Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Nemtudom. Én még erre utaló videót nem láttam, de lehet, hogy én tévedek. Szerintem pc-n a beállítások függvénye lesz, tehát maxon látszódni fognak normálisan. Én idáig csak a konzolos verziókat láttam ott pedig nem csodálkozom, hogy nincs normális tükör hisz épp elég a csaffadt kis konzolnak feldolgozni az előtte lévő textúrákat nem még a mögötted jövőket is
Valami olyasmit olvastam, hogy idén nem egy sima konzol átiratot kapunk, hanem rendesen megdolgozzák pc-re is. Bár Codiéknál ezt sohasem tudni.Demóval kapcsolatban is lesz egy kis félelmem, kiadják-nem lesz jó- majd azt mondják, hogy ezek csak a demo hiányosságai és majd kapunk egy második demot 8 gigában amiért pedig már fizetnünk kell

Új hozzászólás Aktív témák

- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valami olyasmit olvastam, hogy idén nem egy sima konzol átiratot kapunk, hanem rendesen megdolgozzák pc-re is. Bár Codiéknál ezt sohasem tudni.