- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Balint133
üzenetére
''azt nekem nem meséli be senki, h. egy márkás tápnak, jó, ha egy olyan lapra van rárakva, amiben vmi nem klappol jól!!''
A tápnak -elvileg- mindegy, hogy izzólámpát teszel rá, minihűtőszekrényt, vagy alaplapot.
És ha nem terheled túl, akkor kárt sem igen tud neki semmi okozni.
''Szentem ott neki a lap lessz a hunyó, amikor már kezdte megzabálni az elemeket!!''
Ha az alaplap valóban annyi áramot vesz fel, azt a melegedés alapján meg lehetne találni.
Pl a meztelen alaplapot kipakolni az asztaltra, rákötni a gombelemet helyettesítő 12Ah-ás akkut, és egy fél óra múltán kézzel is ki lehetne tapogatni, hogy hol melegszik.
Aztán rádugni a tápot, és a készenléti fesznél ezt újra megnézni.
Nem hiszem, hogy üzem közben az alaplap képes lenne nagyon leterhelni Djyuri bika tápjait, mert a keletkező hőtől már rég elszenesedett volna.(az alaplap)
''Amúgy vizhütése van''
A előző hsz-omban láthatod, hogy teljesen képben vagyok, hiszen írtam is, hogy ''+vízszivattyú''
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest