Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
aktív tag
Egy 3080-as pedig jelentősen gyorsabb, de léteznek még erősebbek is. Én például biztos, hogy inkább ilyesmit vennék ha vinni is akarnám.
De megértem ha nektek pedig a minél kisebb asztali gép okoz elégedettséget és az tetszik, vagy az praktikus. Ez egy érdekes hobbi, és tudom, hogy milyen klassz amikor a végén összeáll a dolog. Csak úgy írtok, mintha az ITX valamilyen szent tehén lenne, amit meggyaláznak ezek a házak.
-
Neovenator
senior tag
Sokan nyomjuk hasonló módon, tök életképes megoldás, király!
Ezeket a nagy miniket én sem értem, mert kicsinek nem kicsi, cserében a normál méretű dolgok sokszor csak kompromisszumokkal férnek el benne.
Igen, pontosan így van, baromság az egész. De hát a stílus...az minden józan észt felül szokott írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged