Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #5686 üzenetére
A peccs óta nem mentem itt, a futam előtt sikerült 2 kört összesen. Egyszer eldobtam az autót a célegyenes ráfordító után, egyszer kiforogtam a 2es kanyarban. Utána meg volt egy olyan eset, amit még nem b@sztam. Fordultam rá a célegyenesre, és a fehér falat bal oldalon érintőre vettem lágy gumin, erre kb 5 cm alatt megálltam. Kb 20 mp volt, mire le tudtam jönni a falról
Qrvára röhögtem, talán beleakadtam egy kiálló csavarba vagy nem tudom.
-
Steady74
addikt
Klassz volt srácok, grat mindenkinek, ma csak ennyit tudtam menni. Estem keltem, de jó volt.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5520 üzenetére
Pepivel leteszteljük!
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5512 üzenetére
ha kikapcsolt assistikkal mesz akkor kirobbanok a furdokadbol es visszazarom a boromat es gurulhatunk. egyeb esteben lazulok.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5401 üzenetére
Azon gondolkodom h alkalmazkodok a korulmenyekhez ... minden futamon a gyozelem a cel, emiatt lehet betolok assistot... es feladom az elveimet
-
Steady74
addikt
Véletlen sem Sanya ellen beszélek, de vicc a CM-től, hogy billentyűs irányítással 1:23 közepe megvan...
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
shikaree001 #5378 üzenetére
Te mennyit mesz ott? Eddig egyetlen palyan sem TTztem a peccs ota, talan ma.
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #5364 üzenetére
b@szki Lóri vedd ki azokat a qrva assistokat!!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5333 üzenetére
Szevasz,
No igen, az első féktáv a patch óta valóban életszerű, viszont nagyon eszi a jobb első gumit, állandóan füstöl, mikor fékezek, és alig lehet elfordulni az 1es kanyarban jó tempóban.
Nagyon gyengének érzem ennek ellenére a 27-es időket, fasorban sem leszek velük, soket kell majd gyakoroljak, hogy megint gyors legyek. Többi pályát nem néztem, majd a Ringet, meg Koreát bepróbálom este, azok viszonylag jó alapot adnak nekem az összehasonlításhoz, meg a tanuláshoz.
Ha van benya szim, akkor mindig keménnyel indulok, mert a futam végére elvileg könnyebb az autó, és lágy keverékkel jobb időket lehet menni. Illetve elméletileg a nehéz autó jobban eszi a lágy gumit.
Még a peccs előtt próbálgattam Nürin mit lehet kezdeni a gumi variációval, mennyit bír a lágy, és 20%-os versenyen a táv felét végig lehet vele menni. Igaz, az utolsó kör már necces, de így is van 2 gyorsabb köröm, szal sztem megéri,
-
Steady74
addikt
Na ma próbáltam ki a 2es pöccsel megtámogatott játékot. Az érzéseim vegyesek, egyelőre úgy néz ki elfelejtettem vezetni.
Nürin és Silverstone-ban próbálkoztam 20% GP futamot RBR-gel. Hát Nürin 1:27, és az angol pályán is 1:27 közepét futottam legjobb időnek, természetesen minden sim on és minden assist off. A szárnyakat 7-11, 8-11 gyel próbáltam egyelőre, és a tapasztalat -igazolva Motion-t-, hogy Nürin az autó pl. 9-11-gyel teljesen elúszik a 5,6,8,9-es kanyarokban, valamint állandóan blokkolnak az első kerekeim szinte minden féktávon.
Viszont számomra pozitív változás, hogy végig mix2-őn mindkét pályán végig tudtam simán menni, utolsó fél körökben villant csak fel a piros jelzés.
Egyelőre ennyi, egy darabig a multit hanyagolom, össze kell szedjem magam rendesen, mert ez egy kalap sz@r eddig a részemről.
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX #5309 üzenetére
és bent van? csak azért kérdezem, mert ugye sokan alkohollal oldják meg, hogy nem a lemezt használják. Ebben az esetben lehet vmi gáz sztem.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5304 üzenetére
Hát... mivel későn jöttök, el kell majd verjük az időt egy kis célba lövéssel
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5300 üzenetére
Nekem igazából az is megfelel, Pepi barátom (
) viszont 3kor végez, 4re kint tud lenni már. Nem gond, elütjük az időt addig valamivel.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5266 üzenetére
Ketten biztosan leszunk
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #5121 üzenetére
Én meg csak holnap után tudom kipróbálni...
mondjuk mindenkit ugyanannyira fog sztem súlytani a patch, nem hiszem, hogy az erőviszonyok nagyon megváltoznának.
-
Steady74
addikt
Gyerekek, számoljatok majd be minden részletről!
-
Steady74
addikt
HOBO: nem volt időm várni, még egy időmérőt végigmenni pláne nem, elmentem megnézni a Forza4-et.
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #5019 üzenetére
Szia Rototti!
Egyetértek veled. Amikor kicsúszok, esek kelek a pályán, vagy csak tök egyedül megyek, azt nem osztom meg, mert rajtam (és remélem Pepi-n
kívül) senkit sem érdekel. Ha meccs van, az jöhet.
Amúgy szerintem sincs mit szégyellni ezen, jelenleg itt állnak tudásban, és gyakorlás mutatja majd meg a fejlődséüket igazából.
Amúgy egyre kevesebbet frap-ozok, zavar, hogy leesik 40 fps alá a sebesség, és teljesen másképp viselkedik az autó, apró, pici lagg van az irányításban, ami miatt nem lehet pontosan vezetni.
Hermanyi: köszönöm szépen, zúzda a javából, Slayer volt az elkövető. Dave Lombardo, a dobos, minden idők legjobb dobosa, olyanok a lábai (ha figyelitek a kétlábdobos részeket), mint a géppuska
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4979 üzenetére
Nem kérdés, ez!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4959 üzenetére
Biztos h igazad lehet. sot az van. Tegnap az ominozus Nuris futamon Renault-tal voltam. 1:24et tudtam menni rich-csel, red bullal, mekivel siman megvan a 23.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4945 üzenetére
Köszönöm a dicsérő szavakat, de hogy őszinte legyek, hugy@zni voltam, és éppen visszaértem a rajtra
, de kifizetődött, szóval lehet dobok egy sárgát mindig futamok előtt.
Este sztem Real meccset nézek 10től, előtte lehet leszek egy rövid időre, akkor ütközhetünk
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4942 üzenetére
Az első 3 kör a Nüris futamból
Amúgy a 2. helyezett volt körön belül, de kb 100 méter kellett a lekörözéshez
Nem tudom Karilla videózott-e tegnap (mást csinált az tudom, de azt szorgosan
), de kíváncsi lennék arra a szintén nüri célegyenesre, mikor egyszerre Téged meg Őt előztelek meg. Mákom volt, mert egymással voltatok elfoglalva, kár, hogy utána kiforogtál...
-
Steady74
addikt
Gyerekek, olyat csináltam mint még soha, az előbb SPA-ban. Jim után kavarok ezerrel, a seggemben meg valami Wild Pet srác. Jim a 9es kanyarban megkoccolja a jobb oldalon lévő palánkot, abból kifordít egy darabot, és meg ezerrel neki
ki se tudtam kerülni, hirtelen annyira megijedtem, hogy fékeztem egy g&ci nagyon, a kormányt meg majdnem letéptem az asztalról
-
Steady74
addikt
válasz
Karajev7 #4906 üzenetére
Hat en meg nem szeretem ha ugy kell versenyezzek mint Miss Daisy soforje
. Nagyon szar a benzin szim automata valtosokkal es tc-sekkel nem lehet rendes versenyt futni.
Idomero meg idopocskelas reszemrol alig tudok gurulni akkor meg nem az ido ellen akarok menni hanek ellenetek. -
Steady74
addikt
Nagyjabol a kovetkeo varhato; 20%os tav idomero nelkul, veletlenszeru rajtsorrenddel. osszes segisteg alkalmazhato gumi szimulacio bekapcsolva benya szim kikapcsolva tores cosmetic(letorik a szarnyad akkor meg tudsz menni) auto erosorrend mind egyforma utkozes teljes erteku.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #4884 üzenetére
általában korán, én 9 után
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4874 üzenetére
Ilyen nincs es nem is lehetseges. Ez egy fake video lattam a vagast.
Szep volt azt hiszem nem foglak megszoritani, nincs idom ttzni.
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #4793 üzenetére
Grat, nagyot futottatok, Guru, az az előzés 2:06-nál tényleg nagy
. Ami nekem lejött a videóból:
- Hihetetlen buta az automata váltó, a 8-as kanyarban hörög az autó mint az állat, a határon van 6 és 7 között, de szerencsétlenkedik 7ben. Mondjuk ezen Kari tudnál állítani, jobb lenne a kigyorsítás onnan 6ból.
- Ha kicsúszott Kari, nyomott egy padlógázt, és úgy ment vissza a pályára. TC nélkül, ha kipörgök, és nyomok egy hangyafasznyi gázt, azonnal megforgok, a kicsúszást tetézve újabb 5 mp-cel.
- Ha jól láttam nem állított benzin keveréket. 6 körön keresztül versenyben volt a helyezésekért, kinyomta a szemét a kocsinak, és a célvonalon áthaladva sem váltott pirosra a benzin szint jelzője.Ez utóbbi nagyon gáz. Ez teljesen felborítja az esélyeket a ligában szerintem.
-
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #4760 üzenetére
Érdekes ez a program. Az első patch-ig én szívtam ilyenekkel, azóta nem, UPC-s vagyok 50/5-ös nettel.
Viszont az idióta program néha, belépéskor, ha a kormányon nyomom a start gombot, akkor száll el nálam. KB 2 hetente egyszer. Ilyenkor, ha enterrel megyek végig, simán beenged, viszont a kormány beállításokat újra meg kell tennem, mert azokat meg elfelejti. -
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #4717 üzenetére
Ha én vagyok a szeró, akkor all assist on (billesek is jöhetnek, miért ne), szabályok realistic, gumiszim on, benyaszim off, törés cosmetic, autók equal, utközés full, csak verseny 20%
Kész vagyok attól, hogy vannak szerók időmérővel (15 perc) és 10%-os versennyel (13,6 perc)
Én 9-1/2 10 körül leszek.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4711 üzenetére
Jaja, ez világos, a TT-s setupot én is a szárnyak állításával, és az áttétel módosításával változtatom csak. Az olyan pályákon, mint a Nüri, Isztambul, Valencia, kb 300-at megy egy kis KERS segítséggel a verda, oda olyan 310 körülire szoktam beállítani a 7es fokozatot. Spa a kérdőjel, mert ugyan az első egyenesre még ha mondjuk a zöld alig villan fel 7ben, akkor tuti, hogy a hátsó emelkedőre alig tudok felváltani 7be. Mondjuk a szélárnyék sokat számít, tehát ott is lehet gyorsulni, de hát a baj az, hogy ha nincs előtte senki, akkor meg b@szhatom a DRS-t
Köszi a választ, egyszer remélem már ütközünk! -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4673 üzenetére
Motion, Tomi: Ti hogy szoktátok beállítani a 7.fokozat áttételét versenyre? Azért kérdezem, mert két eset van, egyik jobb a másik meg szarabb.
Általában az első két körben sikerül az élre állnom, és nem kell DRS-t használjak, Nürin pl elég a 310, vagy annál kisebb sebességet beállítani 7.-re. SPA-ban ez külön szívás, mert ha kilöknek, és kell DRS-ezzek, ott nagyon számít a végáttétel, de ha mégsem kell DRS-t használjak, akkor meg sehogy sem gyorsulok az első egyenesben, hátsó részen meg egyenesen 6.ban tudok csak menni, 7ben majdnem lefullad hosszú áttétel esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest