Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De jó, hogy nem voltam itt pár hétig, így szerencsére lemaradtam erről a hülyéskedésről.

ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt
Hát ez az... Elég nagy szervezésre lenne szükség, hogy megteremtsük azt a találkozót, ami a vádaskodókat maradéktalanul megnyugtatja. Bár sztem vannak itt páran, akik még fizetnének is azért, hogy lássák KGyuri arcát, amint egy 100% csítmentes gépen megfutják a "csíterek" a "csítidőt".
Csak abban reménykedhetünk, hogy az F1 2011 atombiztos lesz a csalásokkal szemben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest