Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
T54B4
csendes tag
Sziasztok!
Nah ez az első fórumbeírásom az életemben
Nem használtam még,csak olvasgatni szoktam.De most kérdezni akarok,remélem tudtok segíteni.
Szóval,az lenne a problámám,hogy nemrég álltam át Comodo-ra,eddig outpostot használtam.
3-as verzíót raktam fel,és eddig minden nagyon pöpecül ment,de most meggyűlt a bajom vele
Szépen adogattam hozzá a szabályokat,minden működik is,de amikor hálón akarok játsznai akkor vége a jóvilágnak.Szóval Counter-Strike-ozni akartam lan-on keresztül,úgy,hogy a haverokkal belső mikrohullámú hálón vagyunk(net szolgáltató),és hozzá is adtam szamályt a Comodo-ban,hogy engedjen mindent,de mikor kinnék hálóra blokkol.Csak és csak,akármennyire próbálom engedni,csak blokkol.Csak,ha kikapcsolom a tűzfalat akkor megy.Néztem a naplót,és blokkolja,sőt még a "system"-et is,ami szintén arra az ip-re akarna csatizni.
Nem vagyok hülye felhasználó,értek a tűzfalakhoz is,de erre képtelen vagyok rájönni,miért csinálja.
Segítsetek légyszi!!!
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest