Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
Neovenator
üzenetére
Egy 6 literes mini ITX konfigom van, az tényleg hordozható.
Sajna a vga csak egy Rtx3060, de egy ventisben nem találtam olyat anno, ami erősebb lett volna amikor megépítettem 2 éve. Ha nagy ritkán vidékre megyek, akkor csak betolom a hátizsákba és ott van egér/bill/monitor, csak a gépet kell bepattintani és mehet tovább a móka.
Ezeket a nagy miniket én sem értem, mert kicsinek nem kicsi, cserében a normál méretű dolgok sokszor csak kompromisszumokkal férnek el benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Seasonic GM-500 500W 80 PLUS Gold
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Eladó Thermaltake TR100 ITX ház + Thermaltake 3.9'' LCD Screen Kit
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest