Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
A pitben való feltartáshoz ajánlom figyelmedbe ezeket a videókat: nézd meg a szezon vége felé (pl: sao paulo) h hányszor kellett újrakezdenie a bug miatt.
Jó magam is buktam már és nyertem is ezzel online ligákban helyet nem egyszer.
FI multi bug: ez önmagáért beszél.
Esőcseppek: pont h az 1.01-es patch tüntette el őket.Persze van rá megoldás ami majdnem megfelezi az fps-edet.
Nekem is okozott ez a játék sok sok szép pillanatot de az h benne hagyták ezeket az idegesítő hibákat engem még mindig bosszant és remélem ezt nem fogják megismételni a 11-el. -
HPC
tag
Talán idén ezt a játékot várom a legjobban pedig nem gyenge év lesz (Batman Arkham City, Elder Scrolls 5: Skyrim, Mass Effect 3)! Az tuti h ez meglesz eredetiben!
Remélem nem hagynak benne olyan hatalmas hibákat mint az elődben...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- CASIO órák kedvelők topicja!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest