- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cNpowa
tag
A büntetések letöltése eléggé furcsák, meg az is amiért néha kapok büntetést. Például Multiplayer közben Monzában rajt , első helyről, első kanyar fordulnék elsőnek erre be száguldozik előttem egy ferrari, elvitte az első szárnyamat levágta a kanyart, erre én kaptam büntetést veszélyes közlekedésért...vicc
Nálam is így volt. Melbourne-i időmérőn(automata szintén) 4 kört mentem, 5. levezetőnek terveztem, de a motor feladta a küzdelmet. Még most se értem, hogy mitől ment tönkre...Második multis versenyemen 2. voltam ,bemegyek kereket cserélni, erre a hülye szerelő nem akarja leszedni a bal hátsó kerek.El is úszott az első helyem
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- BestBuy topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest