Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa
üzenetére
Hol itt a gond ?

Én 1,37 alá nem tudok bemenni egyelőre ...
giigz idejét ne nézd, ő cheater

Viccet félretéve, jó lesz az, nem hiányzik már olyan sok

Barthezz2
Kormánnyal biztos, hogy jobb leszel, ez nem kérdés
... jó konfigolás, pár tesztkör, és jó lesz az
... bárcsak nekem is lenne

Billentyűvel egy versenyen , szerintem lehetetlen folyamatosan olyan jó köröket futni, mint kormánnyal ... persze kijöhet jól a lépés, egy jó kört össze lehet rakni, de 7-8 ember között lökdösődve, pitstop - pal megszakítva a ritmust, szerintem egy 15 - 20 körös verseny alatt nincs sok keresnivalónk az első sorban
... persze a korábban említett úriember lehet kivétel /giigz/ ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
Gondolom ez azért már barátságosabb idő mint amit korábban futottál.

Ha jól tudom G25-öt már csak használtan lehet kapni (nem 100%), az meg azért gari nélkül nem egy életbiztosítás, ki tudja milyen állat szaggatta korábban a kormányt, a G27 ára pedig... ezt inkább hagyjuk. Egyébként én is DFGT-vel szemezek, de még nem szántam rá magam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

... bárcsak nekem is lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)