Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Én versenyre változtatok a TT setupon, általában nagyobb első szárnnyal megyek, szal a váltóhoz mindenképpen hozzá kell nyúlnom. Pl. Montreal-ban tegnap gurultunk, és a 7-10 helyett 9-11-el mentem. Ilyenkor az első 3-4 fokozatot hagyom és az 5-6-7-et húzom kicsit rövidebbre, de inkább a 7-ediket. Így lett tegnap a Montreali egyenesben 299-es top speed-em (fél KERS-et hagytam meg a hajtűből való kigyorsításhoz, és az utolsó 200m-en már limiteren ment), a kanyarokban viszont nagyon betapadt a verda. Én absz. nem számítok a DRS-re, mindig úgy lövöm az áttételt hogy egyenes végére szabályozzon.
Nürin kell erre nagyon figyelni mert tegnap is 10-11-el mentem, és túl hosszúra hagytam a 7est, még a zöld se villant ki, ilyen benyaspórolós fokozat volt

Ezt ki kell tesztelni, az említett pályákon meg tegnap multiztam először és csak érzésre lőttem be az autót előtte. Ettől függetlenül kurva jó volt, kár hogy Te még akkor nem voltál

Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Anélkül kb pirosba megy fel. Spa-ról nem tudok nyilatkozni, Kínában 335 volt a végsebességem.