- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Amíg automatán, medium TC-vel, mentem sokat segített egy jó setup. ABS-t soha nem használtam.
Aztán áttértem manuálisra, valamint teljesen kivettem a TC-t, meghagyva a korábbi jónak vélt setupokat még gyorsabb lettem. Tény, hogy gyakorlással folyamatosan tudok faragni, tehát a pálya ismerete elengedhetetelen. 15-20 kör után már jelentősen meg lehet javítani egy időt.
Manuális váltóval sokkal jobban érzem az autót, nem váltogat fel feleslegesen kanyarban, a féktávok is sokkal jobbak. Nem sokára ki tudom próbálni a degresszív fékezést, kíváncsi leszek hátha segít. Néha megcsúszik az autó kanyarban, kis sebességgel a féktáv legvégén. Ez ugye pont ettől van, ha a valóság irányából közelítjük a dolgokat. -
bucketb0b
őstag
válasz
scampolo84 #273 üzenetére
Manuális váltó hoz a legtöbbet, de a setup is kell hozzá. Nem gumispórolás miatt, mert szkriptelve van a játék, de a körben nyerhetsz vele. Nem teljesen mindegy, hogy milyen beállítással mész
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- EAFC 25
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest