Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én kipróbáltam bill-el úgy élvezetes

Viccet félretéve, ez a mesterségesen generált "alulkormányozottság", hogy csökken a steering lock a sebesség növekedésével botrányos lett. Az ffb, meg annyi hogy ha koppig tekered a kormányt akkor az utolsó pár fokra (de minden esetben ugyanott) megszünik még a wheel weight is..
Biztos hozzá lehet szokni, csak minek
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót..."
Na ezt én is észre vettem. Kicsit gyengébben fogtam a kormányt, és eltekerte a kezemből. Azt nemtudom, hogy hogyan érted ezt pontosan, de nálam igy van. Egyedül a fékezés van kikapcsolva és az abs. TC nélkül elsem tudok indulni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fel a fejjel. KB még 1 fél nap és alázni fogsz mindenkit

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FIFA26 / FC26 digitális kód PS5
- Aquacomputer Aquaero 6 Pro + extrák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest