Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Kérdés: Valaki belefutott már olyan bug-ba, (remélem nem feature, mert akkor kapásból uninstall), hogy az autónak a versenyen minden előjel és magyarázat nélkül durván 2x-es lesz a fogyasztása...?!

Konkrétan a kínai futamot (50% versenytáv - 28kör) másfél körrel a vége előtt fel kellett, hogy adjam, mert full-ra tankolva (46kör), a teljes versenytáv alatt Lean üzemmódban és kb 150m-nél már teljesen felengedett gázpedállal begurulva a kanyarba, sem volt elég a nafta...
Első nekifutásra épphogy eljutottam féltávig, mielőtt kiestem... 
A játékot is többször újraindítottam meg a versenyt is, de semmi nem változott…
Ezen kívül a kormánnyal (G29) is állandóan gondja van, minden indításkor kalibrálnom kell, mert egyébként 12 fokot balra húz a programban... De csak ebben, másnál,- pl PC2,- nincs ilyen gond...
Utoljára, de nem utolsósorban, reméltem idénre már ez megváltozik, de sajnos nem, a csapattársunk ismételten nem száll be az autó fejlesztésébe...

És ha már fejlesztés, akkor azoknál a csapatoknál akik csak veszik az erőforrást, ki kellene hagyni az erőforrás fejlesztését, max a kreditet kellene küldeni, hogy a gyártó gyorsabban elkészüljön egy új verzióval...
Az viszont jó 5let, hogy, hogy a riporter csajszi kérdéseire jól válaszolva, nő az egyes területek morálja, ezáltal csökken fejlesztésekhez szükséges kreditmennyiség…

Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest