- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet egy kicsit elragadtattam magam, de az biztos, hogy ez nem mai találmány..
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Költői túlzást érzékelek az éterben.
Amúgy az open bench egy régi koncepció, nem kevés efféle "ház" létezik. Itt a dizájn az, ami egészen egyedi, meg ugye kérdéses, hogy mit takar az ötféle építési mód.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Hát nem tudom... Ezt az Open Frame-et, én valahogy nem tudom elfogadni "újjításnak".
1998-ban mikor végigment vki a Műszaki Egyetem kollégiumaiban, minden második szobában, szebben volt felfúrva a Pentium II a 3dfx-el a falra meg az asztallapra..⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Dr. Akula
félisten
Na itt legalább van újítás, nem csak a szokásos tucatakváriumokkal próbálnak egyéniségek lenni.
-
Milka 78
nagyúr
A mATX-rs open frame simán jöhetne...de gondolom elmebeteg ára lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezúttal két miditoronyra és egy nyitott dizájnú, kissé futurisztikusan festő, de alumíniummal nem spóroló modellre vetül fürkésző tekintetünk.
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest