Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz
Szten Márs #465 üzenetére
Nézzük a jóoldalát!
300W-ot ad le, ami egy mai gépnek elegendő és legalább védelem van benne
[Szerkesztve] -
stol
addikt
válasz
question man #424 üzenetére
de ha tényleg ennyire NEM gépbe valók a coodegen tápok akkor nem kellene megszüntetni az egészet?
A szériahibás vinyók, alaplapok, sőt autó otorok is mai napig kerülnek forgalomba.
Ez marketing.
Idézem a PÜ-met:
Figy az a gond, hogy a 400-as Codegen, 200W körüli max terheléshél ledful, a 480-as, meg 350-360W-nál.
Egy sacc. tieddel egyfogyasztású gép, egy 400-as Codegent már igen csak határon járat.
Hibásodás esetén, semmi védelem nincs benne.
Jó eséllyel meg fog szaladni, és elküldi a gépet a másvilágra.
Jobb esetben, lefúl az SMPS, és egyedül döglik.
Sajnos a statisztikák nem ezt mutatják.
5éve, napi 4-6 tápot javítok.
Ennek folyományaként, mondhatom, hogy van valamennyi rálátásom a dologra.
Nem lehet mindent egyformán kijelenteni, mert sok minden függ a munkakörnyezetétől is a tápnak. stb. -
-
stol
addikt
válasz
question man #420 üzenetére
Másik fórumban, 450/480?
Itt már 400-as.
Megmondtuk, hogy ne ajánlgass védelem nélküli tápokat!
Nem értessz a szép szóbol?
Fogd már fel, hogy egy csppnyi védelmes sincs, esetleg, ha a 480-as Sirtec belesnek van is,de a 400-asnak egy szemernyi sincs!
Hogy tudsz nyugodt lélekkel, más kuporgatott pénzével szórakozni? -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #416 üzenetére
2001-ben volt FSP béllel szerelt eresztés, de nagyon kevés ideig.
-
stol
addikt
válasz
Szabi2121 #410 üzenetére
mindenki próbálja eladnia szarjait!
Ez így igaz.
Az igazán görény dolog az, aki a félhulla cuccait az ADOK-VESZEK-be nyomja be.
Le merem fogadni, az ott hirdetett cuccok 80%-nak, már 2x kitaposták a belét, a tápok nagytöbbségében, már púpos elkók, vagy már félig megsültek a cserélt venti által keltett kissebb huzat miatt.
A Codegen, Mercury, Q-Tec, és egyébb ''komoly'' tápok pedig az elektronikai hulladék kategóriába tartoznak.
Hogy miért? Megmondom! Szervíztapasztalat.
Nem PC-bótos Jánosbáttyás, visszakűdöm nagykernek szervizes, hanem elektronikai szervizes.
Hát, hogy a 400W-os Codegened nem fosta össze magát, 200W-os teher alatt, ami valójában nagyon közel volt az általa kiköhögni bírt teljesítménynek, kész csoda, hogy nem robbant el.Kibaszottul tudom sajnálni az ilyen júzereket.
Csak, aztán össze ne fussunk, javítási kérelem terén -
stol
addikt
Bocs, tényleg gyártják még őket
Bővebben: link -
stol
addikt
válasz
Chieftec #274 üzenetére
Hi!
Mivel, én nem a táppal szellőztetem a házat, így minden ventim kifelé húz a házból, vannak beömlési pontok, és ha a táp ventije befelé tereli a levegőt, így az mindíg hideg levegőt kap, így a venti forulatszáma, extra alacsonyan marad, még nyári 40fokban is
A venti, egy dupla kúpcsapágyas 15éves venti, ami legylább, még 15 évet megy majd. -
stol
addikt
Az Enermax & FSP, az alkalmazott kapcsolástechnikáért, és prémiumminőségű alkatrészek miatt, a CT általában (volt/van gyenge széria is), a Coolink, gagyi kapcsolástechnika, jó alkatrészekkel.
Igen, CG-ből is volt tökös bélű is, nekem is ilyen lakozik a gépemben.
Ők, 2001 előtt, a 300-as CG-ben, FSP 300-as belet használtak, és nagyon kis szériában készűlt.
Csak, ház nélküli dobozos kivitelben.
CG-300, FSP béllel:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
stol
addikt
A sebességnövekedést befolyásolja a vinyó sebessége, filerendszer fragmentáltsága is.
Főképpen, nem fog összelassulni, 2-3 napi shutdown nélküli munka után sem. -
stol
addikt
Nem kezd el swapelni, amíg be nem telik a fizikai memória.
Beállítása:
System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management]
Name: DisablePagingExecutive
Type: REG_DWORD (DWORD Value)
Value: (0 = default, 1 = disable system paging)
--------------------------------------------------------------------------------------
Disk I/O Cache maximum méretének fixálása.
System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management]
Name: IoPageLockLimit
Value: 0 = default
Értékek:
RAM IoPageLockLimit
(MB) Decimal Hex
4 4096 1000
8 8192 2000
16 16384 4000
32 32768 8000
64 65536 10000
Én, 16MB-ot adtam a winnek
---------------------------------------------------------------------------
Program bezárásakor, kitakarítja a szemetet a memóriából
Megynyitni:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Explorer].
Hozd létre az alábbi kulcsot:
AlwaysUnloadDLL
System Key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
Explorer\AlwaysUnloadDLL]
Name: Default
Type: REG_SZ (String Value)
Value: (1 = enable)
Ezután, indítsd újra a gépet, a beállítások érvénybelépéséhez.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
stol
addikt
Idézek
:
Windows is optimized for a 256KB secondary cache by default. With most computers now having L2 caches larger than that it pays to take the time to change the setting to correspond to the size of the cache memory installed.
Mi nem érthető ebben?
Kérlek magyarázd el nekem, hogy miként különbözik a hardver műveletvégzésének szempontjából, és OS működésének szempontjából a CPU-Board-ra integrált L2, és a CPU magba integrált L2, és hogy a pi**ába állapítja meg ezt a ringyóz?
Itt, korántsem erről van szó.
idonkent felbukkan ez az ''allitsunk valamit a regisztriben, es akkor jobb lesz nekunk'')
Erről. vitatkozhatnánk egy kissé sokat.
Executive paging, max I/O lock limit, prefetch, super prefetch.
Hátha mondanak valamit.
Ezek beállításával (tudni kell az értéket....), 2x-3x olyan gyorsá tehető a win futásteljesítménye.
Magyarázd el a fenti szavak jelentését, és hiszek neked.
(A rendszerprogramozóknak, 2 évig ezt verik a fejükbe az OS-ek kernelműködését, ASM nyelven történő programozásukat, heti 30 órában, köztük, az enyémbe is belepakolták eme tudást) -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #248 üzenetére
Az OS alatti sebességet, játék töltődéseket, a vinyó sebessége határozza meg.
A processzorterhelő feladatok sebessége nő.(játékok, videokódolás stb.) -
stol
addikt
Az eredeti leírás:
Windows is optimized for a 256KB secondary cache by default. With most computers now having L2 caches larger than that it pays to take the time to change the setting to correspond to the size of the cache memory installed.
Open your registry and find the key below.
Create a new DWORD value, of modify the existing value, named ''SecondLevelDataCache'' and set it to equal your L2 cache size in Kb's (decimal).
Restart Windows for the change to take effect.
Beállítása:
Settings:
Name: SecondLevelDataCache
Value: Cache (in Kb) using Decimal Notation
Disclaimer: Modifying the registry can cause serious problems that may require you to reinstall your operating system. We cannot guarantee that problems resulting from modifications to the registry can be solved. Use the information provided at your own risk.
Ha, szarul állítod be, magadravethetsz -
stol
addikt
A gépem:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #238 üzenetére
Legalább, a ringyózban engedélyezted az 1MB L2 Cache használatát, vagy még, default 256KB-on használod?
A user-ek, 99%-ának fingja sincs erről a témáról.
Ha van érdeklődés, leírom a beállítás menetét. -
stol
addikt
A kalkulával számoltam:
1. kalkula eredménye: 330W Minimum.
2. kalkula szerint, aprocim, 100W körüli TDP-vel bír, ami, majd reális, de inkább, 90W lenne az.
És, a tuningolt procim, kb. anyit eszik, mint egy 3GHz-es Pénégypreszkottt.
Így, továbbra sem értem, hogy a 250W-os UPS-em, monitorral együtt, miért csak 75%-ra van terhelve....
[Szerkesztve] -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #238 üzenetére
Én, minden mondatomért vállalom a felelősséget, bárhol is hangozzék el, enyit mindenki megtehet, ha pedig nem, akkor, egyszerűen KÉTSZÍNŰ, és hiteltelen személy.
Pláne nem szólok be olyannak, akin látom, hogy jobban ért az adott dologhoz, nálam, de a tápkérdés, NEM ez a terület. -
stol
addikt
válasz
Blackdeath #236 üzenetére
Hehe....
A HWSW-n, még nem ilyen véleményen voltál, asszem
Innen idézek:Bővebben: link
Idézek:
Kérdezted, hogy milyenek a Gémbírd tápok, a válasz ez volt:
gembird=szar
nincs védelem, ágankénti terhelhetőség szinte semmi, közel nem tud annyit ami rá van írva. 500-as talán tud 250-et de szerintem annyit se, persze az sok konfigot elvisz, csak kérdés meddig és ha meghal akkor lap+proci+... száll vele.
Erre, a te válaszod:
akkor vehetek 1 új tápot is a 6800gt mellé? hm?
mert nekem most sajna nincs rá pénzem.
akkor mondjatok 1 olyan, zsír, megfizethető(!!!) árú tápot (400w-osat), ami biztosan megy hosszú évekig.
Visszaolvasás elmulasztásának, szemrehányására a válasz:
tudod az a baj, hogy nincs rá felesleges 17 ropim, hogy egy FSP-t vegyek hélo!
vagy van olcsóbban is FSP táp? mert én nem láttam olyan jó árakat róla.
Erre válasz:
350-es FSP-t 8k környékén is lehet kapni!
Erre, a te válaszod:
de azzal kitörölhetem a seggemet, nem érted? nekem a 400w-os kell! icon_reclamao.gif
és ráadásul egy 6800gt is lesz a gépben, akkor hogy fogja egy szutyok 350w-os táp meghajtani?
miközben 300w-ot simán eszik a gépem, legalábbis evett a radi 9600pro-val, akkor mi lesz a 6800gt-vel?
hm?
amúgy azt meg én is tudom, hogy a 350-es nem kerül olyan sokba, úgyhogy ezzel nekem nem mondtál semmi újat.
Találó válasz erre, amitvel nagyon egyetértek:
6800GT, mi? 65-75 ezerért van itt a fórumon.
Tápra meg nem telik?
Úúúúúggggyyyy sajnálunk...
De azért oktass minket arról, hogy mi jó és mi nem, meg hogy Neked mekkora táp kell.
Amúgy ha a 8k nem sok a 350-es FSP-ért, akkor 10k se lesz sok egy 400-as DTK-ért. Az a 2k nem fog földhöz vágni. Ha mégis, adj meg egy bankszámlaszámot, összedobjuk.
Ja, és az a szutyok 350-es FSP valószínűleg kicsinyt jobb, mint az 550-es Gembird és esetleges elszállásnál is inkább udvariasan sóhajt egyet, ahelyett, hogy szép fény- és hangjelenségek mellett magával cipelné a frissen bevásárolt cuccaidat a boldog vadászmezőkre.
De ez csak a mi belebrekkegésünk. Tudod, csak arra utazunk, hogy minél több hozzászólásunk legyen és megelőzzük LameX-et.
Erre jött, az én válaszom, nagy hirtelen:
Akkor, kedves ''kolléga'', add el az SB kártyát(ugyanis hangrendszer nélkül, TUTI nem hallod meg a pozitiv oldalait), meg a Gémbírd ''PSU''-t, és már lesz is, pénzmag, egy TÁPRA.
A táp fogalma, 300W-os márkás táptól konvergál az ég felé.
A márkás fogalma, Enermax, FPS, Chieftec.
A hangrendszer nálam, nem nukleárisló*aszjóska multimédiasystem, hanem, 2db 2*50W-os vég, és 4db 15l-nél nagyobb 3 utas hangláda.
Ha, folytatod a smucigságodat, akkor pedig megérdemled vazze. biggrin_2.gif
A géped, padlón, húzva esetleg beszűrcsöl 250W-ot, de akkor már nagyon túlzok.
Erre Ő:
hát tudd meg, hogy igenis használom azt a hangkarit, 5 csatis módban, úgyhogy eszem ágában sincs eladni! smile2.gif
meg amúgy is, most hozattam augusztusban vazze! biggrin_2.gif
méghogy 250et eszik az enyém? hö, annál azért 1 kicsit többet! ne beszéljünk már zöldségeket kérlek!
ezek szerint ha FSP-t akarok, akkor muszály kiadnom érte 17k-t, ugye?
A vitát, tovább, nem folytatom, elolvasható, a fenti link alatt.
De, azért a konfigom összeállítását, idetenném:
2500+ Barton @3200+, 1,75VCC + Aerocool CP-101, ABIT NF7-S rev2.0, 640RAM, GeF3 Ti 200 VIVO 64MB 128bit DDR 175Mhz@246Mhz & 400MHz@480MHz, Philips 52*32*52, NEC 2500@2510, Toshiba 16xDVD(Speed hack.), LiteON CRW2440MB Hitachi 80GB, Seagate 80GB @Raid0, NF7 Soundstorm, 300W FSP, APC Back UPS 400, Fujitsu Ergo Pro x174, Haupauge Win TV Express.
ÉÉÉSSSS, a gépem, padlógázon, 195W-ot kajál, monitorral, együtt 280W-ot, de ez egy SONY csöves Trinitron dög. -
stol
addikt
A minőségük erősen hullámzó, főképp az elkókat illetően.
Voltak az elején, igényes darabok, de mostanság gagyi elkókkal szerelik őket.
Vagy rögtön pusztulnak el (csak a táp megy el), vagy 1-1,5 évig menni fog stabilan.
Megveheted, nem veszélyezteti a géped életét, gari meg van rá. -
stol
addikt
válasz
Motion_Blur #111 üzenetére
Egészségedre, a procid pedig nem zabál 75W-nál többet!
100W felett, a 3.0-ás Preeessszkotok zabálnak. -
stol
addikt
Részemről sem, csak sok ember csípkelődik ilyenekkel, és nekem akarják bemagyarázni, pl., hogy a Mercury táp, milyen istenkirály, mer' viszi a Preszkottot!
A Coolink, nagyságrendekkel jobb, a Mercury, Codegen, Macroy, stb. gagyi tápoknál, de nem a ''bivalyerős'' kategória.
Tény, hohy jól lehet túlterhelni, de CSAK max 30 sec-ig.
A 400W-ot, pl. max 30s-ig bírja, mert megolvad a főtrafó, és átégnek a kettősdiódák, a szekunderoldalon. -
stol
addikt
Ugyanaz a védelem nélküli KA7500-ra épülő panel van benne, mint a CG-kben, ez a gond teccikérteni?
Tudom, hogy van a jelölésük, a 300-as 280-at le stabilan folyamatosan, a 400-as bele, 1:1 megegyezik a 300-aséval, no comment.
Elhiszem, hogy stabilan megy, de amikor kezdenek száradni az elkók, instabillá kezd vállni, megfutásveszély áll majd fent, és magávalránthatja a géped!
A PH-s teszteket pedig hagyjuk inkább.
De, tudjátok, kezdek belefáradni ebbe a szájtépésbe, hisz úgyis mindenki magasról szarja le azt, amit itt papolok, majd mindenki megtanulja a saját kárán JÓÓJ!
A Terminal-on, és HWSW-n egész ,más emberek gyültek össze, akik megfontolják a tanácsainkat, nem pedig ''nedumájjámeeenekemstabilanmegyhuzzáinnensenkiházi'' dumával jönnek.
6 éves elektroszervizes multtal a hátam mögött, kimondhatom, hogy van rálátásom ezekre a dolgokra.
Vita befejezve! -
stol
addikt
Jónak elég szar, de nem FOS kategória.
Értsd, panelfelépítése megegyezik a 300-as CG-ével, csak igényesebb alkatrészekkel, nagyobb hűtőbordákkal.
Ha ócsó pénzért kell táp, akkor ez, de ha van leetőség, akkor inkább FSP!
A ráírt teljesítményből 10%-ot kell levonni, és megkapod a valós teljesítményt.
[Szerkesztve] -
stol
addikt
válasz
bit_vector #96 üzenetére
Csakazért, mert egy digitális berendezés terhelése nem megfelelő szűrés esetén inkább dinamikus, mintsem statikus (pl. nézz rá az áramerősségre egy szkóppal /áramszonda?/). Sajnos a mostani alaplapok többsége elég gyenge tápszűréseket tartalmaz (ezt meghagyják a táp gyártójának) a tápcsati oldalán.
Normálisabb gyártóknál meg van oldva azért.
Nem ott bakker, hanem a szekunder tekercs felől érkező energiacsomagoknál annál inkább... Ha ismered a tápokat, ezt is ismerned kell.
és nem a nem ismétlődő (non repetitive) áramcsúcsokról beszélek. Tudod ha van non-repetitive, akkor van repetitive is, és ez az áramlimit néha jóval nagyobb mint a statikus (continous) áram.
SZVSZ a gyártók direkt ezeket paramétereket adják meg, hisz direkt smps-ekbe ajánlják ezeket a diódákat. (egyébként, hogy jutottunk el ide?)
vannak rá elméletek, melyek köszönik szépen jól megvannak a polcon. Ha kell, előszedem őket, de mivel inkább a dig. technika dívik nálam, ezért nem vagy csak ritkán nyúlok hozzájuk. Amit viszont könnyű akár házilag is nagyon elbaccintani az a ferrit légrése, ekkora teljesítményen (>400W) ez már kellhet. És akkor még ott van a szórt kapacitások, stb. problémája, ami mind gondot okozhat a vezérelhetőség oldalán.
Akkor vedd le őket, porold le, számolj, és csodálkozz!
Esetleg, bombázz szét egy pár smps trafót.
esetleg miért nem próbáltál több fázisú (>2) vezérlésben gondolkodni, persze több -de kissebb- vassal? tanulságos eset lehet egy APC UPS tanulmányozása is, ott is hasonló módon alakítják a delejt. (A múltkor láttam néhány gyári selejtet a lehel úti elektronika boltban /L..ex/ - ha lett volna némi zsebpénz nálam, és nem másra kellett volna költeni egy párat vettem is volna - de a lényeget ki lehetett hámozni belőle). Esetleg szinkronegyenirányítás?
Abból kell élni mindíg, ami van.
Egyébként kíváncsi voltam a kapcsolástechnika korlátaira, mit lehet belőle kihozni még.
A maximum, 435W volt folyamatosan.
Az a táp hajtja Zerathul gépét is. -
stol
addikt
válasz
bit_vector #93 üzenetére
Ellentmondásokat tapasztalok a hsz.-eidben
Ez így ebben a formában nem igaz. Az SMPS -ek esetében az egyenirányítás mindig dinamikus folyamat! Az más kérdés, hogy a kimeneti puffer és szűrő után már a terhelés inkább statikusnak látszik.
Akkor, miért kötöttél bele, a terhelés formájába?
Ha nagyon akarom, akkor modulálhatom valami jelalakkal a műterhelés vezérlését, és máris nem statikus a terhelés.
jham, és a PC tápokban én sem láttam még 34A-es diódánál nagyobbat...
Ebben egyertértünk
Szerver tápokban meg szinte biztosan többfázisú a DC oldal táplálása...
Erről nem tudok nyilatkozni, nem sok szervertápot javítottam eddig.
A mostani tápokban pedig még mindig a MOSFET a mérvadó (ahol Ids van Ice helyett), de ez már csak egy kis kötekedés
Evvel nem értek egyet 100%-ig, mivel, a kapcsolások 80%-a a primerkörben, bipoláris tranzisztorokra, ill. TL494, KA7500 párosra épűlnek.
A MOS-FET-es kapcsolások mostanában kezdenek elterjedni, bár voltak kakukkfiókák, UC3842 & KAxxxxx MOS-FET-es párosítások is.
a diódákról pedig nincs igazad. Ha a statikus áram lenne kívánatos, akkor azt hiszem még mindig a bikanagy ruszki diódák is jók lennének (főleg hogy nehezebb lenne a táp ), de ez nincs így. Amíg egy szinuszos egyenirányítónál általában a statikus áramoka dominánsak, addig egy SMPS esetében pedig a dinamikusak (különben hogyan lehet 10%-os kitöltési tényezőnél 100A-t áttekerni? - és az átlaga esetleg nagyobb lesz a dióda statikus áramánál).
Akkor, egy fali dugasztápban levő egyenirányítóhídban is dinamikus áramok mennek stb.
Kitöltési tényező diódánál??? (erről még nem halottam, tranzisztornál van, de itt nem tom).
Hal jól értelmezem, itt a nem ismétlődő áramimpulzusokról akarsz bemutatót tartani.
Az a 100A-es áram''tű'' max, pár ms-os lehet, különben, a sziliciumlap átég/átvezet.
De, ha már enyire bennevagy az elméletekben, megkérdezném, hogy a főtrafók ferritének méretéről, és tekercseléséről, mi a véleményed, maximális kimenőteljesítmény viszonylatában???
(Próbáltam építeni, 400W-nál nagyobb tápokat, de a tranyók, és diódák cseréje után a főtrafó gyengeségébe, ill. az áramváltók gyengeségébe ütköztem.[több párbaválogatott szekunderoldali egyenirányító, 2SJ6920 kapcsolótranyó stb.]) -
stol
addikt
válasz
bit_vector #70 üzenetére
4db aktív műterhelésünk van, ezekkel, a +5V, +12V, +3,3V, +5VSB-t terheljük.
Max, áramuk, 32A darabonként.
(Műszaki szervízben van jelenleg)
A tranzisztort mérik viszont, Ie-c-max-ban, ahol is, 22A a legnagyobb, disszipációban, 200W, feszültségben, 1700V, amiket eddig láttam/dolgoztam velük.
A kettősdiódákból, pedig, 35A-es a legnagyobb (igaz, impulzusban, több, mint 100A-t tudnak, de itt nem ''PMPO'' kell).
Lehet, párbaválogatni őket, és párhuzamosan kapcsolni, de nem általános ez.
A gyakorlati korlátok....
Pl. 30A-hez, kell 2mm2-es Cu litzehuzal stb.
A trnszformátorokra, nem tudnak anyi menetet felcsévélni vastagabb vezetőből, mert egyszerűen, nem engedig a ferrit ablakkeresztmetszete.
Továbbá, az ármaváltók/kimeneti szűrők kivitelezése is akadályokba ütközik, nem hiába főnek most is az áramváltók/szűrők a tápokban. -
stol
addikt
Csaba, végre valahára
...
Már-már nem bírtam egyedül. -
stol
addikt
A te géped, ami az aláírásodban van, 300W-ot sem kajál cakk-pakk, csak minden 12V-ot eszik, és az 5V nincs kellően leterhelve.
Alaplap -->12V (80-100W)
VGA -->12V (60-80W)
Ventik -->12V (max 10W)
Vinyók -->12V(10W max, 3*10W(3hdd))
Ha jól számolok, akkor becsülve, ez 180W körül mozog, és az 5V-os ág terheltsége elhanyagolható.
Az SMPS-ek akkor stabilak, ha az egyik ágán terheled pl. 100W-al, akkor a másik kimenetre, min 50W-os terhelést kell kötni, mivel, eggy közös vezérlésük van. -
stol
addikt
Nah persze....
A Terminálon, ezt már kitárgaltuk asszem.(fogyasztás stb.)
A vinyó, üresjáratban, nem eszik többet, 12V-on, 300mA-nál, full seek-nél, pedig, 500-600mA-nál.
A gépedet, nem azért nem indították el egyes tápok, mert 6+48613248464564W-ot fogyaszt, hanem, mert irreálisan, asszimetrikusan vannak terhelve a tápok, a géped felépítéséből adódóan, és ezt nem viszelik a tápok.
A 9GB-os 10krpm-es SCSI vinyó eszik full seek-nél, 1A-t! Gondolkozz ember!
Dual Prescott-al, és SLI VGA-val hozhatsz össze, 500W feletti ''valós'' teljesítményt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Mobil flották
- Steam Deck
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest