- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hővezető paszták
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki multiplayer?
-
Ataxia
tag
Játszik valaki Logitech g920 -al esetleg?
Most játszok először kormánnyal és érdekelne egy optimális force feedback beállítás. -
orc88
őstag
Vitatkozzon veled aki ráer és annyi szabadideje van hogy videókat meg képeket gyartson neked mert te nem fogod fel azt amit mások több helyen is szóvá tesznek.
Ide raktam 2 képet amit gyorsan csináltam kb 5 perc alatt, neked ez se elég.
Hajtsd a hülyeséged akkor, nekem van jobb dolgom is. Majd ha esetleg 100%+ AI ellen játszol talán komolyan is veszlek a "nagy" tudásoddal együtt. -
Lac-coo
őstag
Hogy menjenek , ki-ki egy-egy szélen vagy hogy ?
És nem, nem igaz, hogy vonatoznak , ütik vágják egymást az AI-k .... Nyílván van úgy, hogy nincs pozicióba, nem tud, nem akar előzni, ez nem nagy woodoo...
Tessék, videó, én is vonatozok, mert mi mást csinálnék, nem érem utol öket
És nem löknek, nem kaszálnak, nem satufékeznek stb .... De ahogy helyzetbe kerülnek, azonnal megpróbálnak előzni, engem is , AI-t , mint kb 13 percnél ...
De nyilván nekem más verzió jutott -
orc88
őstag
Életemben nem próbáltam?
Na akkor ehhez mit szólsz? '16 '17 '18 részekkel legalább 2 szezont letoltam karrierben, ha nem 3-at. És ez csak a jelenlegi accom. Ehhez még volt pluszba a '12-es szintén ~150 órával bár azzal főként csak multiztam másik accon + a '14-es ahol szintén volt 2-3 szezonnyi játékórám.
A 18-ast virágboltival játszom, mert nem láttam olyan újítást a 16 és 17 után, hogy késztetést érezzek a teljes áru megvásárlására, majd egyszer talán akcióban.snecy20: A 17 és 18as játékban tényleg normálisabb az AI tekintetében, de még mindig túl kiszámítható és bűzlik a mesterséges előre megírt mozdulatoktól, nem pedig az adott helyzethez alkalmazkodik.
A 14 -es katasztrofális volt az meg sem próbálta megelőzni a játékost a legtöbb esetben, gyakorilatilag félt tőle.
2015-től kezdve jött ez az "új" megoldás, hogy tapad az ívre és ha valami elé kerül vagy bevágja a satut vagy csak szimplán át megy rajtad mint egy tank. -
snecy20
nagyúr
Egyet kell értenem veled.
Vannak jó dolgok is az AI-tól, de 80%-ban ugyanolyan hervasztó a helyzet, mint az elmúlt 7-8 év Codemasters F1 játékoknál mindvégig.
Sehol egy váratlan megoldás, durva elfékezés... fejlődött az AI, de még mindig kegyetlen unalmas és kiszámítható tud lenni egy-egy verseny, így inkább Time Trial-ban szoktam tolni, a leggyorsabb körrekordért. -
orc88
őstag
Ez neked mi az úristen ha nem libasor ha már ilyen hihetetlenül okosnak hiszed magad és mindenki más csak baromságokat ír?
Teljesen reális, hogy rajt után a 3 élcsapat autója meg sem próbál más ívet választani és esetleg féktávon a másik mellé érni a leghosszabb nyújtott kanyarban. Most írhatod, hogy ez egyszeri eset és sületlenség az egész de el kell, hogy keserítselek mviel 3x indítottam újra a versenyt, és mindig 1-1,5 tizedekre követték egymást szépen a kanyarban. (Jah, a háttérben a másik RedBull-lal én voltam direkt lemaradtam, nehogy véletlenül megzavarjam az izgalmas versenyüket
)
Ráadás a szerinted hibátlanul működő AI-ra: szintén ebben vagy a spanyol hosszú jobbosban amint elkezd lesodróni a pálya széle felé rögtön bevágja a féket.
Nem elveszi a gázt, vagy esetleg 1 kerékkel kicsit túllépi a pálya szélét jelző vonalat és kiszélesíti az ívet, hanem inkább bevágja a satut csak nehogy elhagyja az ideális pályarészt.
-
Lac-coo
őstag
De amúgy rengeteg baromságot olvasok, nap mint nap, azért is bosszant már néha a sületlenség, mint, hogy az AI libasorban megy ...
Nem tudom mire vélni ,vagy életében nem próbálta, vagy simán hazudik és tudja, hogy nem igaz amit állít...
Persze soha senki még meg nem mutatta ! -
Lac-coo
őstag
RF2 ha jó akkor elég jó, persze ott sok a mod, ami miatt sok a rettenetesen jó is. PC az semmi, változásba elég sokszor beleőrül az AI, vág, lök, ha leelőzöd általában azonnal lemarad , stb ...
Konzolokat nem ismerem, PC-n ez a legjobb ez tuti. Kerék kerék ellen semmi másban nem lehet így menni mint ebben....
-
Danecay
addikt
Én ennyire szélsőségesen nem fogalmazok de semmi esetre sem rossz, sőt az egyik legjobb. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy azok szerint akik azt mondják, hogy nem jó, azok melyik piacon lévő játék AI-ját tartják jónak? Az rF1-2 AI-járól tudjuk, hogy ha foglalkoznak vele egészen jól tud viselkedni, e mellett még a RaceRoom AI-ját szokták dicsérni, az AC és a PC nem hiszem, hogy vetélytárs lenne, persze az utóbbi kettőre azt szokták mondani, hogy nem mindegy, hogy 1 féle autóra, sorozatra van kihegyezve a játék vagy sokkal többre, ami feltehetően igaz is, de ez inkább csak mentegetés és pártolás, viszont a lényegen nem változtat. A FM7 jutott még eszembe de azt jóformán csak kipróbáltam így nem nagyon tudok véleményt alkotni de gyanítom, hogy nem ez lesz a befutó.
-
Danecay
addikt
Érdekes, ezt már több helyen is olvastam miszerint rossz a játéknak az AI-ja. Nem tudom, hogy ezt miért mondják, írják mert elhiszem, hogy nem tökéletes, vagy hogy lehetne jobb is, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ha ennek rossz az AI-ja akkor melyik versenyjátéknak jó? Bug-og mindegyikben vannak, szándékosan hibát generálni mindegyikben lehet ha ez a cél, de tényleg ez lenne a cél? A linkelt, nem számoltam, talán 4 körös videódban több az akció mint némelyik valós futamon, és ha a főszereplők mellett a hátteret is figyelemmel kísérjük, ott is küzdelmet látunk az AI-k között nem csak közvetlenül a rajt után.
Én úgy vagyok vele, hogy mi vagyunk a szerencsésebbek, hogy még egy ilyen férc munka is tetszik nekünk és látjuk benne a pozitívumokat, akiknek pedig nem tetszik morgolódhatnak de attól még nem lesz jobb játékuk, sem a CM-tól sem mástól. -
Lac-coo
őstag
Aki meg meall az iv kozepen az ugy jart, annyit is er a szava , verpistikek !
-
Lac-coo
őstag
Hany ora izgalmas videot toltsek fel, ahogy korokon at gyepal az AI kerek a kerek melett ?
Vagy egymast.....
Hagyjuk mar a hulyeseget , de tenyleg.... Versenyeznek, lalassulnak, sporolnak , ratekernek, felreallnak ,vedekeznek, nem lassulnak le egy kis legyezestol stb stb.... -
orc88
őstag
Az első körös helyezkedéseket leszámítva nem sok izgalmat produkálnak. Aki látott már Forzát vagy akár egy 2000-es évekbeli NFS-t annak az édes kevés. Codi bescriptelte szépen az ideális ívet, meg 2 random műszaki hibát versenyenként és Goodluck & Have fun.
Csomó videót látni neten, hogy ha megállsz az ideális ív közepén vagy elkaszálnak 500-zal, vagy megáll a tudomány és feltorlódik a 20. helyig a sor.
-
Lac-coo
őstag
-
Danecay
addikt
The show must go on
-
Lac-coo
őstag
És gondolom meg is mutatjátok mi a baja ?!
( jah..nem ...) -
Lac-coo
őstag
válasz
Motion_Blur #158 üzenetére
Hülyeség.. miért lenne ilyen benne. Nincs is. Eddigi legjobb játékuk, atomjó gumival ...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Motion_Blur #158 üzenetére
Nos igen, továbbra is messze van a cucc a szimulátortól.
-
Motion_Blur
félisten
Kellett volna fejleszteni nekik egy saját szimet, mint anno a Ferrari Virtual Academy.
De úgy látszik a népeknek az a jó ha magától húzza az ívet az autó, vagy adott ponton hirtelen megszűnik a tapadás, mert így van megírva.. pl. Interlagos utolsó előtti kanyarra amikor zúgsz lefele és ahogy szélesíted az ívet a kerékvető fele hirtelen minden aero tapadásod megszűnik, mert meg lett írva... (ahol Glock mellett elment Hamilton). De számos ilyen szakasz van és eddig minden próbált pályán, setuptól függetlenül.
-
orc88
őstag
válasz
Motion_Blur #156 üzenetére
Nem volt bő választék azt azért valljuk be
-
Motion_Blur
félisten
A Codemastersnek ismét sikerült alulmúlnia önmagát.
Nem is csodálom hogy a régi motorosokat nem látom már játszani, ez egy agyonscriptelt SZAR. És ehhez (volt) versenyzők a nevüket adták...
Az pedig az F1 szégyene, hogy ezt a hulladékot választották eSport játéknak
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Motion_Blur #152 üzenetére
Az a dlc lesz, nem? A 2009-es Brawn és a 2003-as Williams.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
féloff: megvettem a játékot cd-keys-en, de 2 aktiváló kódot kaptam
az első tökeltesen működött, vajon miért kaptam kettőt?
-
tkesy
addikt
Aarava 1 millió pontos R&D videója után szabadon...
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valakinek/valakiknek lenne kedve játszani egy-két futamot?
-
h3lios
addikt
válasz
Csapoati #145 üzenetére
Főleg az első ami nagyon hasznos. Annó a 2017-et ezért is hanyagoltam, mert bosszantott, hogy a gumi spórolást nem tudtam megoldani és így 1 rakat pontot elszórtam.
Tényleg ez az egyetlen kulcs, hogy a kanyarba befelé ne fékezz és fordulj egyszerre. Lehet kicsit szögletesebb lesz így a kör, de simán lehet hozni az elvárt szintet.
A benzinnel viszont mostanában rengeteget szívok, mert általában nem vagyok elég gyors. Ha pedig megküldöm neki a kört, akkor bőven pirosban van a mutató. Tudom, hogy nem be kell "vitorlázni" a kanyarba, majd szépen fokozatosan kigyorsítani, de ez annyira megtöri a természetes ritmusom, hogy egyszerűen nem vagyok elég gyors.
-
adrian360
őstag
tudnátok tippet adni, hogy gyakoroljam a gumi spórolást / normál használatot ? tudom, hogy kanyarba fékezést és kigyorsítást kellene szépen megoldani, de nem tudom mire figyeljek pontosan, illetve ha nagyon kíméletesen akarom csinálni, akkor bizony lassu is leszek. Valamint nem értem miért van az hogy mire eljutok a kerékcserére, a bal első a jobb oldalihoz képest miért rosszabb akár 8-10%-kal, mindegyik pályán. (kontrollerrel játszom, és nem is tervezem, hogy egyelőre kormányt vegyek)
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok, mai alkotásom ☺️ Eddigi legjobb F1!
https://www.youtube.com/watch?v=lm5_hnyVW74&feature=share -
RobbyJr
addikt
válasz
adrian360 #138 üzenetére
Néha azért az autó beállításokba is bele kellene nyúlni.
Ahol sok a hosszú egyenes, eleve kisebb leszorítóerővel kell menni, mert jobban a végsebesség számít.
Neten minden pályához találsz setupokat.
Én 107-es Ai nehézséggel kezdtem, 50%-os futammal, és összes segítséget kikapcsoltam, és minden pályán első lettem. Nem nehéz amúgy, csak gyakorlás kérdése. -
adrian360
őstag
válasz
Di Natale #137 üzenetére
Én is kezdő vagyok, egyelőre még csak tanulgatom a pályákat. Nekem az a furcsa, hogy pályánként nagyon eltérően van belőve az AI tudásszintje. Míg Bahrain-ben vagy Kinában dobogón vagyok, addig az Azerbajdán - Monaco városi pályán a mezőny végét alig érem utol. Oké, hogy eleve nehezebb a pálya, nincs lehetőség hibára, de azért a gép is szenvedhetne néha kicsit, és nem cérnán húzva menne végig.
Az meg hogy szárnytörés nélkül alig lehet megúszni egy futamot, ha mezőny középén harcolgatsz, nem kicsit bosszantó. -
Di Natale
senior tag
Szóval.. brutál jó lett a játék!
Elkezdtem egy bajnokságot és a tervem az, hogy hétköznaponként legalább 25 kört megyek time trialban az adott pályán. Majd hétvégente csinálom a Nagydíjakat.
Egyelőre még csak az auto fékezést, és a vonalvezetést kapcsoltam ki. Szerintem jövő ilyenkor megpróbálkozom a manuális váltóval..
Egyébként ti hogy kezdtétek a Codemasters F1 pályafutásotokat? Tudnátok egy kezdőnek tanácsot adni?
-
Danecay
addikt
Nem tudom, hogy mennyire nyújt kielégítő játékélményt a Sauberrel történő mezőny legyalázása
de azért javaslom, hogy a jelenlegi valódi erőviszonyok alapján állítgasd az AI erősségét. Mondjuk ezt egy középmezőnybe sorolható csapattal egyszerűbb belőni mert a Sauberrel nem tudhatod ugye, hogy miért autózol a mezőny végén mert akár jól is be lehet állítva az erősség de akár túl erősre is. Amennyiben pedig a győzelem a cél, úgy válasz a TOP csapatok közül, ha nyerni tudsz viszonylag szoros küzdelem árán akkor van jól beállítva, vagy testre szabva az AI.
-
Redneck
nagyúr
Tegnap tettem vele egy próbát Xbox 360 kontrollerrel. Egyelőre csak 1 órát mentem, és bent hagytam a menetstabilizálót és a kipörgésgátlót, így elég könnyen vezethető volt. A Sauberrel levertem az egész mezőnyt.
Messzemenő következtetést nem vonnék le belőle, de biztos frankón be lehet lőni.
Tapsyfüles:
Jövőre tervezek szimulátorülést építeni, valami frankó G szériás kormánnyal.Azért nem erőltettem eddig, mert nem kevés pénz, és nincs túl sok helyem.
-
snecy20
nagyúr
Nagyon sok területen kifogástalanul autentikus lett a játék, jó vele akárcsak időmérős gyorsköröket futni, vagy az AI ellen menni. Pedig én a 2014-2017 közötti részeket illetően már kezdtem lemondani a sorozatról, mondván hogy ebből már semmi komoly nem lesz, mert fejlődésképtelennek ítéltem meg a Codemasters-t, aztán most rámcáfoltak szerencsére. Lehet amúgy hogy nemsoká ki lesz írva a tender hogy kié legyen a hivatalos F1-es játék adaptációja 2020-21(?) után, és valamit már fel kellett mutatnia a Codemasters-nek.
-
RobbyJr
addikt
Szia!
Ez mind beállítás kérdése. Ha sok a deadzone nyilván állítasz rajta.
Egyébként az idei játék vezethető a legjobban, akik joyal játszanak azok dicsérték az autó irányítását.
Joyal sose fogsz élvezhetően játszani, tessék beszerezni egy G29-et, vagy egy TH 150-es kormányt, ami 50-75ezer forintos kategória. Nagyon sokat dob az élményen. -
D5
aktív tag
Sziasztok!
Xbox controllerrel játszanék, de mielőtt megvenném, kérdezném, hogy a "deadzone" probléma megoldódott-e? Konkrétan nekem az volt a bajom az F1 2017 játékkal, hogy amikor a controller stick-et egy nagyon kicsit megmozgatom egyenes haladás közben, akkor nem történik semmi -> ez OK, hiszen ez maga a deadzone. De amikor egy még egy kicsivel jobban mozgatom (jobbra vagy balra), akkor pedig jóval nagyobbat ugrik (tehát jobban kanyarodik az autó, mint amennyire indokolt lenne), vagyis olyan érzés, mintha átugrana egy bizonyos kormánymozdulatot. Remélem, sikerült érthetően leírnom a problémám, és esetleg még tesztelni is tudjátok, hátha megjavult -
snecy20
nagyúr
Erről még úgy látom nem esett szó, szerintem most végre nagyot alkotott a Codemasters. Van néhány olyan apróság, amire személy szerint már 8 éve várok.
Jó lett a szimuláció, korábbiakhoz képest jó az AI, ezáltal reálisak már a versenyszituációk is. Grafika is életszerűbb lett... simán az eddigi legjobb Codemasters F1 játék.AI ellen Monzában olyan oda-vissza DRS-es kikerülgetés ment, hogy alig hittem a szememnek. Ha mögém érkezett célegyenesben 6-7 tizeddel, DRS-szélárnyékkal a hátul jövő hét szentség hogy elment, védekezni felesleges is volt. Mint a valóságban. Néhol meghökkentően jó a mesterséges intelligencia.
-
kozmy
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy a gloria közepét, hogy lehet eltüntetni-kivékonyítani? -
Danecay
addikt
válasz
Richie0116 #120 üzenetére
Driverben vagy Logitech Gaming Software-ben hagy a kormányt 900 fokon, játékon belül a kontroller beállításoknál a kalibráció fülön a szaturációt állítsd 70-re, minden mást 0-ra.
-
Richie0116
tag
Sziasztok! Logitech G29-hez mi a megfelelő beállítás, addig ok, hogy 360° driverben viszont elég érzékenynek tűnik a kormányzás.
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
Patch 1.06 is now out on Steam. The PS4 and Xbox One versions will be following soon. We’ll confirm the dates and times closer to their releases. Below you’ll find the patch notes for this update.
2018 Car model and Livery Updates
o Various livery and sponsor logo updates to teams
o Updated McLaren nosecone
o Updated Ferrari mirror mountings
o Updated Force India sidepod turning vane geometry and steering wheel materials
o Updated Renault front wing and rear wing endplates
o Updated Haas sidepod turning vanes, mirror mountings and halo geometry
2018 Vehicle Performance Updates
Players can now change AI difficulty between sessions
Updated DRS Detection zones for the 2018 Singapore GP
Updated Hungary and Singapore Track Map Videos
Fixed an issue where it was possible to have DRS used on incorrect parts of the track after using instant replay
Made some adjustments to the AI R&D Progression in Career
Achievements – “Every artist was first an amateur” should now unlock correctly
Fixed an issue where the player was being awarded an incorrect 10 place grid drop penalty instead of 5, for changing a gearbox in career
Fixed an issue where the player was being awarded a 5 place grid drop penalty instead of 10, for fitting an extra MGU-K, Control Electronics or Energy Store component for the 1st time.
Xbox One – Fixed Xbox Voice chat not working
PC – Global leaderboards are now showing in the Steam client
Multiplayer – Fixed an issue in multiplayer where the host was able to select re-start session after receiving terminal damage
Multiplayer – Fixed a deadstate issue for players starting OSQ when the host and secondary host are dedicated spectators
Multiplayer – Fixed an issue where cars would spawn on top of each other after joining in progress a OSQ session and then loading into a race
Improved stability and various other fixes
We are continuing to track down and fix more bugs and we’ll have more information about any further patches soon. -
Vityaa
tag
Sziasztok.
Megnéztem a támogatott játékvezérlők listáját,de ott nem találom az xbox360 controllert pc-hez.
Van valaki aki esetleg próbálta és működött ?
Köszi
-
Csoeri79
csendes tag
Kikapcsolták az interjú közbeni időlimitet. Örülök neki. De egy elkezdett karriernél ezt hogy lehet kikapcsolni? A Game Settings menü nekem totál szürke. Ugye nem kell elölről kezdeni az egészet , ha ezt ki szeretném kapcsolni?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
Chereiose #108 üzenetére
General
Interviews – Option included to turn off or extend the interview timer – you can find this option in Preferences -> Gameplay Settings -> Press Interview Time Limit.
Fixed an issue where race fuel load was insufficient to finish a race after using the race strategy practice program in a restarted practice session – NOTE: This fix will only apply after you go to the next Race Weekend. You may also have to complete a Race Strategy Practice Programme for it to take full effect.
PC – Fixed issues with Thrustmaster T300 wheel.
PC – Game now works with AMD Phenom CPU’s – (without the need to use the Beta workaround) NOTE: These CPUs are below minimum specifications to run the game and are therefore not technically supported, so you may still experience some performance issues.
Updated the Abu Dhabi tyre compound selections.
Fixed a crash when fast forwarding an instant replay.
Re-balanced Medium Traction Control Settings.
Fixed an issue where AI team mates could become stuck queuing in the pit lane.
Updated the Baku track map to include all DRS detection zones.
Improved game stability and various other fixes, including fixing the most common crashes on PC and PS4.
Fixed a crash that occurred on the last corner of Shanghai.
PC – Fixed an issue where resolution changes cause partial black screens during cut-scenes.Multiplayer
Fixed an issue where hosting a lobby after leaving a classic race resulted in some players being locked to soft tyre compounds
Fixed an issue where a dedicated spectator who is a client can get de-synced information for pit lane status in the position list
Fixed a crash when spectating qualifying sessions
Improved game stability and various other fixes -
Chereiose
addikt
Na jött egy patch, nem tudom javít-e valamit.
-
ogreee
csendes tag
Sziasztok!
Meg szeretném venni a játékot és nem tudom hogy melyik verziót.
Mi a különbség a Headline ill Standard verzió között?
Köszi -
Gbcrtrtlp
csendes tag
válasz
Di Natale #102 üzenetére
A megoldás a trailbraking.
Itt van hozzá a [tutorial]
-
Di Natale
senior tag
Ez az első F1 játékom. Kérhetnék tanácsokat a hatékony fékezéshez?
A brake assist és az anti lock kikapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Hővezető paszták
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Légies iPhone halvány színei
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest