-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát lehet, hogy a ligát nem nekem találták ki. Elkezdtem gyakorolni Monzában és 1:22:300-nál nem tudok jobb időt menni
Szerintem ez elég kevés lesz versenyezni...
-
válasz
barcalaci84 #4215 üzenetére
Majd még meggondolom...
-
válasz
werszomjas #4212 üzenetére
Akkor nálam nem fog játszani a teamspeak. Remélem, hogy nem lesz gond.
-
-
válasz
MC HOBO #4198 üzenetére
Olyat lehetne kérni, hogy ide is posztoljátok ki a linket, ami a Gocompete azon oldalára hivatkozik, ahol a részletek lesznek. Azért lenne ilyen jellegű kérésem, mert ezt az oldalt sűrűbben látogatom, mint a GoCompete-t és nem szeretnék lemaradni a fontos információkról.
Előre is köszönöm
-
válasz
werszomjas #4008 üzenetére
Én is alátámasztom eme véleményt
. Bár nekem nem az ABS, tracktion control (minimumon) és a kanyarokban az ideális ív jelzés be van kapcsolva, mert egyelőre csak így tudom élvezetesen játszani a játékot.
-
válasz
MC HOBO #3939 üzenetére
Igazából a legfontosabb, ami érdekelne, hogy milyen napokon lennének a futamok és mennyi időt vesz igénybe egy futam. Kétgyermekes családapaként kicsit korlátozottak a szabadidős tevékenységi lehetőségeim
(de ha előre tudok tervezni, akkor talán a család is toleránsabb
)
-
Próbáltam LED-ek alapján váltani, baromira fárasztó, hang alapján szoktam már meg
Van olyan vezeték nélküli füles, aminél a hangkártya jack kimenetéről belemegy a fejhallgató vevőjébe (ami külső tápegységről kapja az áramot) és onnan RF jeltovábbítással megy a fejhallgatóba (amiben akkumulátor szolgáltatja a tápot).
Pl. ilyenre gondoltam: [link]
Csak gondoltam hátha van valakinek gyakorlati tapasztalata valamilyen termékkel.
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e valamelyikőtök vezeték nélküli fejhallgatót.
A problémám a következő: van egy Arctic Cooling bluetooth headsetem, ami átlagos felhasználásra teljesen rendben van, azonban tegnap kipróbáltam F1 alatt és észrevettem, hogy minimálisan késik a hang a képhez képest (valószínűleg az USB bluetooth megoldás miatt), így azonban lehetetlen pontosan váltani, mert mire hang alapján felváltanék, addigra a kép alapján már le is szabályozott a motor....
Szóval, tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli fejhallgatót, ami tutira nem laggol? Szerintem csak olyan megoldás működhet normálisan, ami nem USB-s bluetooth-os, hanem a jack kimenetből jövő jelet alakítja át a fejhallgató saját konvertere vezetékmentes jellé.Elnézést, hogy ide írtam offtopicban, de reménykedem, hogy valakinek van közületek gyakorlati tapasztalata és tud konkrét típust ajánlani, amit nem aranyáron mérnek...
Előre is köszönöm segítséget
-
válasz
willike71 #3836 üzenetére
Ez engem annyira nem zavar, mert F1-ben TV nézetben tolom, GRID-ben meg motorháztető. De ettől még nem szép dolog tőlük, hogy kivették. Remélem, hogy ezt a hiányosságot pótolják rengeteg autóval és pályával, izgalmas kihívásokkal (titkon bízom benne, hogy Drift-re nem lesz nagy hangsúly fektetve
)
-
-
Először a 2011-el kezdtem komolyabban foglalkozni. Ott nagyon élveztem a játékot, egy dolgot kivéve, az állandó mentés elszállásokat. Aztán egyszer véglegesen kiverte a biztosítékot nálam, hogy hibás lesz a mentésem és nem lehet egy karriert rendesen végigcsinálni és nem játszottam többet vele. Azóta is itt porosodik a dobozos verzió mellettem
. Nagyon mérges voltam a Codemastersre, hogy letojták a hiba javítását....
-
Eléggé leült a topik... 3 napja egy árva beírás sem történt...
-
Sziasztok!
Ma este várható valami fun race, vagy csak ligafutamok lesznek?
-
Végre sikerült lenyomnom Kimit... Gondoltam leülök a géphez és addig nem kellek fel, amíg nem jutok túl rajta. Kb. 1,5 órát küzdöttem vele, de végre megvan. Az mondjuk igaz, hogy az utolsó körben az utolsó sikánnál fékeztem ki...
Steady: ezt most nem mondod komolyan
-
Nem is értettem igazán, hogy miért írtál ilyen negatívan a Gocompete-esekről. De most már látom, hogy csak valami hiba volt a mátrixban
Személy szerint akikkel összetalálkoztam onnan mind normális, segítőkész ember benyomását keltette bennem. Plusz maxirespect nekik a munkájukért. -
válasz
werszomjas #3541 üzenetére
wheel to wheel...
-
Miért ne lehetne vele F1-ezni? A pillangóváltón kívül 6 gomb van rajta. Ha az elég Neked az F1-hez (D-Pad nincs), akkor akár jó is lehet. Viszont a pedálban a potik meg szoktak halni, ez MOMO gyengeség.... Illetve még az elfordulási szög a kérdés. Ha jól emlékszem, akkor 270 fokot fordul. Neked kell eldönteni, hogy ez elég-e vagy sem számodra.
-
És most látom csak, hogy még húzod is vele a 3570K-t????
A spórolásról meg annyit, hogyha egy olcsó táp besz*rik, akkor elég sok alkatrész tud rántani magával. És ahogy elnézem az alkatrészeidet, azért Te sem sz*rral gurigázolNa szóval, ezekre kellene válaszolnod és, akkor lehet keresni egy megfelelő darabot:
- mennyi pénzt szánsz rá?
- modularitás fontos-e?
- zajszint mennyire fontos?
- hosszú távon lesz-e még teljesítményigényes hardver beépítve a gépedbe (SLI, CF rendszerre gondoltam pl.)Egyébként szerintem egy hosszabb játék után, vagy közben érdemes lenne megnézni, hogy milyen levegőt fúj ki a tápod. Volt szerencsém ehhez a márkához és Core2Duo CPU - HD4850-es konfignál elég forró szelet nyomatott ki magából, ami nem sok jót sejtet....
-
Háááááát, nem akarlak elkeseríteni, de az LC-Power nem igazán az ajánlott tápok között szerepel... A tápos topikban nem nagyon dícsérik....
Csúnyábbat csak azért nem írok róla, mert nem szeretnélek nagyon elkeseríteni, de a konfigodhoz sokkal minőségibb táp illene.... Szerintem...
-
válasz
hermanyi #3401 üzenetére
De az USB-nek a számítógép tápja adja a feszültségeket. Szóval, hogyha instabil a tápod, akkor simán okozhat ilyen jelenséget, ha felkapcsoltok egy villanyt.
Tényleg próbáld ki más gépen a kormányt, sőt a legjobb lenne, ha valakihez elvinnéd a komplett gépedet és az ő villamos hálózatán próbálnád ki a konnfigodat. Vagy próbál meg egy szünetmentest kölcsön kérni és rákötni a teljes konfigodat.
Az szinte 100%-ig biztos, hogy az USB-nél van valami gebasz...
Nem azt mondom, hogy nem az alaplappal van probléma, de én elsőre tápellátásra (USB oldali) gyanakodnék.
Nem véletlenül nem szabad a tápon spórolni. Rengeteg problémát tud okozni egy nem minőségi táp
-
Én meg most fogom törölni a játékot mindjárt
Carrier módban, legend szinten képtelen vagyok a 2. futamot végigcsinálni... Egyszerűen mindig megpörgök azzal a qrva caterham-mel -
Próbáld meg a teljes gépedet (kormányostul) szünetmentesre rakni. Tutira áramingadozás okozza. Milyen táp van a gépedben? Lehet, hogy nem tudja elég stabilan adni az USB-nek a feszültséget és a villany felkapcsolásakor olyan feszültségingadozás keletkezik egy pillanatra, amit a kormány kihúzás-bedugásnak érzékel.
-
Melyik pályák azok, amiket online futamokon szoltatok tolni? Nem ligára gondolok, hanem csak ilyen funrace-ekre. Gondoltam megpróbálom begyakorolni őket, hogy én is részt tudjak venni a küzdelmekben. Egyelőre csak SPA-t ismerem, meg esetleg Melbourne-t.
-
válasz
djrobaa #3358 üzenetére
Profilerből indítva is a global device settings érvényesül, hiába választom ki az F1 2012-es profilt...
Mivel próbálkozzak? Telepítsem újra a logitech gaming software-t, vagy az F1 2012-t? Ha az utóbbit, akkor mit mentsek el, hogy vissza tudjam állítani a mentett állapotomat az újratelepítés után?
Ami még érdekes: elindul a játék, írja, hogy nyomjam meg a start gombot. El is fogadja, majd a fiók betöltésnél az "X" gombbal (kormányon) lehet továbblépni. Ezután viszont a menükben már csak billentyűzettel lehet navigálni. És ez igaz játék közben a depóban lévő menükre is (pl car setup). Korábban ezekben a menükben is lehetett a kormánnyal (D-Pad-del) navigálni....
-
válasz
djrobaa #3335 üzenetére
Asztalon lévő ikonnal, vagy steam-ből.
Logitech profilerből kellene indítani?
(#3340) Steady74: na én pont ezért csinálom, hogy rajtnál kihúzódok, mert úgyis az első kanyarnál feltartanám kb. a mezőn 99%át, aztán megyek utánatok. Ha jól jön ki a lépés, akkor úgyis versenyben maradok, ha nem, akkor meg gyakorolom az aktuális pályát.
-
Akinek DFGT-je van kérem, hogy segítsen.
Logitech profilerben hiába állítom be az F1 2012.exe-hez a beállításokat, a játékban a global device settingsnél beállított értékekkel dolgozik a kormány.
Mivel többféle autós játékkal is játszom, így jó lenne, ha a profilok alapján magától állítaná be magát a kormány és nem kellene állandóan a global settingset állítgatni.Mi lehet a baj? Mit csinálok rosszul?
Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
Motion_Blur #3301 üzenetére
És gondolom fizet érte max 5k-t
-
válasz
Steady74 #3258 üzenetére
A szándék baromira megvan, csak mire gép elé kerülök, addigra már hulla fáradt vagyok
. Valahonnan időt kell szereznem...
Ma is reggel fél 7-től este fél 7-ig kimutatásokat gyártottam, egyik rendszerből adatokat nyertem ki, amiket elemzés után egy másikba át kellett tölteni. Szóval szépen telt az első munkanap...
-
válasz
werszomjas #3254 üzenetére
Köszönöm
Sith7:
-
Sziasztok!
Ha esetleg ligázásra szeretném adni a fejem, és ABS-t meg ideális kanyarív jelzést használok a segítségek közül, akkor melyik ligában lenne a helyem?
Köszönöm
-
válasz
barcalaci84 #3156 üzenetére
TT-ben mentem ennyit. Nem tudom, hogy ott lehet-e az üzemanyagon állítani, de én nem nyúltam hozzá.
Sith: tegnap sajnos hamar kidőltem, amikor írtál én már rég aludtam
-
SPA-ban az 1:47:869-es idő már elfogadhatónak számít?
Azt tudom, hogy Vixen 1:43:5 valamennyit ment, de az Ő ideje az űridő... -
Sziasztok!
Lesz ma este valami online élményautózás? Lehet, hogy lesz egy kis szabadidőm és akkor próbálgatnám magam multiban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest