Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- eGPU tapasztalatok
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Kindle
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Egérpad topik
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
3 hete a mozilla, ha indítom simán a tálcáról, vagy az asztalról, vagy akárhonnan, lefagy. bármit írok a keresőbe, lefagy. gondoltam frissítek, vga driver+flash meg összes adobe szarság. nem lett jó. ha viszont rendszergazdaként indítom, minden ok. mint megtudtam elbszták a 64 bites mozillát...
na ennek meg olyan eredménye lett az F1-re, hogy a menük villognak, leesik az fps kb 5re a menüben való lépkedéskor... sztem teszem vissza a 12.6-ot hamarosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest