Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Up ! 300. beszólás
-
juhi49
csendes tag
válasz Freddy TNT #298 üzenetére
Az az értelme, hogy az űrállomáson beindított valamit, ami nélkül nem tudnád végigjátszani.
A börtönben az ajtó az Ezredes negyedében a kúriába vezetne be, de ezt nem lehet kinyitni. Ilyen a program. A Kúriába máshogy kell bemenni, de onnan már nincs vissza út.
juhi -
-
juhi49
csendes tag
válasz SubBassman #296 üzenetére
Rosszul írtam mert nem nyákot hanem relét kell felvenni. Az utolsó szobában valamelyiket, mindegy, hogy melyiket használni kell a kapcsoló panelen és így nyílik ki az az ajtó, amelyiken a végén kimész a vadonba. Ez tuti.
juhi -
juhi49
csendes tag
válasz Freddy TNT #294 üzenetére
Először a jobb alsó helységben az összegyűjtött tranyó, nyák és kondiból kell csinálni egy kártyát és valami kapcsolót kell átkapcsolni ezt most hirtelen nemtudom vagy a kártyával kell majd a balfelső ajtót kinyitni. De arra emlékszem, hogy a jobb alsó helységben kell keresgélned. ugye összeszedted a három alkatrészt? Vagy azt kell használni a kapcsolószekrényben és utána kell átkapcsolni csak úgy tudsz kimenni a bal felső ajtón.
juhi -
Freddy TNT
őstag
Fenébe ezzel az álmatlansággal Na de akkor newcomerezek egy kicsit. Bejutottam ezen a rohadt kapun. Kivasaltam az összes robotot. Fel kellett húzni az antirad ruhát. Jött utánna az a majom, akinek a kezében egy forgótáras van. Azt is lezúztam. Aztán meg az ajtót is TNT-vel.
De az azt követo (a térkép bal felso sarkaban levo utolsó helyiséget) hogy a fenébe lehet kinyitni ?!
8-as robbantási és 9-es zár szaktudással nem megyek vele semmire... -
Füleske
addikt
válasz Freddy TNT #291 üzenetére
Az Attila az szerintem a hunki-punki shopos hülye magyar ürge.
Vétel után gyorsan nyírd ki , idegesítő . -
juhi49
csendes tag
válasz Freddy TNT #288 üzenetére
Csavarhúzót a Rocker negyedben lehet venni Attilától.
Szépen beszélj vele mert sértődékeny és soha többet nem áll veled szóba.
Az ékezetes betűket meg úgy lehet előhívni, hogy lenyomod a C64 vagy a ctrl vagy a tab stb. gombokat, majd felengeded és lenyomod az o vagy a vagy u stb. gombokat.
Mielőtt bemennél a kapu című egységbe, legalább 3 TNT-t vigyél magaddal.
Legalább ketten értsenek a rakétavetőhöz minimum hármas szinten és Russ legyen bent a csapatba mint computer szakértő, mivel ha nem nyílik egy ajtó, vagy robbantsd fel, vagy Russ kinyitja computer vagy elektrotechnikai szaktudásávsl.
juhi -
Freddy TNT
őstag
Megorülök ! Hol a rákba lehet venni csavarhúzót ? Na meg hová tqnt a hosszú ö-m ??? csak Q van helyette.....
-
juhi49
csendes tag
válasz Freddy TNT #285 üzenetére
Kell keresned egy papírtérképet. Úgyhiszem a rocker negyed striptiz sow-nál van.
Először meg kell ölnöd a két őrt, azután a másik szobában a főnököt és a másik csókát.
Keresel a szobába és találsz egy csapóajtót. Álkulccsal kinyitod és lemész.
Itt keresgélj minden irányba és találsz cuccokat. Itt kell lenni a térképnek.
Utána kimész a vadonba. Itt használod a térképet és lám a bal alsó sarokban ott a
K jelű hely, vagyis a kapu.
juhi -
Freddy TNT
őstag
Sokszor elhangzik a kapu (Ami sehova sem vezet vagy mi) csak éppen nem találom. A térképen sincs rajta. Viszont a leírás szerint fontos dolgokat találok ott.
Szóval hol van ez a kapu ? -
Freddy TNT
őstag
Má' megy
-
szalai56
senior tag
Biztos az F5-ön vannak a rendszergazdák
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
szalai56
senior tag
Nálam tökéletesen megy
-
Freddy TNT
őstag
Viccet féretéve mi van a Newcomer.hu-val ? Nekem nem jön le tegnap este óta.
-
Freddy TNT
őstag
Az egyik utas megkérdi a kalauzt a vonaton:
- Elnézést, meg tudná nekem mondani, mikor érünk a Victoria állomásra?
- Egy óra múlva, de sajnos a vonat nem áll meg ott! - mondja a kalauz.
- Úristen! Pedig nekem nagyon fontos ügyem van Victoriában, muszáj ott leszállnom!
A kalauz gondolkodik, majd előáll egy javaslattal:
- Nézze uram! Sajnos nem állíthatom meg a vonatot bárhol, de tudok szólni a vezetőnek, hogy lassítson le. Ketten kilógatjuk, ekkor maga elkezd szaladni a levegőben. Amikor már elég gyorsan fut, akkor letesszük, így nem fogja magát megütni, mert a sebessége akkora lesz, mint a vonaté.
Így is tesznek. Amikor a vonat Victoria állomáshoz ér, lelassítanak, kitartják az utast, aki elkezd futni a levegőben. Ekkor lerakják, emberünk cipői füstölnek, de nem esik el. Elkezdi a lassítást, ám az utolsó kocsiból kinyúl egy vaskos kéz és felrántja, a következő szavak kíséretében:
- Ember, marha nagy szerencséje van, hogy itt vagyok! Nem tudta, hogy a vonat nem áll meg Victoriában? -
Bassman
csendes tag
Akkor meg ugy volt, hogy ez kiviheto. Ma mar nem tudok semmit mondani. Varok a tobbiekre. -
Füleske
addikt
válasz Freddy TNT #277 üzenetére
''Az év végéig be szeretnénk fejezni a munkát, teszteléssel együtt.''
Évszám nincs odaírva. -
Freddy TNT
őstag
Nem azon problémázok, hogy tegyék ki jövő hét végére a megjelenést, hanem azon, hogy semmi hír sincs a newcomer.hu-n Pedig tavaly december körülire volt egy igéret. Ami miadt nem is vagyok ideges,hiszen megértem, hogy elfoglaltak. Csakhogy azóta semmi hírt nem adnak magukról.
(csak itt,ebben a fórumban) -
SubBassman
csendes tag
Entolem mar reg kesz lenne, hiszen a magyar forditast mar tavaly decemberben befejeztem. Az a gond, hogy meg van masik 2 ember a ''project''ben es onekik vannak mas elfoglaltsagaik.
Egyebkent amennyire tudom, eleg kozel all a beta verziohoz, csak meg kene kicsit vele foglalkozni. -
Füleske
addikt
válasz Freddy TNT #273 üzenetére
Szerintem ők se tudják még mikor lesz kész. Ha írnának fix időpontot , és az esetleg nem jönne össze akkor mindenki anyázna.
Inkább nem írnak semmit (én megértem őket) hanem ''amikor kész lesz'' , ahogy az ID Software is szokta csinálni az fps - eivel. (Quake , Doom) -
Freddy TNT
őstag
UP !
-
Freddy TNT
őstag
Mindenesetre azért jó lenne valamit hallani az ''új'' newcommer-ről. mert az oldaluk sajnos igen csak szünetel hír ügyileg.
Gondolom van bajuk elég, csak hát kíváncsi vagyok azért mégis sacc/kb hogy állnak nem csak így tapogatózva a sötétben.
[Szerkesztve] -
Füleske
addikt
válasz Freddy TNT #268 üzenetére
A ''nagy csata'' után már csak robotok vannak , ellenük csak a rakétavető és a lézer használ , a legvégén 1 helyen meg csak a plazma.
-
juhi49
csendes tag
válasz SubBassman #264 üzenetére
Valaki ellopta a www.newcomer.hu oldalt.
Nem jön be az istennek sem.
juhi -
Freddy TNT
őstag
Azt hittem a rakétavető a leg királyosabb dolog a játékban,de egyrészt rohadt drága másrészt egyszerre csak egy emberre hat. Na meg nem vihetek túl sokat sem magammal Na akkor meg mire jó ? Talán a robotok ellen a végefelé ?
-
szalai56
senior tag
Hű de rég jártam erre.
-
Freddy TNT
őstag
Jó kedvem van, úgyhogy UP !
-
SubBassman
csendes tag
válasz Freddy TNT #263 üzenetére
''Már ha tényleg lehet találkozni vele''
Nem lehet.
Az Enhancedben lehet, de nem ott -
juhi49
csendes tag
válasz Freddy TNT #261 üzenetére
A snackbáros nemjátszik szerepet a játék kimenetelére. Ha akarod, meg is ölheted a microöngyújtóval. A naplóban van a jelszó Axel-hez. ''REGGELI''. A rockernegyedben a sztriptízbár mellett van egy felrobbantott ajtó. Ott kell használni Mnogo nyomkereső szaktudását és el visz egy helyre, ahol ásni kell és kiáasol egy csomó TNT-t.
ezt el tudod adni jó pénzért.
juhi -
Freddy TNT
őstag
Az a snack báros ? Az is android ? Nem őt látjuk mikor a főhősnek Flash-e van ? Vele hogy lehet elbeszélgetni ? Nekem duzzog, hogy nem ismerjük egymást meg ilyenek és elküld a búsba.
Jah és van egy leírás Darren Perry naplójában. Egy találka van benne. (asszem wilderrel) mittom én hány lépés egy felrobbantott ajtótol nem tudom merre. Reggel akárhánykor.
Na ez a hely hol van ? -
SubBassman
csendes tag
válasz Freddy TNT #259 üzenetére
Storyletarolo:
Van egy modszer, amivel ezt a rengeteg adatot le tudtuk tarolni a memoriaban. Erre gondolok.
Enhanced: ok ertem. A 3-as reviziobol lesz magyar. -
Freddy TNT
őstag
válasz SubBassman #257 üzenetére
''Uj dolgokat a jatek sajatos storyletarolo rendszere miatt sajnos mar nem tudunk beletenni.'' ez nem teljesen világos. A storyletároló ? Az meg mit csinál ?
''Ha az enhanced verziora gondolsz, az eleg sok ujdonsagot fog tartalmazni, a 3as revizio pedig meg az iranyitast is megvaltoztatja (elonyere)'' erről pontosabb infót ? Angolul sajnos nem tudok valami jól (newcomer.hu) -
juhi49
csendes tag
válasz Freddy TNT #255 üzenetére
A mikroöngyújtóval például a Rockernegyedben a fegyverbolt melletti sütödést lehet kinyírni. A C4-el az űrállomás alsó szintjén kell felrobbantani egy ajtót.
A TNT levegőbe röpítené az egész reaktort.
juhi -
SubBassman
csendes tag
Az ongyujtot az androidok jelenleteben kell hasznalni. A C4-et bizonyos ajtokon lehet hasznalni.
Uj dolgokat a jatek sajatos storyletarolo rendszere miatt sajnos mar nem tudunk beletenni.
Ha az enhanced verziora gondolsz, az eleg sok ujdonsagot fog tartalmazni, a 3as revizio pedig meg az iranyitast is megvaltoztatja (elonyere) -
Freddy TNT
őstag
Szasztok ! Újra vagyok. Mi a fenét lehet csinálni a miko öngyújtóval. Állítólag androidok ellen jó,de hogyan ?
Na meg a C4-essel mi a francot lehet csinálni? Sehol sem tudtam még felhasználni. Volt az a vízcső,de ahhoz is TNT kellett,mert a C4 csak kis lyukat ütött rajta. Ajtókhoz meg gyenge. -
juhi49
csendes tag
válasz SubBassman #251 üzenetére
Köszi, megnézem. Most nem vagyok Newcomer közelben.
Szóval ezt kell beírni és történik valami.
Köszi
juhi -
juhi49
csendes tag
válasz SubBassman #249 üzenetére
Nem tudom, hogy mit kell beírni neki. Ha vége van a beszédnek, akkor azonnal támadnak és akkor már halott Russ.
Adni sem tudok nekik semmit.
U.I.:A www.newcomer.hu-t nem lehet megnyitni két napja.
juhi -
juhi49
csendes tag
válasz SubBassman #247 üzenetére
Nem lehet semmit sem csinálni, egyből duma van. Milyen holland csajról beszélsz?
Ott csak a királynő van és a boss.
Juhi -
SubBassman
csendes tag
Ha jol emlekszem felajanlja, hogy egy gyors ember elkaphatna a kiralynot. Van egy masik megoldas is (ehanced verzio), hogy odaadod neki a zenedobozt, ami valojaban egy bomba. Ha a holland newcomer csaj beall hozza testornek, vele is ki lehet nyiratni.
(remelem, jol emlekszem) -
juhi49
csendes tag
válasz SubBassman #245 üzenetére
Nem lehet semmit csinálni, csak beszélgetni.
Be lehetne valami választ írni, de nem tudom, hogy mit.
Utána megtámadnak.
Juhi -
SubBassman
csendes tag
Aki meg nem szavazott, please szavazzon a lemon.64 -en
Koszi -
juhi49
csendes tag
válasz Freddy TNT #242 üzenetére
Én már többször végigvittem C64-en 1995 óta. Emulátoron is a magyart. Az angolt félig.
Ott akadtam el, mikor Rus-t kell kiszabadítani a Királynő börtönéből. Ahányszor odamegyek mindig halott Rus-t találok.
Tud valaki segíteni?
A magyar Newcomerhez, ha valakinek kell segítség, írjon.
A magyar verzióban van egy hiba, amit a javunkra tudunk fordítani.
Ha már egy kicsit erősek vagyunk, menjünk be az ezredes negyedében a temető melletti kaszinóba. Támadjuk meg a kaszinóst, harc után vegyük fel a boronmellényt, a kirohanó kártyásokat ne bántsuk, hanem futás a harc elől.
Ha visszamegyünk ott lesz a kaszinós és megtámad. Ezt sokszor megismételve fejlődünk.
A mellényt eladva lasz pénzünk.
Ennyit dióhéjda.
Juhi -
Freddy TNT
őstag
Addig is : UP !
-
Freddy TNT
őstag
válasz SubBassman #239 üzenetére
jaja, csakhogy én pont azokat b@sztam el Korábban meg valami fontosat felejtettem fent. Már ne tudom mit. Na mind1 mAjd csak ledarálom
Azért nem semmi játék, hogy ennyi szívás után is újra nekiállok Igaz egy kissé új erőt kell gyűjtenem.
u.i: Bár őszintén szólva nekem az eleje/közepe tetszik a legjobban. Ez a futurisztikus környezet valahogy nem tetszik. Valahogy elvesztette itt a játék a hangulatát. (legalábbis szerintem) De az eleje NAGGYON jó
[Szerkesztve] -
Füleske
addikt
válasz Freddy TNT #238 üzenetére
Ha egyik embernek sincs elég xp - je , akkor az tényleg gáz... Ha van valakinek akkor 0 - ról is lehet fejlődni , nem sokkal több xp , mivel a magasabb szintek viszik a több pontot.
-
SubBassman
csendes tag
válasz Freddy TNT #238 üzenetére
A vegefele is van egy rakas apro feladat, amivel meg lehet XP-t szerezni. Hatha osszejonne... -
Freddy TNT
őstag
Ott tartok, hogy csak lézerpisztollyal,meg rakettvetővel lehet már csak haladni és elcsesztem a szaktudások beosztását. Ergo nem tudok fejlődni, hogy megjavítsam a liftet. A leírás szerint (jól van na csak belenéztem mérgemben ) A vége felé járok.
Asszem folytatok egy régebbi mentést és korrigálok -
Füleske
addikt
válasz Freddy TNT #234 üzenetére
Mit nem tudsz megcsinálni ?
-
Bassman
csendes tag
válasz Freddy TNT #234 üzenetére
Ha az enhanced-del jatszol, es a hosszu verziot csinalod, akkor azt sajnos nem lehet vegigjatszani egy buta hiba miatt. -
Füleske
addikt
Végigvittem újra a Newcomert !
Jöhet a 3.0 - ás verzió ! -
szalai56
senior tag
válasz Freddy TNT #230 üzenetére
Hát a szeptember már csak ilyen.
-
Freddy TNT
őstag
Hmmm. nagy itt a csend. Azt hittem csak nekem nincs túl sok időm
-
Freddy TNT
őstag
Up !
-
SubBassman
csendes tag
Szavazzatok sracok a lemonon (aki meg nem tette) -
Freddy TNT
őstag
Up !
-
Viktor77
titán
Talán még nem láttátok (ámbár ezt kétlem).
Slay Radio, csak C64-es zenékkel, non-stop. Bővebben: linkCsinálni kell. Kész. Pont.
-
szalai56
senior tag
válasz PihentAgyMan #220 üzenetére
Veszel egy 1541-II-t és összekötöd a Pc-vel. Sokkal egyszerübb megoldás. A NET tele van C64-es progikkal.
-
Bithunter
tag
Úgy rémlik van egy program, amivel az emulátorokban használt kazettás fájlokat (.tap és hasonlók) vissza lehet írni hangkártyán keresztül kazettára. AudioTap a neve, de én még sosem próbáltam.
www.bithunter.eu
-
Freddy TNT
őstag
Hi !
Nem igazán erről szól ez a topic,de azért nem baj Kicsit visszább találsz egy-két címet amit a fórumozók írtak ide be.
Ilyen mp3-as dologról még nem hallottam de lehet, hogy működik
Szeritem várj egy kicsit biztos ír valaki valami megoldást. -
PihentAgyMan
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan oldalt ahonnan mp3 vagy valamilyen hangformátumban le lehet tölteni commodore 64-hez turbot? Esetleg játékokat.(öreganyámnak akarok valami tetriszt stb a tv-jére, csak magnóm van...
Esetleg valaki nem digizne be nekem turbot vagy turbo nélküli egyszerü játékot?
Valami gagyit ami egy öregnek jó, mint amit írtam is tetrisz, tenisz,fallabda,ötödölő stb.
Nagyon köszi, és bocs ha rosz helyre írtam...
Pihi -
szalai56
senior tag
válasz SubBassman #217 üzenetére
Én szavaztam másra is mivel van még C64 játék amit szeretek.
-
SubBassman
csendes tag
Rendben, nagyon koszonom.
Keres: szavazzatok meg sok mas jatekra is, hogy ne szurjon nekik szemet a dolog. (ez tenyleg fontos, mert folyton ezzel jonnek)
Ezenkivul nyugodtan irjatok kommentart is, akar magyarul. A lenyeg, hogy lassak, nem csak ugy magatol no a dolog, mintha ontoznek. -
szalai56
senior tag
Nézzük folyamatosan a topikot.
-
Freddy TNT
őstag
Up !
Kissé kevés időm van mostanában,de azért figyelek -
szalai56
senior tag
Megyünk felfelé
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz Freddy TNT #198 üzenetére
Dual P166, 128M ram, 9G diszk.
A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
Bassman
csendes tag
Szavazzatok -
Bithunter
tag
-
SubBassman
csendes tag
válasz Freddy TNT #208 üzenetére
Eloszor a forumban kell regisztralni, aztan ra kell keresni a jatekra, mert a nagyszeru 1-es szavazat miatt lecsuszott a fooldalrol (hogy verem szet a fejet a kis pocsnek)
Na, ott kell szavazni. -
Freddy TNT
őstag
Hümmm ....... én itt nagy balfax vagyok,mert nem találom a szavazós részt...
-
Bithunter
tag
válasz SubBassman #206 üzenetére
Ja, értelek! Azt hittem konkrétan szeretnél segíteni valamelyiknek.
www.bithunter.eu
-
Bithunter
tag
válasz SubBassman #204 üzenetére
Jaja, sok helyen WhiteWolf néven futok. (Magyar C64 HQ, C64 City, HWSW Fórum, stb.)
Már 64-en is ez volt a logóm, és PC-s környezetben jobban értelmezhető, mint a Bithunter. Ide azért regisztráltam Bithunterként, mert a Newcomer törést ezen a néven szignáltam.
Melyik játékokra gondolsz?
[Szerkesztve]www.bithunter.eu
-
Bithunter
tag
Szavazás, kommentár megvolt!
www.bithunter.eu
-
SubBassman
csendes tag
Kosz, irhattok kommentart is, ha akartok.
Majd meg lehet, hogy mashol is kene szavazni, mert a troll nem jar egyedul sajnos. Szolok alkalomadtan. -
Freddy TNT
őstag
válasz SubBassman #200 üzenetére
Megyek is szavazni amint tudok Éppenséggel kicsit el vagyok árasztva melóval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest