Hirdetés
- AMD FX
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most tértem vissza a ligába, mert a versenyzés hiányzott és egyelőre új játékot nincs időm megismerni, kitapasztalni.
De ismét rájöttem, hogy csak bosszúságot okoz ez a bughalmaz.
Konkrétan 50%-os Hockenheim futamra 56% esőt írt. A 16 körben meg is érkezett az eső. 21 körben már verte fel a vizet rendesen a kemény keverék, gondoltam/gondoltuk (nem csak én hanem a futamon részt vevők több, mint fele, akik szintén nem ma kezdték az ipart) már jó lesz az inter.
Hát qrvára nem!!!!
Konkrétan a tök vizes pályán elkapart és túlmelegedett. 5 kör szakadó eső után sem volt jó az inter 
Volt aki felrakta poénból a szuperlágyat és mi történt szerintetek? Tapadt, mint állat...
Na ennyit a CM játékáról...
A 2015-ből biztos, hogy a "demót" fogom először megnézni, de valami nagyot kell alkotniuk, hogy egy büdös buznyákot is fizessek érte....
Komolyan mondom mindjárt felrakom a videót...

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Konkrétan a tök vizes pályán elkapart és túlmelegedett. 5 kör szakadó eső után sem volt jó az inter