-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic #1027 üzenetére
Mégis érzem a különbséget, nem is gyengén. Soha nem fogja nekem senki megmagyarázni hogy elég a fix. 60 fps, és felesleges a több fps. Amikor Fraps-el veszem fel a videót játék közben, és felvétel közben kb. fél percenként változik az fps 60 és 90 között, akkor is nagyon érezhető a különbség. 60 fps-el soha nem fogok tudni olyan időket menni mint 90+-al. Ez tapasztalat, mindenféle ellenkezés és magyarázat ellenére is így van
Érzem hogy minden lassabban reagál, és minden lassabban történik körülöttem.
-
Motion_Blur
félisten
Szingapúr TT-ben mit kéne futni? Nem tudok 1:43 alá bemenni pedig megszakadok annyira rakom neki.
-
Motion_Blur
félisten
Ahogy tapasztaltam, Szingapúrban még mindig ott van az a láthatatlan akadály a szalagkorlát mellett a 12-es kanyarban
Egyébként Hard-on alig bírok az AI-val egy 5 körös futamon. Ferrarival mentem, de nagyon kellett feszülni.. 1:47-es köröket tudtam menni, semmit nem érzek továbbra se az autóból.
-
Motion_Blur
félisten
Ugyan csak kb. 1 órát játszottam, de nekem ez hatalmas csalódás eddig
minden segítség ki van kapcsolva, de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót és továbbra is rá vagyok kényszerítve egy olyan ívre amit nem akarok autózni. Ez az ív jellemzően jóval szűkebben kezdődik mint az általam autózott és ideálisnak tartott ív. Így semmi tapadásom, és körbe se tudok érni a pályán. Sétakocsikázás szűk íveken meg nem az asztalom.
Nem adom fel, de egyelőre semmi élvezetet nem találtam ebben a játékban.
-
Motion_Blur
félisten
Az igen. Ez rendes KERS használattal simán 22.7
Bazz, szemre nem látom benne az a majd 1mp-et amennyivel lassabb vagyok. Ascarit jobban vágod kicsit, aztán ennyi..viszont az első szektorban KERS nélkül is tudsz 7-et, rakni amíg én fél KERS-t eltolok és akkor is csak 6 végéig jutok féktáv előtt
A fene se érti már ezt a játékot...
Steady: értettem Főnök, csak rosszul fogalmaztam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #596 üzenetére
Ja hogy van az 5 körösön DRS-ezés?
Soha nem volt még példa arra hogy nyithattam volna
de most már ezt is tudom
hermanyi: én már az érzékenységet is elfogadtam, de ez az egy ív létezik faszság nekem sok... jah, az meg hogy mondjuk rajt után 1-ben alacsony fordulatról már egyből nyomhatom a KERS-t és még csak ki se pörög a kerék.... első sikánból dettó.. ilyen is csak a mesében van.
giigz bekaphassa Uram!
-
Motion_Blur
félisten
Versenyen mit mennek a 'legjobbak' PC-n? Mármint Monza, és a versenyben futott legjobb kör érdekel.
Egyre lehangolóbb számomra a játék... ha a Parabolica előtt mondjuk csak 2 centivel kijjebbről szeretnék fordulni mint a gép szerint az ideális ív, blokkolnak a kerekek és esélyem sincs.. ha egy kicsit belülről, akkor is... rá vagyok kényszerítve egy féle vezetési stílusra, hát a jó kurva arcadeos anyjukat
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #525 üzenetére
Jaja, jól indult aztán Törökországban a Live végleg elvettem a kedvét sok embernek, köztük nekem is. De a Maláj, és Kínai Nagydíj adta nagyon
-
Motion_Blur
félisten
válasz
d.véderjoe #436 üzenetére
Ez a videó sajnos nem bizonyít semmit.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #380 üzenetére
Jah, inkább nem adom a nevem ilyesmihez
-
Motion_Blur
félisten
Valszeg bugos is a demó mint az állat.
Az előbb nem kellett se riválist választanom, se végig enterzni utána az infókat. Egyből ment a Qual, és sokkal jobban tapadt az autó mint eddig. 54.2-es volt a középső szektorom, az eddigi 55.0-hoz képest, a két Lesmoban ennyit nyertem... de nem tudom reprodukálni a helyzetet, mert azóta megint kéri kiválasztani a riválist stb...
Megnéztem a felöntözött Abu Dhabit, az még borzalmasabb...
-
Motion_Blur
félisten
Youtube-on olyan 1:21-es idők ahol nem vágnak semmit. És elvileg assist offosak. Írogatnak valami rejtett assistokról, de én már nem tudom ez követni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dangerzone #365 üzenetére
Én addig megyek el, amit a játék megenged... sőt, most direkt nem vágtam annyira amennyire lehetne. Én se örülök neki hogy 3 éve képtelenek megoldani ezt a problémát.
-
Motion_Blur
félisten
1:21.4 nem lesz ez így jó
Mi lesz TT-ben, a legjobb autóval és tökéletes beállítással? 1:10?
Ami tetszik:
- zene (főleg a menüben, nagyon adja!!)
- maga menü szerkezete, grafikája
- motorhang is jobb lett
- a bloomot leszámítva szép a grafika
- füvön illetve bukótérben nincs tapadás
- ha nem az ideális íven fordulsz egy kanyarban, nagyon sok tapadást veszít a gép (Parabolicaban a legfeltűnőbb)És az a baj hogy a lényeg meg szar. Annyira el van cseszve a fizika hogy az valami hihetetlen. Jóval gagyibb a 2010-nél és a 2011-nél is. Talán a 2010-hez lehetne hasonlítani. És azt vettem észre hogy tök mindegy melyik QS-ot választod ki...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #254 üzenetére
Amíg várjuk a demót, OFF-ba pofátlanul betolom hogy mivel készültem ma az F1-re:
RaceRoom Racing Experience - Aquila CR1 Sports GT @ 1:21.737
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #203 üzenetére
Örülök hogy bejött az rFactor.
Ha egy picit frissebb szimulátorral szeretnél nyomulni, és menni az óra ellen akkor javaslom a RaceRoom demóját, Steam-en fent van ingyenes. Egy pálya, egy autó, nem lehet változtatni a setupon, ami a csövön kifér
jelenleg több mint 11.000 feltöltött idő van Leaderboardon, szal csapják neki rendesen. Nagyon kíváncsi vagyok hogy az F1-es menők hogy teljesítenének itt
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mr.Mercury #181 üzenetére
Megint ez a fátyolos buzi grafika
-
Motion_Blur
félisten
F1 2012 - Spa-Francorchamps Hotlap Video
Ez egy 1:53-as kör, teljesen félreállított autóval és sétakocsikázással. Első blikkre ebből még le lehet kapni olyan 10 mp-et simán.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #119 üzenetére
Remélem hogy nem az lesz mint a 2011-nél... kijött a játék, még aznap 1:25-ös idő volt Spa-ban
multizást szerintem most kicsit még hanyagolom majd, első 2 hónapban minden pályán csak TT-zni fogok és megpróbálok odakeveredni a Leaderboard elejébe. Vixennel vállvetve természetesen
"Azért hátha meg tudlak már végre szorítani majd valahol
"
Ha folytatódik a tendencia (2010=>2011) akkor ez nem is lehet kérdés
-
Motion_Blur
félisten
[link] - ide azért beülnék ha lenne rá lehetőségem... csak egy fél órát adnának valamelyik pályán
-
Motion_Blur
félisten
Ha ilyen fizikával adnák ki az F1 2012-t, kb. tized annyian játszanának vele mint a 2011-el. Sajnos...
Újabb videó: On Board Lap of New US Grand Prix circuit, Austin, Texas
mod: valszeg a legnagyobb hibát, a pályalevágásokat nem javították
-
Motion_Blur
félisten
Én nagyon várom... hogy ismét befizethessem a Codinak az évi 10K-t
A videó alapján nem igazán változott a fizika. Többször is megnéztem, kb. ugyanarra számíthatunk szerintem. Én azért várom, hogy megint legyen egy kis kihívás TT-ben
Szerintem nyugodtan lehet majd ugyanazokkal a setupokkal menni mint a 2011-ben
-
Motion_Blur
félisten
Az első videó, amit érdemes végig nézni: [link]
All assist OFF, és kormánnyal. Valamennyire még tud is vezetni a csóka..
-
Motion_Blur
félisten
Futam közben lehet állítani az időjárást: [link]
De ahogy látom slicken ugyanúgy tapad az autó mint száraz pályán...
-
Motion_Blur
félisten
Hihetetlen hogy milyen noobokat képesek odarakni a kormány(?) elé...
-
Motion_Blur
félisten
Ha nagyon bugos lesz a játék, kapunk egy alternatívát: [link]
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Illetve pár új kép: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dangerzone #8 üzenetére
Ilyenekben szerintem felesleges reménykedni
Ez inkább egy upgrade-je lesz a 2011-nek, és várhatóan a bugok kijavítására mentek rá a fejlesztők. Nem lesz akkor grafikai változás és a fizika is várhatóan ugyanolyan (sz*r) marad. -
Motion_Blur
félisten
Idén szeptemberében érkezik a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Pár work in progress kép:
Friss infókkal folyamatosan bővül majd a hozzászólás.
Hasznos linkek:
A játék hivatalos oldala
Hivatalos F1 2012 fórum
F1 Games from Codemasters Facebook oldal
F1 Games from Codemasters Twitter oldal
Steve Hood, Creative Director Twitter oldalaMegalakult a Steam-es PH!-csoport:
[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest