Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem tudnál felrakni egy videót, hogy Te hogy vezetsz ezzel a quick car setuppal? Mert most lefutottam 2x a kínai nagydíjat: egyszer saját setuppal és +1 kiállással masodszorra meg a quick car setuppal és a gép által javasolt stratégiával... Utóbbival több pontot szereztem ugyan, mert tulajdonképpen LH kivételével mindeki mögöttem vonatozott az első boxkiállásig, de ha a a nyers időket nézzük, akkor a quick car setup-al kaptam 63s-ot LH-tól (aki mindkétszer hasonló idővel nyerte meg a futamot) míg a linkeltel,- a+1 kerékcsere ellenére,- csak 43s-ot...
-
tkesy
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ezzel, illetve a szárnyakkal szoktam picit játszani... Lehet csak én nem tudok vezetni, de a Merci egy külön kategória... Mondjuk Bahrein-ben sikerült kisebb csodát végrehajtanom azzal, hogy 1 próbálkozásból kemény keveréken jutottam be a Q3-ba...
De végül ott a 4. v 5. helyen futottam be úgy, hogy hogyha levettem volna az extra boxkiállásom idejét, akkor is kaptam volna +10s-et LH-tól...
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De végül ott a 4. v 5. helyen futottam be úgy, hogy hogyha levettem volna az extra boxkiállásom idejét, akkor is kaptam volna +10s-et LH-tól...