Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Üdv Mindenkinek!
-Lehet hogy vannak olyan Userek akiknek már évek óta tökéletesen megy a konfigjuk egy mezei Codegen Táp kiséretében...de sajnos több olyan User van akinek 1évig hibamentesem tette a dolgát egy Codegen (vagy annyit sem) és utána pedig beatta az unalmast...ennek rosszabbik változata amikor magával viszi az álomba még pár alkatrészt!!!
-Nekem így tönkrement egy jó öreg 40GB-os Quantum Fireball Plus AS Winyóm + ráadás ellszált a Pioneer DVD-RAM meghajtóm
(Ez kb. 2éve történt...azóta rá sem nézek a Codegen cuccokra!)
-Szóval...rátok bízom a döntést...én bisztos hogy soha többé nem veszek NoName terméket.
-Én ezeket a ''márkákat'' ajánlom:
>Energmax
>Chieftec
>Coolink
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Sliger Cerberus mATX
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest