Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Megoldottam!
Megnéztem a billkiosztást, és megtaláltam a módját! Jobb ctrl azt click. Azért nem akart menni, mert eddig mindent meeg tudtam csinálni mouse-zal, aztán ezt meg nem lehet bill nélkül. Sniper puska a legjobb!!! Scouttal nyomom, max távból kiszedhetem a tagok felét 3 golyóval. A többinek meg ott az M16 100-as tárral. -
bandiras2
senior tag
Csak oda kell menni, és kiütés után click? Én még egyszer sem tudtam embereket felvenni, üres ládába bepakolni. Aztot hogyan kell? Ha odamegyek hozzá balclick, akkor csak előugrik az inventory, a gyémántgyűrű, hitelkártya, pisztoly, de felvenni hogy kell?
-
bandiras2
senior tag
ség! Elakadtam!
Mexikóban vagyok, és el kell szállítanom egy fószert vmi romuilezt a kertkapuhoz. Szóval kiütöttem, de a csóka csak fexik, és nem tudom hogyan kell a vállamra venni, hogy eltűnhessek vele . Vki help! -
bandiras2
senior tag
Mostanában kezdtem el, és érdekelt van e neki topic. Kereső rulez, mielőtt új topicot nyitok. Gondoltam, ha már ijen régóta vársz, válaszolok neked
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bandiras2
senior tag
Ha minden igaz, a bánya második szintjén jár a haverod, oda kell menni és meghúzni a kart. aztán elvenni a táskát, majd az ajtó elé állni. Fotocellás, magától nyílik. Megszenvedtem a páját, a táskát könnyű elvenni, de mire rájöttem hogy hogy kell kimenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)