Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most tértem vissza a ligába, mert a versenyzés hiányzott és egyelőre új játékot nincs időm megismerni, kitapasztalni.
De ismét rájöttem, hogy csak bosszúságot okoz ez a bughalmaz.
Konkrétan 50%-os Hockenheim futamra 56% esőt írt. A 16 körben meg is érkezett az eső. 21 körben már verte fel a vizet rendesen a kemény keverék, gondoltam/gondoltuk (nem csak én hanem a futamon részt vevők több, mint fele, akik szintén nem ma kezdték az ipart) már jó lesz az inter.
Hát qrvára nem!!!!
Konkrétan a tök vizes pályán elkapart és túlmelegedett. 5 kör szakadó eső után sem volt jó az inter 
Volt aki felrakta poénból a szuperlágyat és mi történt szerintetek? Tapadt, mint állat...
Na ennyit a CM játékáról...
A 2015-ből biztos, hogy a "demót" fogom először megnézni, de valami nagyot kell alkotniuk, hogy egy büdös buznyákot is fizessek érte....
Komolyan mondom mindjárt felrakom a videót...

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 256Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konkrétan a tök vizes pályán elkapart és túlmelegedett. 5 kör szakadó eső után sem volt jó az inter