- Apple asztali gépek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Hobby elektronika
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autóhifi
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én kipróbáltam bill-el úgy élvezetes

Viccet félretéve, ez a mesterségesen generált "alulkormányozottság", hogy csökken a steering lock a sebesség növekedésével botrányos lett. Az ffb, meg annyi hogy ha koppig tekered a kormányt akkor az utolsó pár fokra (de minden esetben ugyanott) megszünik még a wheel weight is..
Biztos hozzá lehet szokni, csak minek
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót..."
Na ezt én is észre vettem. Kicsit gyengébben fogtam a kormányt, és eltekerte a kezemből. Azt nemtudom, hogy hogyan érted ezt pontosan, de nálam igy van. Egyedül a fékezés van kikapcsolva és az abs. TC nélkül elsem tudok indulni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Fel a fejjel. KB még 1 fél nap és alázni fogsz mindenkit

Új hozzászólás Aktív témák

- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest