- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #4690 üzenetére
és csak lean-nal mehetek, de úgy, hogy hátul nincsenek kerekeim. Ok, elfogadom
Tegnap kipróbáltam a 6/6 rugós beállításokat, és bár csak 3-4 kört mentem Nürin, azt tapasztaltam, hogy féktávon viselkedik egészen máshogy az autó, a kanyarokban elég kezelhető, ha figyelünk a gázra. A balansz elosztásával, meg a fékerő állításával biztosan hangolható ez a dolog, a szokott féktávokon simán elúszott az autó hátulja mindig. Hozzá kell tegyem, hogy a TT-s beállításokhoz nem nyúltam, egyedül a 11-11 lett 6-6.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4600 üzenetére
azért kicsit gusztustalan, hogy 'hairpin-a" annak a kanyarnak az elnevezése...
Szép volt, ahogy szokott lenni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4581 üzenetére
Rolly talán tud mondni időt.
-
Steady74
addikt
Sir, tedd képbe magad, exkuzáld magad, hiszen 11 óra körül jól fog esni egy két banán
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4552 üzenetére
Lehet jön a pöccs és most gyalulják a leaderboard-okat
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4549 üzenetére
Elvileg nekem is jó, tehát Börs meki kvzó, 16 óra.
Sir, Neked ok?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4545 üzenetére
No akkor jól van.
És, hogy tavaszig kicsit előre tekintsünk, olvasd el lsz ezt.
Makkai: azért várd meg a munkaidő végét
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4542 üzenetére
Márka az nincs, de ha jól tudom Ő dolgozik a kettes pénztárban. Így sem jössz?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4531 üzenetére
Hát majd akkor beszámolunk, mi volt.
Holnaputánhoz mit szóltok? Du 4 körül?
-
-
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4506 üzenetére
Általában 6-10 évre veszek rakóst, így a minőség és az alkatrész ellátás is fontos. Ezért adom el a Triana-t, mert már nincs alkatrész hozzá. Maver nem minden esetben jöhet szóba, nagyon sok botot gyártatnak kínában, és azok drágák, és gagyik.
A Daiwa SR sorozatú botjai kínában készülnek, majdnem annyi pénzben mérik mint a G20-at, és nagyságrendileg sz@rabbak. Megfogdostam őket a horgász sziget áruházban, és óriási a különbség. Árban meg alig.Na most lehetne egy jó Fox ládád, ócsó pízért mégszámítom
Lóri: az asszony nem számít. Csak arra vigyázz, ha bekerülsz ilyen műsorba, hogy ne a lányokat, hanem a fiúkat mászd meg, és hidd el, nem fog haragudni
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4500 üzenetére
Figy, van router a rendszeredben? Elmondom, hogy amióta router-em van (hardveres tűzfal természetesen) azóta nem használok víruskereső-írtó programokat. Olyan helyeket látogatok, illetve onnan töltök le, ahonnan vírus veszély nem fenyeget, a többit meg eleve megoldja a router. Mondjuk múltkor a Big Titted Nurses egyik epizódját vírusosnak dobta a rendszer, de hát a végére kiderült, hogy nem az
Kisduna rendben van
. Jövőre egy pecát össze kellene hozni. Most cserélek rakóst, illene majd áprilisban a Csőhidi pályán nyomni egyet. Mit teccik szólni hozzá?
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #4496 üzenetére
Köszi Lóri
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4492 üzenetére
Rolly, nem jársz pesten mostanában? vixen gyereket el kellene búcsúztatni valamikor.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4489 üzenetére
természetesen igen
Motion: választottál már versenyeszközt, a korábban felsoroltak közül?
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4482 üzenetére
Szólj ám, hogy hová b@szod bele, mert akkor a következő hétvégén ráállok mártogatni
Rolly: Ne haragudj, de egy kalap rozmaringot nem ér a vezetésed. Nem olvastad, hogy a lilában nem váltunk???
Fess: úgy látszik megvan a recept a csúszkások ellen: fogod, kib@szod, aki vezet, ennyi. Ez tetszik
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4478 üzenetére
Dobd ki az egesz vasat a pics@ba vagy add el, a kapott penzbol meg szedj fel valami fasza csajt vagy ribit, vidd el egy swinger klubba, k@rd szet az agyad es hidd el jobban leszel. Legalabb egy estere jol fogod magad erezni, csak az asszony meg nem tudja. Falazok ha kell
-
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4399 üzenetére
a sereghajtót úgy érti, hogy lekörözésekben fog jeleskedni
Hermanyi: mekkora ötlet
mindeki 300 pontról indul, és a cél a totális 0
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #4397 üzenetére
hát akkor mi lenne, ha előre definiált időjárás lenne? előre megadni, bár kicsit vicces, de legalább lehetne rá készülni. A pontozásról ami összefügg a taktikával: én az alábbiak szerint pontoznék:
1. 13 pont
2. 15 pont
3. 12,7pont
4. 8 pont
5. 7 pont
6. 9 pont
7. 6,8 pont
8. 1 pont
9. 5 pont
10. 18 pontLehessen matekozni az utolsó körben, hogy is kell célba érni
pepusos, ne izélj, nevezz és kész, jó vagy !
-
Steady74
addikt
Mix3-ban majdnem 2 másodpercet verek sokakra pl. Valenciában. Erről beszélgetünk. 2 kör az 4mp. Úgy tudok összeszedni 2 körre való rich benyát, hogy legalább 3 körben lean-nel megyek, és a többiben mix2 kizárólag zölben és pirosban váltva. Ez nem autóverseny így. Automata váltóval meg lehet neki tolni, mert úgy is elég lesz a cucc. Spa, manuális váltás, végig mix2-őn az utolsó körre fogy el a cucc. Erről beszélgetünk.
Motion: igaz.
Amúgy meg szerintem meg mindegy, hogy ki hol végez a ligában, mert csak játék az egész.
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #4382 üzenetére
"Nem hiszem hogy számítana valamit is az, hogy nekem vannak segítségek, másnak meg nincsenek,"
Nem, nem és nem! Kormányosok közötti különbségekről beszélek. Konkrétan kimérhető, hogy TC és ABS-szel ha nem is mész gyorsabb köröket, de egyrészt a gumit eszi kevésbé, illetve a benya fogyása olyan, hogy több körre is fel lehet tenni a legmagasabb fokozatra a keveréket, manuálissal sosem, vagy olyan áron, hogy elbukok 3 kört a futam közben lean-en.
Javaslatom az lenne, ha indulnék, hogy 50%-os táv, egyik liga összes assziszt off és gumiszim bekapcsolva, benya kikapcsolva, időjárás full. B liga pedig lehetnek segítségek.
-
Steady74
addikt
Ezzel nem teljesen értek egyet, ugyan nem indulok majd, de azért belevau.. automata váltóval a szarul leprogramozott benzin szimuláció miatt előnyre lehet szert tenni. Manuálissal elfogy sok verseny végére, automatával sosem.
Nevezési díjakat nálam kell majd fizetni, Ferka ülés 2 500 000 EUR, várom a számlámra a pénzt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Sok mindennel egyet értek amúgy amiket írsz. De teszek kib@szott magasról a jelen körülmények között, hogy valósághű-e vagy sem. Lesz@rom. Van egy adott feltételrendszer, ezek között kell a leggyorsabbnak lenni. Leváltás undorító? Igen az, de ahhoz, hogy 100 méter alatt vissza lehessen pakolni 6 fokozatot extrém esetben ebben a játékban, egy varrógép sebességével kell dolgozni a bal kezemnek. Ha csaj lennék, van aki biztos értékelné
mindegy, nekem jó buli a TT, jó buli az online futam, ma is köszönöm mindenkinek, aki volt, ki kellett szállnom indiában (1. helyről b@ssza meg), gyerek felébredt, mennem kellett.
Xirtam, félre ne értsd, nem Ellened szól, ez van, ezt kell megenni. Utóbbi 4-5 évben egyik autós játék sem lett tökéletes. rengeteget játszottam a GRID-del, játékélményben jó volt, de vicces volt ott is a 0-100 gyorsulás 2 mp alatt lacettivel, meg hogy 2 fékezéssel meg lehetett csinálni SPA-t pl. Én élvezem ezt, tetszik, remélem a patch javít majd sok mindent, ha nem, akkor 2012 és GRID2 jövőre!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4344 üzenetére
Szokasos brutal.kor, szepen csapartad. Lehet holnap megnezem braziliat mit tudok, meg indiaban kellene meg javitanom kicsit.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4346 üzenetére
De szokott, valamiert be szokott esni 35 fps.kore es.olyankor mar nagyon nehez iranyitani rendesen. vicc ez de har ez van.
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #4334 üzenetére
Bator probalkozas hallod vizes palyara slick gumival kimenni. De igeretes volt, jol tartottad az iveket. Gyakorlas, jo gumitaktika es jo beallitas kerdese az egesz, de jo lesz ez hidd el!
Nagy grat meg egyszer
remelem oszefuthatunk nurin vagy spa-ban hamarosan.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #4318 üzenetére
Jaja, szívesen látunk. Ha sokan jövünk össze, mindenki megtalálja a maga ellenfelét, és nagyokat lehet küzdeni.
Pocokxx: megnéztem a Legend ellenfeleket. Nürburgring, Force India autóval rajtoltam, 15.helyről. Az 5. körben vettem át a vezetést. Szal nyugodtan tedd fel legendre
.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4305 üzenetére
Hát a teljes időt azt nem tudom megmondani, mert elszállt az agyam, nem figyeltem...1:11 vége volt a pb, igaz lágy keveréken, mix2, kicsit normál versenytempóban. DRS nem volt a körben.
-
Steady74
addikt
Na olyannal találkoztam az imént, amilyennel még sosem. Piepesado kolléga egy komoly cheater véleményem szerint. A tények:
- Hungaroring 20%-os futam, 6.helyről indulok, mezőny 90%-a első kanyarban elszáll, utánaeredek a fenti gyereknek, körönként futom a legjobb időket, és csak nem érem utol, a számlálón meg folyamatosan azt látom, hogy első Piepesado, második én, és - az időm, és úgy nő ez a szám, ahogy gyorsulok. a végén már -27 mp-vel(!!) voltam második, és így is futottunk be. itt kezdett gyanús lenni, az összes FL az enyém volt, a végén, amikor összesíti a futam eredményeit a progi, ő 1,14, én 1,11-es legjobb körrel rendelkeztem... hm, gyanús
- következő futam Nüri, a szívem csücske. Az időmérőt a fenti kolléga előtt nyerem 3 (!!!) mp-cel, én keményen, ő lágyon. Futam közben ugyanaz a menet, csak most engem hoz első helyre, ő a második, a különbség folyamatosan nő az én javamra, de ha hátranéztem, ott volt 4-5 autónyira tőlem. A 4. körben valami 12 mp-t írt ki különbségnek, és a célegyenes végén meg rámelőzött... kiléptem, ilyen nincs!na ez hogy a rákban lehet?
-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001 #4274 üzenetére
Ellenfelektől és köridőktől függ. Sosem mentem még, de lehet egy cserével meg lehet oldani, ha nem, akkor 2 lágy egy kemény.
-
Steady74
addikt
tele van a t@köm a játékkal is meg a német faszkalapokkal is. Pepi komámmal (
) nyomtunk egy nürit, 7. helyről indultam, 2. körben már a 3. vagyok, előttem két n@ci. egyiket megelőzöm, másik nekem jön, kilök., visszaesek a 7. helyre. 2 kör múlva utolérem öket, DRS zónában átugrom őket,a sikán előtt kilöknek. 1 kör múlva nekimegyek hátulról az egyik baromnak, mert ott fékez, ahol sosem kell, kapok ezért egy áthajtásost, 3 körön belül kellene menni. gondoltam nem gond, az első szabad körömben futottam egy 2 mp-vel jobb kört, megkezdtem a 2. körömet, erre dsq. anyja pics@ját!
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4247 üzenetére
fura volt, mert egyszer csak azt hiszem a 7. körben betett elém a célegyenesben, hogy ne ütközünk fékeztem egy nagyot, aztán megint lett 2 mp előnyöd. ezt eljátszottuk 2 körön keresztül, szal fura volt. illetve most kiléptem, mert a saját autóm hangját nem hallottam eddig csak másokét. kicsit vicces volt
-
Steady74
addikt
válasz
zsotesz81 #4200 üzenetére
Szerintem azokat is hagyják a pics@ba, inkább egy csomó olyan elemre koncentráljanak, ami közelebb viszi a játékot a valósághoz: szimulációs tényezők (benzin, gumi), büntetések osztogatása, autó beállítások, stb, illetve olyan triviális dolgok, mint a hálózati funkciók illetve az az ezer apróság, ami miatt majdnem kidobják az emberek a játékot (exe hiba és társai)
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4178 üzenetére
Vágom, persze.
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4175 üzenetére
Azt láttam eddig, hogy ha időmérőn nyerek 2 helyet, ami kb 3 autó előnyt jelent, így is úgy is menekülni kell az első kanyarból, mert ha nem, akkor vége. Bár általában ha Qs futam van, az elejében végzek, de 15 perc versenyzés önmagammal nem ér fel 15 perc versenyzéssel VELETEK.
Rolly: Köszi! Képzeld, dugójancsi jelentkezett GRID fórumban, lehet jönne F1-ezni
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4171 üzenetére
Na akkor ott tartunk, hogy Kanadára már van 2 szavazat!! (hermanyi és Rolly)
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4166 üzenetére
vagy nagyon zabálja az erőforrást, vagy a CF nem műxik rendesen, de 6990-nel is simán leesik 40-50 fps közé akár TTben is. rohadjanak meg amúgy, hogy 2011-ben nem lehet egy rendes motort megírni.
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #4125 üzenetére
Köszi én is, bocsánat, ha valakivel koccantam, vagy ütköztem, vagy bármi.
Karillával volt egy nagyon jó üldözésünk Silverstone-ban, végül lenyomtam a holland gyereket. Fess-sel szt hiszem Valenciában és Nürin volt nagy csata, kár, hogy nürin kaptam valamiért egy 20 mp-s büntit. Fogalmam sincs miért, kanyart nem vágtam le... szal nem tudom.Volt egy szenzációs első köröm indiában, a 7. helyről a másodikra jöttem fel (kb 4 db 50 pontos csávó mellett), erre felébredt az egyik gyerkő
szal ki kellett szálnom.
Sok külföldi volt ma, egy némelyik elég jó volt, mások meg f@szok, mint mindig. Silverstone-ben lekörözés közben csattannak nekem, Valenciában kilöktek a boxba, meg kiforgattak, de ennek ellenére izgalmas meccsek voltak!
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #4095 üzenetére
en a szokasos freemail cimemre regeltem be es kb 10 perc leforgasa alatt megjott az igazolo mail. igaz ez meg delelott volt.
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #4047 üzenetére
Kari: nem lehet, hogy tele van a fiókod már üzenetekkel? lépj be pc-n a fiókodba és ott tudsz törölni.
Vitya: ezt úgy hívják, hogy lagg. mikor megszakad egy pillanatra a kapcsolat, akkor aki előtted van vagy nézel csak úgy látod, hogy egyenesen kiszáll a pályáról, vagy összetöri az autóját, de mégis a következő pillanatban a pályán van és versenyzik. Nem csíter, simán csak kevés a sávszélessége, vagy szar a kapcsolata.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4022 üzenetére
én nem használok mini map-ot engem, zavar. egyedül a boxc kiállásoknál lenne jó, mert tudom, hogy merre jön aki mögöttem van. minden más helyzetben engem zavar.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4020 üzenetére
na az más tészta. mondjuk zárt szeró volt, csak magyarokkal, remélem sima elfékezés volt. a törés nálam ilyen esetekben cosmetic-re van beállítva, tehát jöhettél volna nyugodtan
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4018 üzenetére
Természetesen én is örülök, ha Veled gurulhatok, és hasonló a véleményem
Hozzá fognak szerintem, de ez nem baj, mert szerintem egyformán fog mindenkit érinteni
szerintem.Egy baj van amúgy ezzel a TVcam nézettel, visszagondolva erre a futamra: nem látlak, ha mellettem vagy, de a nyíl már nem mutat. többször voltunk olyan helyzetben a nürin, hogy a célegyenes végén vagy Te vagy én voltam belül. tudtam, hogy ott vagy de a kocsit még nem láttam, a nyíl már nem mutatott, csak hallottalak.
Sztem Motion is emiatt tették a P zónába Spa-ban.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4016 üzenetére
Rolly báz, ma is verem a fejem a falba, hogy a nüris futamot nem vettem fel...mekkora volt! Grid-es idők óta nem küzdöttem ekkorát!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4013 üzenetére
Mondhatnám, hogy ösztön, meg, hogy DNS szinten van kódolva a vezetés, meg, hogy az anyatejjel szívtam magamba... de nem így van. Gyuri és a másik félisten cikkét elolvasva világosodtam meg
és azóta vezetek így
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4008 üzenetére
Oh hat ezt nem hiszem el mennyien lettetek!!
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4002 üzenetére
a belső ívet védtem (DRS-nél tök mindegy, úgy is megelőznek), és azt hittem el tudok fordulni szűken a sikánban mögötte, és rá tudok Rollyra gyorsítani, mert a célegyenes ráfordítót jól tudom abszolválni, és már fejben megvolt, hogy letolom a célegyenesben
Hát nem sikerült elég nagyot fékeznek, és nekicsúsztam sajnos. Ezúton még egyszer bocsánat. Indiai is jó volt, spa-ban elvesztettem a ritmust, valencia tényleg jól sikerült, főleg az utolsó körKarajev: itt találsz meg mindent
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4000 üzenetére
grat, szép eredmény, lassan már minden megvan, amit el tudsz érni
Sárcok: Rolly, Legal, fess, StartDirt és a többiek, köszönöm szépen a mai futamokat. Valenciát felteszem majd ha lesz időm. Rollyval hatalmasan veresenyünk volt Nürin, kár, h elb@sztam, szuper 5-6 kör volt, eddigi talán legjobb versenyem volt itt.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3992 üzenetére
melyik az a 6? lehet ránézek
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3951 üzenetére
nem vagyok kitartó, az utolsó 3 oldalon senkit nem találtam meg
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3978 üzenetére
Hat ha tele van olyan gyongyszemekkel, mint a "RES", lehet felteszem.
Nem, ez nem igaz, elobb hanyom magam telibeHermanyi: kimi-t koreaban alaztam multkor, 2 mp-t vertem ra koronkent.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3954 üzenetére
gyönyörű
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3952 üzenetére
speed egy köcsög, le kell nyomni mint egy bélyeget. Savazzatok, de ha vele megyek egyetlen célom van, tönkre tenni a versenyét, bármi áron-
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3948 üzenetére
értem amit írsz, de megérteni akkor sem tudom ezt a összevisszahívommagam hülyeséget.
Nyithatnánk amúgy egy 4ik listát HOBO oldalán: kinek a neve mit jelent, miért ezt "hordja". Rolly pl fingom sincs mitől Rolly, 3 éve ismerem már, Trihorn-Vixen is egy kérdés...
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3941 üzenetére
HOBO-nak is ez a baja, ezzel vigasztaltam: Semmi sem vész el csak átalakul. Most nálad a labda
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3937 üzenetére
Ez fura, mert az első patch előtt engem vetett szét az ideg, mert állandóan megszakadt a live, patch óta talán 2X disconnet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- LEGO klub
- SONY LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest