Computex 2023: ráadás Montech házak

Ezúttal két miditoronyra és egy nyitott dizájnú, kissé futurisztikusan festő, de alumíniummal nem spóroló modellre vetül fürkésző tekintetünk.

A Montech további gépházakkal bombázta a Tajpejben megrendezett Computex közönségét, és a második rundot a kéttagú, 7 bővítőhelyes Sky Two széria megvizslatásával indítjuk, amelynek sajátsága, hogy a panorámát biztosító edzett üveg oldalpanel zsanérosan nyitható, ráadásul az elődhöz képest 10 mm-rel megnövekedett a magasság, ezért vastagabbra hízhat a felső szekcióban megtelepedő radiátor, ami egyébként legfeljebb 360 mm-es lehet. Az sem elhanyagolandó tényező, hogy a tápkamrát oldalról fémháló határolja, és mindkét kalyiba választható feketében, valamint fehérben.

[+]

A Sky Two GD ARGB-s fénycsíkkal körbevett előlapja zárt kivitelű, és CNC marással készített, eloxált alumíniumból van, ám az egyelőre kérdéses vételárban benne foglaltatik három 120 mm-es, ugyancsak címezhető világítással rendelkező RX120 ventilátor is.


[+]

Az SSI-EEB furatokkal ellátott Sky Two GX azokat vette célkeresztjébe, akik a letisztultsággal szemben inkább az agresszívebb szellőztetés elkötelezett hívei. A konstrukció jobbján lévő multifunkciós oldallapra két 2,5 hüvelykes adattárat rögzíthetünk, és tartozékként négy ARGB-s/PWM-es légkavarót (három 140 mm-es AX140, meg egy 120 mm-es AX120) vehetünk birtokba, ha a vásárlás mellett döntünk.

[+]

A vállalat nem feledkezett meg a teljesen nyitott megoldások kedvelőiről vagy a gyakorta szerelésbe bonyolódókról sem, hiszen bemutatta az Open Frame Chassis névre keresztelt jószágot, amit effektíve bench-ként is használhatunk. A CNC-zett alumíniumból gyártott burkolati elemeket viselő, NVIDIA GeForce RTX 4090 videokártyák fogadását ígérő termék ötféle építési móddal tud szolgálni a leendő tulajoknak, és Mini-ITX-es, illetve microATX-es verzióban lesz majd kapható.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés