#255) somogyib régi próbaverziós Documents to go van rajt alapból, doc megy, docx nem. Szerencsére a Marketből millió jobb office app tölthető....
-
somogyib
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy doc és docx formátumot kezeli-e alapból?
-
Prof
addikt
Csinált valakinek olyat, hogy nincs hangja már? hiába van max hangerőn nulla hang, némítás ki van kapcsolva.
Pénteken még volt hangja -
Pierre75
senior tag
A saját igényeimből indultam ki, nekem multimédiára a TN minőség nem felel meg. Ebook-ra, pdf-re még vállalható volt számomra a kopromisszum, Biztos van olyan, akinek már arra se. 4x ennyiért vehettem volna egy Nexus7-t, ami nehezebb és bele van zsúfolva egy csomó hülyeség, amit soha nem használnék (kamera). Várhattam volna a Google 100$-s modelljére, de szinte biztos, hogy a kijelző ott se lesz IPS. Helyette a One Tab minimalizmusa tényleg szerethető.
-
Pierre75
senior tag
válasz
lordjancso #248 üzenetére
Ha végigolvasod a linkelt fórumot, ott is leírják, hogy a 1GB-ra telepít, az 5GB a tárhely, a maradék meg a rendszer.
A tab kezeli a support szerint a 32GB sd-t, de ezt nem tudom megerősíteni, az enyémben kisebb Kingston van.Más:
8 óra készenlét alatt látszólag nem fogyaszt, valójában megnyitva ezt követően egy alkalmazást a 8 óra cirka 5%-t használ el.
Ha élő háttérképet használok, fél óra után a kikapcsoló gomb felett kézmeleg lesz a készülék. -
lordjancso
senior tag
válasz
Pierre75 #247 üzenetére
A készüléket már megvettem, szóval ezzel fogok filmet nézni, nincs mese.
A linket köszi. A fórumot olvasva fel is merült még egy kérdés bennem.
Ha jól értem, ennek a tab ONE készüléknek tárhely szempontból két változata is van (4 és 8 gigás). Viszont mindkét változatot csak 32 gigáig lehet bővíteni? Ergo az egyik csak 28 gigás a másik pedig csak 24 gigás kártyát fogad el?
Az én készülékem hátulján a 8 gb felirat szerepel, viszont ha a beállítások menüben kiválasztom a tárhely menüpontot, két "belső tárhely" szekció is van és az egyiknél az "összes hely" 1,15 gb-t, a másiknál pedig 5,18 gb-t mutat. Ha ezt a kettőt összeadom, az ~6,3 gb. Akkor most hol van az a 8 gb tárkapacitás?
Továbbá miért van itt két "belső tárhely" szekció, amikor elméletileg csak 1 sd kártya van jelenleg a gépben, tehát én még nem vettem plusz kiegészítő kártyát. -
Pierre75
senior tag
A Repligo Pdf-t én is megszerettem. Szépen megjegyzi a nagyítás és az olvasómód beállításait, de ilyenkor újranyitva egy 50 oldalnál hosszabb lélegzetű anyagot elgondolkozik a tab az olvasó mód miatt. Ezért a pdf regényekre a Mantano Ebook Reader-t használom, ami gyorsan nyitja meg olvasó módban is ezeket. (Bocs a szóismétlésekért, csak pontosan akarom leírni a helyzetet.)
(A Calibre-ral nem minden pdf, rtf állományt lehet epub formátúra konvertálni, vannak olyan kódolású anyagok, ahol a szövegek és szavak is széttöredeznek, ő, ű betük eltünnek vagy átalakulnak.)
"Az FBReader viszont háklis"
Ez nekem is feltünt, de a saját könyvtárába tettem minden ebook könyvemet és semmi gondom-bajom az elérési útvonallal.lexter:
A fényjátékon kívül a szolgáltatásaiban is kevesebb, mint az FBReader, amiben jobb a szövegtördelés stb.lordjancso
Szerintem multimédiára ne ezt a tabot válaszd. Filmre érdemesebb az ips panellel szerelt gépek közül választani. Ezt a fórumot olvasd el, minden kérdésedre választ kapsz. -
csibe1
addikt
válasz
Pierre75 #239 üzenetére
Egy ismerős tabletjén próbáltam a RepliGo PDF Reader-t jó kis progi.
Az FBReader viszont háklis,mert másik SD kártyát téve a tabba nem találta meg a létrehozott könyvtárát,és elkezdett tipródni,hogy adjam meg az elérési útvonalat.
A CoolReadernek nem volt ilyen gondja,kb ugyanaz,mint az FBReader.
Az Aldiko csak epub és pdf formátumot jelenít meg,az meg kicsit kevés,nekem legalábbis. -
lordjancso
senior tag
Mennyi ideig bírtok filmet nézni rajta fullra töltött aksival (sima xvid avi)?
-
lexter00
őstag
válasz
Pierre75 #239 üzenetére
Aldikóra találtam egy megoldást,állitott helyzetben megnyitsz egy könyvet utána fekvő helyzetbe helyezed a tabot és előjön egy gomb ami álló helyzetbe nem jött elő és ott letudod venni a fényt.
Azért kell így vele ügyeskedni mert nincs hardveres gomb amivel eredetileg kellene előhívni a beállitásokat.Amúgy eddig nagyon jó kis tab,ha nem vársz elő tőle sokat akkor egész szerethető kütyü.
-
bajaki
őstag
Az új tulajok közül esetleg ki tudná próbálni valaki, hogy mi újság a filmeknél a hanggal, csúszik-e?
Köszönöm!
-
Pierre75
senior tag
válasz
lexter00 #236 üzenetére
Az a szerencse, hogy az Aldiko amúgyis szar az FBReader-rel szemben, amivel teljesen elégedett vagyok. Pdf-re a RepliGo PDF Reader bevált.
Excel-re mit használsz?
A kijelző gyenge pont, nekem multimédiára teljesen alkalmatlan. Eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat és nehezebben tiszítható, mint egy Gorila. De negyedébe fáj, mint egy Nexus, így amire használom bőven vállalható kompromisszum. Direkt tetszik a többi tab-bal szemben, hogy nem tettek a hátoldalra egy semmire se jó kamerát. A fogása nagyon jó. Még arra leszek kíváncsi mennyit bír ebook-kal az aku. Most olyan 6-7 óra közé saccolom. Végülis kapott egy sd kártyát, így elférek rajta. -
lexter00
őstag
válasz
Pierre75 #235 üzenetére
Igen az Aldiko nekem is majd kiégette a szemem mikor elinditottam,nekem is kb 5-6 óra alatt töltötte fel elsőnek.Hát ja mi kaptuk a végét de ennyi baj legyen.De nekem már akkor feltűnt hogy ügyeskednek mert akkor kaptam az sms-t hogy tudják küldeni mikor a honlapjukon javában a csak rendelésre felirat volt.Kéerdeztem is tőlük hogy hogy-hogy de természetesen nem kaptam rá választ.
-
Pierre75
senior tag
válasz
lexter00 #230 üzenetére
Ránk sózták ki az utolsó 4GB-s darabokat, ED-től se veszek eztán semmit.
Megnéznéd az Aldiko-t, nálad is produkálja-e a fényjátékot?
A kézikönyv említette, hogy első alkalommal 6 óra alatt töltődik a tab, ez cirka be is jött. Ma töltöttem másodszor, 3 óra alatt végzett.
Ebook-ra, pdf-re nekem bevált. -
Prof
addikt
Na végre megjavutl az edigital rendzsere kitudtam fizetnie kis tabot (mastercard akcióval12e). 8gigás verzió. Fóliát nem nagyon látok rajta és fel volt töltve.
Létezik, hogy nincs rajta gyárilag fólia vagy csak olyan profi hogy nem látszik hogy van rajta?Amúgy meg hol lehet ehhez kapni jófajta matt fóliát? Én háklis vagyok a tükröződésekre.
-
lexter00
őstag
Nekem is megjött ma a tab,én is 4gb-os verziót kaptam.Csontig lemerülve és egy odahányt fóliával kaptam.Wi-fi jelet egyből talált filmeket jól viszi és nem vettem észre hang csúszást vagy nekem nagy a tűréshatátom e téren.Egyszerű játékokat jól viszi.Amúgy netezni,olvasni és néha játszani vettem arra ez pont jó így elsőre.
Elsőre tetszik nem vártam tőle sokmindent(ennyi pénzért)majd a mindennapi használatban kiderül hogy milyen.
-
lmisi
senior tag
Csak saját felelősségre persze stb...
-Előkészület file managerrel (Nálam total commander) mindent átmásolsz sdcardról extsd-re (/mnt/sdcard ----> /mnt/extsd)
- Root explorer install
- Root explorerben átállítani írhatóra a kötetet. A felirat ekkor Mounted as r/w
- Megkeresni a /system/etc/void.fstab file-t. (Copy - hosszan nyomni a kivánt filera és copy opció kiválaszt) és elmenteni biztonságos helyre mondjuk /mnt/extsd/backup nálam (Paste gomb).
- Visszamenni, ha volt backup róla és Open in Text editor opcióval szerkeszteni. a következő 2 sort:
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/virtual/block/nandj
dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_hostErre:
dev_mount extsd /mnt/extsd auto /devices/virtual/block/nandj
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/sunxi-mmc.1/mmc_host /devices/platform/sunxi-mmc.0/mmc_host-Szépen elmenteni, (nagylevegő
) reboot
-Ha minden rendben örül az új kövér sdcardnak
Eddig problémát nem tapasztaltam. Minimális elvárás persze minőségi gyors microsd.
pl. nálam Samsung Class10-es 16 GigaNem ártalmas ha linuxban jártas vagy, akkor ezek úgyis ismerősek. Remélem nem írtam el semmit.
-
lmisi
senior tag
Hibája mindegyiknek van, lásd nexus7 fórum.
Na rászántam magam és nyugdíjaztam a az eredeti sdcard partíciót. Átírtam void.fstab file-t,
felcseréltem az extsd és sccard device bejegyzéseit. Előtte totalcommanderral átmásoltam minden cuccot az sdcard-ról extsd-re. Reboot után végre 15 gigás sdcard partícióm lett
Gyorsan átpakoltam minden nagyobb programot sdcard-ra, így a belső tárhely foglaltsága felére esett. Emiatt visszagyorsult a tabi.Figyelem, 200 mega szabad hely nem elég a belső tárhelyen. Nekem kb ennyi volt és rém lassúvá vált tőle a tab1!!!
-
somogyib
őstag
válasz
GhostHunter #224 üzenetére
Basszus!!!
300 ropi -
lexter00
őstag
nagyo-nagyon off
De megnéztem az edigitálnál az iphone5 árát,majdnem leestem a székről olyan jutányos áron adják -
somogyib
őstag
válasz
GhostHunter #220 üzenetére
Meggyőztél!
Ezért nem fogok átmenni a SGSIII topikba, mert még azt is meg kéne vennem
-
Pierre75
senior tag
Első benyomások: szenvedtem a rendszerrel vagy 10 percet, míg sikerült a pc-hez csatlakoztatni, de ennyi kellett. A Digital persze 4 GB-s verziót szórta ki rám, nem örültem. Csontig le volt merülve, töltögessünk, hát nem egy villám. Alapból ugye az Aldiko van fenn, kipróbálom mondom. Viszonylag sötét volt a szobában, így cirka 10% volt a fényerő, az Aldiko megnyitva a könyvet feldobta 100%-ra a fényt. Felraktam az FBReadert meg egy Pdf readert és megnyugodtam, hogy csak az Aldiko szenved valamiért, egyébként is satnyább szolgáltatások terén, mint a szintén ingyenes FBR. A koi halacskás élő háttérképet raktam be, nekem így egy pdf vagy ebook reader-rel el volt, bár néhány óra babrálás után el-el gondolkozott. A képernyő olvasásra jó, másra nem használnám. Megemlíteném a tab súlyát, órák után se fárasztó, a készülék fogása jó. A buborékos fólia meg úgy látszik alaptartozék.
-
somogyib
őstag
Sziasztok!
Belépő szintű tableten gondolkodom.
Melyik a jobb választás CPU tekintetében: Cortex A8 vagy ALLWinner A13 ?
Másképpen: DPS Dream 7 vagy ConCorde Tab ONE ?
A felhasználói igények minimálisak: PDF olvasás, internet, zene hallgatás, esetleg 1-2 film
-
csibe1
addikt
(#213) lexter00
Ez az,hogy mindenki firkál összevissza,és akkor bogozd ki a dolgokat...
Meguntam a katyvaszt,aztán inkább nem vettem semmit.
Amúgy bírom az ilyen vásárlókat,akik ha gond van sikítanak összevissza,de utánaolvasni nem szeretnek.Az utóbbi időben pár topikban is tapasztaltam ezt,és a végén még ők vannak megsértődve ha azt mondod olvassanak vissza kicsit.
Körbenézek még,aztán majd lesz valami. -
pampika
őstag
válasz
lexter00 #213 üzenetére
ott tényleg a mezei egységsugarútól kezdve a hozzáértőig olvashatsz sok embertől, szóval érdemes fenntartással kezelni, mert sokszor user error a probléma. inkább a wifi, ami többeknél jelentkezik, hogy sleep után nem csatlakozik vissza, de azt írták is concorde fórumon, hogy ők is nézelődnek a gond után.
-
Filibert
csendes tag
hogy érted hogy az aksi behal? nekem még semmi gond vele, több mint egy hónapja használom. a wifivel szintúgy semmi gond nem akadt még, és nagyon sokan igen pozitívan nyilatkoznak róla, csak ugye mindig akad pár negatív( esetleg hozzá nem értő, vagy olvasni nem akaró ember)
-
csibe1
addikt
A Concorde supportja az még egész jó,
a simogatást nem csak erre a márkára értettem,
más megmozdulásokra,és más oldalakra is.Eddig most az jött le,hogy akad elég gond vele.Két hét után meghal az akksi és a wifi,
ez valahogy nem gyerebe.
Értem én,hogy árérzékeny piac vagyunk; sok mindennek,és nem is olyan sok mindenkinek köszönhetően,de amikor kint ennyiért a 2magosokat dobálják ilyen vagy 1024x600-as kijelzővel akkor azért én elgondolkozok,support ide vagy oda.
Amikor vidékről rendelek kb. ott vagyok mintha Kínába küldeném,esetleg nem kell annyit várni,hogy visszakapjam.
Azthiszem még nézelődök egy kört. -
pampika
őstag
a gomb körüli fény az nem hiba, csak mutatja, hogy felfogta a megnyomást. csak azért írtam, h belassuláskor is visszacsatol, hogy felfogta, csak nem történik semmi.
a supportra szerintem pont a concorde a pozitív példa, mert ők tényleg válaszolnak érdemben, fejlesztenek és alapvetően segítőkészek (a fórumukban egy tag épp most vágta haza a sajátját és miután kiderítették, hogy a boot még megy, rögtön felajánlották, hogy vigye be és újrahúzzák a romot. máshol kb ott elhajtottak volna, hogy megemlítesz egy cwm-et. itt pedig erről is nyíltan lehet beszélgetni az adminnal). persze náluk is lehetnek dolgok, amire épp nem úgy válaszolnak (amit te elsimogatásnak írtál), de sztem alapvetően kiemelkedően korrektek a magyar viszonyokhoz képest.
én megvettem, mert határidős vásárlás volt és cégen keresztül fillérekért kaptam. de való igaz, hogy egy erősebb gép jobban kiszolgálna. persze az is lehet, hogy egy reset és jól megválogatott progikkal egész jól elmegy. játszani nem szoktam, max logikaiakat (cut the rope, where's my water, alex) és azok jól mennek. ezért nem is értem, h egy böngésző miért fekteti két vállra. filmeket netről is jól viszi.
szóval ha tudsz kompromisszumot kötni, nem olyan rossz gép ez, csak elvár némi alkalmazkodást. -
csibe1
addikt
Köszi a választ!
Úgy látom jól tettem,hogy vártam a megvásárlással.
Elég sok gond van vele ahogy olvastam,a support meg simogathatja a dolgokat,
csak attól én nem leszek előrébb.
Itthon normális áron nem igazán látok tabletet ami használható,és a többség még 40 körül is egymagos,és a támogatás is elég gyér némelyik márkánál.
Ahogy kinéz a dolog inkább kintről lesz valami kétmagos,
amivel remélhetőleg nem kell ennyit szüttyögni. -
pampika
őstag
persze, mindig. de szerintem ezt alapból az oprendszer adja.
többen írták, hogy single task. érdekesen hangzik, bár valóban lehet köze a szinkronizáláshoz a lassulásnak. a szinkron kikapcsolása szerintem nem a megoldás, mivel ne az én memóriámon múljon már, hogy a levelekről mikor értesülök. pont az a lényeg, h szóljon azonnal, azért van. jelenleg kivettem az rss-t a szinkronizálásból (az tuti, h megdolgoztatta), így csak a gugli cuccai vannak, ami gyakorlatilag a gmail nézegetését adja feladatul a tabnak és felraktam a go ext launchert, hátha így kicsit észhez tér.
a boat browser nálam nem tűnik olyan hajjde csodásnak, most nézegetem a dolphint. a chrome-ban főleg a szinkronizáció tetszik, de ha lasssssúúú...
-
DJGABI
addikt
válasz
mQWeXgsf #204 üzenetére
Frakk, azt hittem csak az enyém ilyen
Gáz.. És ez még egy "nevesebb" tablet. Nem tudom milyen lehet egy tényleg no name... Azért érdekes, hogy se concorde fórumon nem tűnt fel senkinek, se itt mobilarénán a ghoo tesztben/topicban (ugyanaz a 2 készülék)....
Wifi kivételesen nálam oké, fél órára letettem, le se csatlakozott róla, mondjuk azt írja végig ébren is volt, szóval úgy azért merítheti rendesen.
-
mQWeXgsf
aktív tag
A hang minden videónál csúszik /avi, mp4, mkv, youtube is!/. Xvides aviknál általában 250 ms-al később jön a hang, mint kéne. Ráadásul nálam a játékoknál is megvan a hangcsúszás, valami nagyon el van rontva ezen a téren. A böngészők közül nekem is a Boat browser jött be, a többi használhatatlan olyan sokat kell várni az oldalakra. Elején dobálta a wifit 2-3 percenként, de feltettem a Regpon wifi KeepAlive progit és azóta rendben van. Ha egy progit az extSD-re telepítek az előbb utóbb eltűnik.
-
lmisi
senior tag
Ez egy igazi 1 feladatos gép. Ha csak egy dolog fut a tabomon pöpec, de ha bármi más is akkor meghalt, de olyan szinten hogy néha hotboot-ol is.
Valószínűleg rom hiba és általános.
Ha app-ot tesztek fel eszetekbe se jusson mást elkezdeni vele, ne hagyjátok még alvóba se lemenni, mert ennél már ez is párhuzamosnak számít és lelassul.
A háttér szinkronizációt is kapcsoljátok ki, ha lehetséges állítsátok kézire, mert ha játék közben elindul akkor kegyetlen lassúvá teszi.
Érdekes akár nagyobb játékokat is jobban elfuttat mint a defy-om, de az tud párhuzamosan is kezelni feladatokat és háttérszinkrontól nem áll betonba a felülete.
Ha egy dologra használod teljesen jó. Single task-os cucc ez
Hátha a JellyBean dob rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest