- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbyJr
addikt
Semmi gond nincs, én nem leszóltalak téged, csak elmondtam az én tényállásomat.
A Vsync mondom azoknak jó aki 60Hz-en játszik.
A kolléga aki 1060-al játszik, a Vsync bekapcsolása majd megoldja az akadás problémáját, mert erről olvastam hogy sokaknak megszűnt, eleve itt akkor neki nem fog pörögni a GPU a rendszerében.
Itt a Codemastersnél optimalizálási probléma van.
További kellemes hétvégét! -
Lac-coo
őstag
Vsync, hang low, tukrozodesek mediumra es eleg jol fut.
Tobbi felesleges csicsat is le lehet venni, ugy sincs ido nezegetni... ( nezo, fu, fustarnyek...) -
fatalka
csendes tag
Nálam a hang akadt, körönként 2-3x, vsync bekapcsolása illetve fullscreen windowed módra váltás megoldotta. Esetleg egy próbát megérhet.
-
Danecay
addikt
Tudod vannak olyanok is akik nem fél milliós gépen játszanak, és a hozzászólásod elolvasása után amit nekem címeztél miután én nem neked írtam, megnéztem az adatlapodat és hát nem csalódtam, naná, hogy a géped utolsó paramétere is fel van tüntetve. Nem mindenki játszik 144Hz-es monitoron, sőt a legtöbben nem, azt sem tudjuk, hogy SSD van a topiktárs gépében vagy hagyományos HDD, nem tudom miért kezeled tényként az SSD meglétét. Annyit tudunk, hogy egy GTX 1060-al fut a játék. szóval attól, hogy neked 260 FPS-el fut a játék, másnál közel sem biztos, hogy így van. Én annak is örülök ha megvan a stabil 60 FPS és nincsenek ilyen jellegű lagolásaim és mivel még a monitorom is 60Hz-es nem tapasztaltam semmi hátrányát a bekapcsolt Vsyncnek és nem hiszem, hogy nagyobb input lagom lenne mint amennyit a játék maga generál.
-
RobbyJr
addikt
Vannak akik ezt megcsinálták, és nem akadozott a játék.
Ez a 2015,16,17,18-as játéknál is jelen volt az akadozás, és vicc hogy még mindig nem sikerült teljesen javítani.
SSD-t nem szoktak töredezettségmentesíteni!
Tudod vannak akik 144Hz-es monitorral játsszanak, egyrészt a Vsync bekapcsolása több késést okoz a beviteli eszközön, lásd kormány. Én 200-260Fps közt játszok, ha pl 144fps alá menne, akkor érezhető meg szemmel is látható hogy belassult a játék.
Mindig az a jó, ha az adott monitorod frissítési frekvenciájának a kétszerese (vagy több) megvan fps számban. 60Hz-es monitornál, 120Fps, és így tovább.
Vsync-et én életemben nem használtam, használja az aki szereti az input lagot... -
Danecay
addikt
Esetleg a replay mentése nem okozhatja az akadozást? Leget érdemes lenne töredezésmentesíteni a "C" meghajtót. Ha általánosságban megvan a 100 fps nem hiszem, hogy a grafika butítása megoldja a gondot. Esetleg érdemes lehet bekapcsolni a vsync-et.
-
-
Chereiose
addikt
-
RobbyJr
addikt
válasz
Chereiose #77 üzenetére
Nem nem ez nem valós. Fórumon írták hogy borzasztóan fogy, ezt majd fogják javítani.
Pl én pár napja mentem egy Spanyol versenyt, Interen rajtoltam a benzin normálisan fogyott, +1.25 literrel álltam ki a boxba, majd váltottam száraz gumikra, amint elhagytam a boxot átváltott -1.6-ra...
Ez egy bug. -
Chereiose
addikt
Amit még furcsállok, hogy még csak interes esőben is zabálja a benzint az autó, 3 kör extrára tankolod akkor is már a felénél kb elfogy, mediumban úgy eszi mint szárazon high-on
Persze ez lehet egyszerűen valós körülmény, hogy esik, jobban kipörög jobban erőlködik a vizen stb...
-
-
Endrúboj
újonc
Sziasztok! Nálam minden játékmódban és minden autónál az a gond, hogy 8ezer körül elvált az autó (12ezer helyett), így nyilván esélyem sincs a jó köridőre... Valaki tudna segíteni? Köszi, Andris
-
RobbyJr
addikt
Most akartam linkelni
A lényeg a fehér az a Deploy magyarán MGU-K Deployment, az minden körben újra töltődik és az ERS beállítással szabályzod, hogy milyen üzemmódban használod, minél feljebb csavarod, értelemszerűen annál hamarabb fogy el.
A kék az az akkumulátor ami nem töltődik újra körönként, viszont ugyanúgy fogy mint a fehér csíkod, nevezhetjük MGU-K Recovery-nek.
A sárga pedig az MGU-H, egy kis kiegészítés ez mi: Az MGU-Heat a turbina és a kompresszor között helyezkedik el, csak akkor használja az áramot, ha az ECU követeli (azonos eljárás az MGU-K-ra).
Nem elhanyagolható szempont, hogy fékezésekkor töltődnek vissza az egységek, így nyerve vissza az energiát.
Teljesen felcsavart állapotban, ha Hotlap beállítást használsz 100%-os akku állapotban, akkor 1 kör alatt képes elfogyni az MGU-K a kék csíkod, szóval a második kört None-Low ERS üzemmódban kellesz végig menned, hogy valamennyire visszatöltsd.
Egy 100%-os versenyen igen sokat kell állítgatni az ERS-t, és kellően takarékoskodni vele, hogy sose menj le 0-ra (mert akkor None-Low üzemmódban kellően lelassulsz)
Én pl féktávoknál mindig lejjebb tekerem, hogy több energiát töltsek vissza, és amint megvan a kigyorsítás tekerem is vissza. Vagy ha épp 1-2 gyorsabb kört akarok, akkor előtte feltöltöm teljesen az akkut ilyenkor kicsit visszaveszem az ERS-t.
De ezt mindenki úgy szabályozza ahogy akarja.
Ugyanez igaz a benzinfogyasztásra is!
Nyilván az igazi versenyen is vannak lassabb körök, meg gyorsabbak ki milyen módon használja, mikor tekeri fel, és mikor spórol vele.
DE! ha bonyolult, akkor állítsd át a játékban nyugodtan AUTO-ra, és akkor a gép fogja neked szabályozni.
Ha a gép látja hogy épp előzni fogsz valakit, mert kellő távolságba vagy hozzá, akkor feljebb csavarja az előzés pillanatáig, aztán visszatekeri. Szóval Auto-n is jól működik.
Remélem nagyjából érhető. -
Chereiose
addikt
Az ERS mellett a fehér és a sárga töltöttségek mit jelentenek, én azokat tudom befolyásolni mint az ERS-t?
-
macy
addikt
válasz
IntelKiller7 #63 üzenetére
Köszi!
-
RobbyJr
addikt
válasz
Triathlete #64 üzenetére
Szia!
Esős versenyen nem kötelező a kerékcsere, főleg 25%-os távon. Azon mindig végig megyek kiállás nélkül.
50%-on már ki kell állni még egyszer. -
Triathlete
senior tag
Hello!
Ugyan F1 2017, de olyan gondom van, hogy 25%-os versenytávon vagyok, én csinálok boxkiállást de az AI nem. Úgy tudom szabály szerint egy kötelező, bár nem vagyok nagy F1-es.
Albert Park, esős verseny.Mit kell állítanom?
-
macy
addikt
A grafikai beállításokban mi ez az SSRT shadow?
-
-
RobbyJr
addikt
Ezt tapasztaltam én is a mai napon. Mondjuk nem mindegy hogyan melegíted a gumikat, de jobban is felmelegedhetne, remélem ezt javítják hamarosan a többi Bug-al együtt.
SC után Rich üzemmód, és Hotlap ERS-el menj, az Ai is ebbe vált át, szóval ezért szoktak elhúzni melletted.
Baku-ban nálam nem zárult le a DRS szabadedzésen, egész kör alatt nyitva volt hiába fékeztem vagy nyomtam a DRS gombot. -
Csoeri79
csendes tag
Ma volt egy safety car periódusom. Semmi közöm nem volt hozzá, meg is lepődtem, mikor szóltak a boxból. 3 körig tartott az 50%-os versenyen. Mikor szólt a mérnököm, hogy bejön a boxba a sc, elkezdtem melegíteni a gumikat veszettül. Az ai ment egyenesen. Ennek ellenére amikor visszajött a versenytempó a gép úgy elhúzott, hogy csak néztem, a mögöttem jövőkkel meg küzdöttem feszt, mert úgy csúszkáltam, mint malac a jégen. Ez tartott kb másfél körig, aztán megint minden ok volt. Más is tapasztalta ezt? Jó lenne, ha ezt is javítanák idővel.
-
Lac-coo
őstag
Hi !
Kormany+ pedallal jatszom, megis az ingame kormany rezeg, rangatozik a kerekvetokon, huplikon mintha kontrollerrel tolnam...Sehogy nem tudom megszuntetni, mit probaljak...?
Txh !
-
hhenry
őstag
Ti hogy érzitek nem lett kicsit túl agresszív az ai?
-
kiki22
senior tag
sziasztok! Kezdőknek esetleg van valami oldal többjátékos jatek menetre lennek kivancsi. ea-s forma 1 el játszottam utoljára
-
RobbyJr
addikt
válasz
Barthezz2 #46 üzenetére
Én csak egy 100%-os Ausztrál futamon vagyok túl, és ott spórolnom kellet az üzemanyaggal.
Lehet a többin jó lesz, most Bahrainen leszek kíváncsian várom megviccel-e a játék.
Benzinspórolós az nekem könnyű szokott lenni, gyors váltások féktávon begurítom néha az autót, meg ott eleve nem kell kímélned a gumikat, szóval nyugodtan bemehetsz nagy tempóba a kanyarba. -
Nekem 2 futamból 1 alatt kellett 1-2 kört lean mix-el menni, amúgy standardon megyek általában végig. Bahrain futam alatt pár kört még fel is tudtam tolni. Annyi benzinnel megyek, amit alapból ad, nem szoktam többre tenni.
Viszont az edzések alatt a benzinspórolós körözési feladatot sosem tudom megcsinálni. Vagy spórolok, akkor az idő nem jó, vagy az idő jó, akkor meg a fogyasztást nem bírom tartaniEzt már 17-ben is mindig skippeltem
Kínai futamot még nem toltam mondjuk.
-
tkesy
addikt
Kérdés: Valaki belefutott már olyan bug-ba, (remélem nem feature, mert akkor kapásból uninstall), hogy az autónak a versenyen minden előjel és magyarázat nélkül durván 2x-es lesz a fogyasztása...?!
Konkrétan a kínai futamot (50% versenytáv - 28kör) másfél körrel a vége előtt fel kellett, hogy adjam, mert full-ra tankolva (46kör), a teljes versenytáv alatt Lean üzemmódban és kb 150m-nél már teljesen felengedett gázpedállal begurulva a kanyarba, sem volt elég a nafta...Első nekifutásra épphogy eljutottam féltávig, mielőtt kiestem...
A játékot is többször újraindítottam meg a versenyt is, de semmi nem változott…Ezen kívül a kormánnyal (G29) is állandóan gondja van, minden indításkor kalibrálnom kell, mert egyébként 12 fokot balra húz a programban... De csak ebben, másnál,- pl PC2,- nincs ilyen gond...
Utoljára, de nem utolsósorban, reméltem idénre már ez megváltozik, de sajnos nem, a csapattársunk ismételten nem száll be az autó fejlesztésébe...
És ha már fejlesztés, akkor azoknál a csapatoknál akik csak veszik az erőforrást, ki kellene hagyni az erőforrás fejlesztését, max a kreditet kellene küldeni, hogy a gyártó gyorsabban elkészüljön egy új verzióval...
Az viszont jó 5let, hogy, hogy a riporter csajszi kérdéseire jól válaszolva, nő az egyes területek morálja, ezáltal csökken fejlesztésekhez szükséges kreditmennyiség… -
edem155
csendes újonc
Ha valaki szeretne ligázni nálunk megteheti!
Platform. PC/XBOX/PS4 Összes liga közvetítve és kommentálva lesz. Valamint a weboldalunkon minden futamról olvasható lesz 1 összefoglaló cikk!
[link] -
PeTeR_33
tag
Kintrollerrel tolod??
Mennyire lehet finomabban gumikìmèlőbben vezetni kontrollerrel?
-
Gabor777
aktív tag
Mehet
Azt hittem a 2017-et nem lehet überelni...sőt az első gondolatom az volt, hogy a Halo miatt ezt a játékot meg se veszem. Nos, ebből az lett, hogy előrendeltem és nem bántam meg. Egyszerűen zseniális lett ez a játék. Mondjuk az irányítás kicsit más lett. Kontrollerrel nem reagál úgy a középpontnál a kormány, ahogy kellene.
-
hhenry
őstag
Valaki esetleg egy futam?
-
PeTeR_33
tag
Segítséget kérek.
Sajnos ez a játék már kifogott rajtam.
Eddig minden részt simán irányítottam billentyűzetről.Itt még az időmérő megy,de versenyem túlmelegítem a gumikat.
Vennék egy kormányt a játékhoz,de nem tudom milyet volna érdemes.
Tudnátok tanácsot adni,hogy max 40.000ft-ig újonnan melyik kormány érheti meg??
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Esetleg a mai napon van kedvetek tólni egy futamot?
-
Nekem eddig tetszik. Elég jól van optimalizálva szvsz, a fizika sem nagyon rossz magához képest, meg a grafikán is csavartak picit.
Egy bugot viszont találtam. Mikor elsőre kezdtem a karriert a boxban a fickó mikor magyaráz az elején a képernyő alsó fele csak fekete volt. Mikor újra kezdtem a karriert, akkor már jó volt.Ha elmegy a vihar folytatom is
-
dino_m
senior tag
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Meddig lehet kivárni legkésőbb a megjelenés előtti vásárlással?
Jelenleg a cdkeysen a legolcsóbb, + 5% kupon is van hozzá ha jól látom.
Van ennél olcsóbb valahol jelenleg? -
tkesy
addikt
Most ránéztem is nekem is megérkezett...
Ment is egyből a többi közé...
-
Csoeri79
csendes tag
Cdkeys-en vettem a játékot, megküldték ma a kulcsokat.
Persze telepíteni még nem lehet, de már ott van a játékaim között.
-
tkesy
addikt
-
Di Natale
senior tag
Engem meggyőzött a gameplay, megveszem a játékot.
-
psyko28
csendes tag
Bezsákolva
-
Csapoati
nagyúr
A klasszikus autók teljes listája
Összesen 20 (!) darab lesz benne, 70-es és 80-as évekbeliek is lesznek köztük.
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
Idén sem marad el a Codemasters szokásos évi Forma-1-es játéka.
Egyelőre még nem lehet tudni sokat, ez a hozzászólás majd bővül a trailerekkel és a hírekkel.
Ami biztos: benne lesz a 2009-es győztes Brawn-Mercedes BGP-001, valamint Ralf Schumacher és Juan-Pablo Montoya 2003-as Williams BMW FW-25-öse (ha előrendeli vagy a megjelenés napján veszi meg a játékot a kedves vásárló).
TRAILER
Leclerc @ Monaco gameplayMegjelenési dátum: 2018. augusztus 24.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest